OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çıkan hataları listeliyorum:

- N8 duygusal ikonları küçük.
- Sim servisleri (bende Vodafone olduğu için Ozel Servisler) yok.
- Nokia Photo Browser yüklenemiyor, dahili bileşen hatası veriyor.
- Sensör Aç/Kp kısayolu çalışmıyor.
- Biri aradığında çıkan sürüklemeli CEVAPLA kasıyor.
- Tap to unlock + 3x4 menü modunda Bilidirimler, Müzik ev ekranı widgetleri çalışmıyor. Müzik menüsünde Şimdi çalınıyor BOŞ görünüyor.

Çözülen hatalar:

+ N8 duygusal ikonları, orjinal Nokia 5230 OFW fontu kullanılarak biraz daha büyütüldü.
+ Sim servisleri sorunsuz çalışıyor. Extra klasöründe mevcut.
+ Nokia Photo Browser, Ovi Mağaza bileşenleri sorunsuz kuruluyor.
+ Sensör Aç/Kp kısayolu çalışıyor.
$ Biri aradığında çıkan sürüklemeli CEVAPLA kısmı, ilk defa çubuk çıktığında biraz kasıyor, ardından düzeliyor. Geçici bir sorun. Tap to unlock modunda bu sorun yok.
+ Tap to unlock + 3x4 menü modu hiçbir soruna neden olmuyor.

sawyer32

sawyer32

Üye
yeni upload ne zaman rambo?

punemr123

punemr123

Üye
rambo bende de o cevapla cubugu kasti sanirim sebebi slide to unlockun donmesi o modu uygulayinca tel kendi kendine donuyo arama gelince dikey konuma gecerken kasiliyo bence

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bu QT Bileşeni Nedir QT WebKiT Ne Oluyor Tam Olarak Birisi Bana Açıklayabilirmi :) Bide Şöle Bir Sorun Var O Cevapla Kilit Aç Kısmında. Birisi Aradığı Zaman Arayanın Adını Söyleyi Açtığınız Zaman Önce Telefon Kitleniyor Sonra Kendine Geliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.0 Final - C6 Edition çıktı! Konu yeniden düzenlendi.

Emeğe saygı: Konuya eklenen linklerde, örneğin; Rofs2 dosyasında 20 indirilme yapılmakta fakat 5-6 kişi fikrini paylaşmaktadır. İşte bu yüzden Rofs2 dosyalarını şifreledim. Şifrelerini öğrenmek için bana Özel Mesaj (PM) yoluyla ulaşabilirsiniz.

mardok

mardok

Üye
hayırlı olsun rambo tüm sorunları çözmüşsün :D
bende birkaç gün içerisinde Legendary^6'yı çıkartıyorum.Hadi Bismillah :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun.

punemr123

punemr123

Üye
way be rambo bu hiz benim kuzen tatile kactigi icin ben daha beta1 i deneyemedim sen 4.0 final dedin bu ne hiz hayirli olsun .bu hafta kuzen kesin geliyomus oruc moruc dinlemiycem gitcem bu sefer

----------Eklendi @ 12:54:18 ---------- Yazıldı @ 12:44:29 ----------

rambo sana mesaj atiom gitmiyo e postana atsm bakar misin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özel mesajını aldım. Kendi mailimden ([email protected]) senin maile mesaj attım.

Copyright^

Copyright^

Üye
en sonunda yaa.. :d::d:
beklediğim şey buydu pm'ni kontrol et Rambo :d::d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şifre.ler gönderildi. Güle güle kullanın.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Denemek İçin Sabırsızlanıyorum Fakat Şifre Beklemindeyim ...:)

yikici321

Üye
Rambo arkadaşım öncelikle fw için çok sağol gerçekten harika olmuş seni tebrik ediyorum :alkis ama benim bir sorum olcak bende c5-03 var acaba senin fw yi kursam sorun olurmu cunku x6 ve 5800 da olan ozelliklerin bazıları(flashlı kamera üstteki kısayol tuşu vs) yok şimdi telefon bosu bosuna hata vermesin? eger sorun cıkmassa c5-03 te denemek istiyorum önerin nedir?:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@polatkv: Şifre gönderildi.
@yikici321: Hayır olmaz. Şimdilik sadece 5230 kullanıcıları yararlanabilir.

mslegend

Üye
5800 sürümünü dört gözle bekliyorum çok güzel eline sağlık...

DmAxD

Üye
beta 2 versiyonunu denemiştim hiç sorunla karşılamaşmıştım fakat final sürümünü yinede deneyeceğim teşekkürler Rambo_FT

baro1907

Üye
final sürümünü denemek icin sabırsızlanıyorum tabi bunun icin sifreyi göndermeni bekliyorum dostum ;)

fettahh

Üye
şifre istiyor yollar mısın

Aleksandar

Aleksandar

Üye
artık 5800'a çıksın gözümüz yollarda kaldı :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu saat itibariyle şifre isteyen herkese şifre.ler gönderildi. Güle güle kullanın.

Bugün navifirmle bayağı işim var. Nokia X6, 523x, 5800 gibi telefonların siyah Türkçe versiyonlarını indiriyorum. CFW'deki modlamaları aynen geçirmeye çalışacağım. Ardından beta olarak yayınlayacağım. Test edenler olumlu yanıt verirlerse isimleri final olarak değiştirilecek. Eğer hata bulanlar olursa nerede hata bulduklarını yazacaklar.

Hadi hayırlısı.

Üst Alt