OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu ne yaaa :aha: maşallah yok böyle anlatım insan cfw ye ddeğil anlatıma hasta kalıyor helal olsun (Ağzım Sulandı :d: ) Mükkemmel Çalışma :good:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu ne yaaa :aha: maşallah yok böyle anlatım insan cfw ye ddeğil anlatıma hasta kalıyor helal olsun (Ağzım Sulandı :d: ) Mükkemmel Çalışma :good:

Teşekkürler. Final için güzel bir anlatım hazırlayacağımı söylemiştim. Final'e böylesi yakışır.

fettahh

Üye
eminim bu da güzel olmuştur ama şifre alamadım ben

caglet

caglet

Üye
Teşekkürler ama temadaki arkaplan ve seçenekler kısmındaki çimler kötü logoalr iyi olmuş anna logoları zaten

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@fettah: Şifre gönderildi. Güle güle kullan.

Temayı ben yapmadım, hafif ve güzel bir tema olduğu için CFW'ye ekledim. Çimlerin yerine ayrı buton arkaplanı kullanılsaydı çok daha ağır bir tema olurdu. Özellikle seçtim. Logolar dediğin ikonlar Anna ikonları. Anna henüz duyurulmadı ama ikonlarını kullanmak nasip oldu :)

astroerol

astroerol

Üye
selam kardeşim temaları paylaşa bilirmisin birde bu fw nin 5800 olanını düzenlesen olmazmı 52.0.101 ?olanını

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temanın adını vereyim isteyenler bulurlar.

Temalar: Clearity Day, Clearity Night.

5800 ve diğer s60v5 ler içinde OmegA çıkarmayı düşünüyorum. Şimdilik hâlâ indirme aşamasındayım. Düzenleme aşaması yarına kalıyor.

mslegend

Üye

5800 ve diğer s60v5 ler içinde OmegA çıkarmayı düşünüyorum. Şimdilik hâlâ indirme aşamasındayım. Düzenleme aşaması yarına kalıyor.

bekliyorum =)))

astroerol

astroerol

Üye

Çok seviniriz :) v4 ün 5800 için olası süperrr :) olurdu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaten bu bir projeydi. Tekrar yazmayayım:

OmegA yazılımları için ilerde çok büyük bir projem var. Hem C6 edition, hem Ofw edition için ayrı ayrı 3'er versiyon, bu 3 versiyonunda 5800, 5530, X6 vs. s60v5 lere uyarlanmış hallerini düşünüyorum. Yani CFW denince Türkiye'de akla OmegA gelecek. Yani bu yazılım kişisellikten genelliğe doğru ileretilicek. Normalde CFW zaten kişisellik anlamına geliyor ama ben bu projeyle bu kelimenin anlamını alt üst etmeyi düşünüyorum. Tabii böyle birşey için çok çalışmak lazım. Şimdilik böyle bir çalışmam yok. Yazılımı en iyi durumuna getirdikten sonra, geliştirilebilir halde (bir nevi open source yani açık kaynak) olmasını sağlamayı düşünüyorum.

Bu düşüncem için destek vermek isteyenlerin olması lazım.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Telefonuma Şimdi Kurdum Yazılımı Ve Test Etmek İçin Sabırsızlanıyorum Açıkçası... Ama Test Etmedende Söyleyebilirimki Bu Sürüm Öbüründen Daha İyi Daha Sorunsuz Olacaktır. Çalışmalarının Devamını Dilerim Tebrikler:)

Copyright^

Copyright^

Üye
şöyle birşey var tap to unlock da gelen mesajlar aramalar falan kısaca bildirimler gözükmüyor..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende böyle bir sorun yok. 3x4 dikey 6x2 yatay tap to unlock'lu rofs2 yi kullanıyorum. Nokia bildirimler widgeti varsa orada görünüyor, yoksa 1 mesaj ya da cevapsız arama diye küçük bir pencere çıkıyor.

Copyright^

Copyright^

Üye
yok ondan bahsetmiyorum.. şunun gibi

Aleksandar

Aleksandar

Üye
5800 için hala beklemedeyiz :hmmm artık görmek istiyoruz buralarda :aha:

delphi77

Üye
arkadaslar indiremiyorum sifre istiyo

Copyright^

Copyright^

Üye
@delphi77 Ramboya pm at yolluyo şifreyi

ferwasd

ferwasd

Üye
rambo pm attım ama hala gelmedi şifre gönderirsen sevinirim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok ondan bahsetmiyorum.. şunun gibi

OmegA v4.5 için çalışmalarım bitmemişti zaten. Final versiyonu v4.5'e bir ön hazırlıktır. Finalde hataları giderdim, v4.5 ile yenilikleride ekleyeceğim.

5800 için hala beklemedeyiz :hmmm artık görmek istiyoruz buralarda :aha:

Henüz başlamadım çalışmalara. Uygun bir zamanda el atacağım bu işe.

arkadaslar indiremiyorum sifre istiyo

Bana özel mesaj atabilirsin.

rambo pm attım ama hala gelmedi şifre gönderirsen sevinirim.

Şifre gönderildi.

delphi77

Üye
pm nasıl atılıyo sıfre nerde

Üst Alt