Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Çıkan hataları listeliyorum:
- N8 duygusal ikonları küçük.
- Sim servisleri (bende Vodafone olduğu için Ozel Servisler) yok.
- Nokia Photo Browser yüklenemiyor, dahili bileşen hatası veriyor.
- Sensör Aç/Kp kısayolu çalışmıyor.
- Biri aradığında çıkan sürüklemeli CEVAPLA kasıyor.
- Tap to unlock + 3x4 menü modunda Bilidirimler, Müzik ev ekranı widgetleri çalışmıyor. Müzik menüsünde Şimdi çalınıyor BOŞ görünüyor.
Çözülen hatalar:
+ N8 duygusal ikonları, orjinal Nokia 5230 OFW fontu kullanılarak biraz daha büyütüldü.
+ Sim servisleri sorunsuz çalışıyor. Extra klasöründe mevcut.
+ Nokia Photo Browser, Ovi Mağaza bileşenleri sorunsuz kuruluyor.
+ Sensör Aç/Kp kısayolu çalışıyor.
$ Biri aradığında çıkan sürüklemeli CEVAPLA kısmı, ilk defa çubuk çıktığında biraz kasıyor, ardından düzeliyor. Geçici bir sorun. Tap to unlock modunda bu sorun yok.
+ Tap to unlock + 3x4 menü modu hiçbir soruna neden olmuyor.
- N8 duygusal ikonları küçük.
- Sim servisleri (bende Vodafone olduğu için Ozel Servisler) yok.
- Nokia Photo Browser yüklenemiyor, dahili bileşen hatası veriyor.
- Sensör Aç/Kp kısayolu çalışmıyor.
- Biri aradığında çıkan sürüklemeli CEVAPLA kasıyor.
- Tap to unlock + 3x4 menü modunda Bilidirimler, Müzik ev ekranı widgetleri çalışmıyor. Müzik menüsünde Şimdi çalınıyor BOŞ görünüyor.
Çözülen hatalar:
+ N8 duygusal ikonları, orjinal Nokia 5230 OFW fontu kullanılarak biraz daha büyütüldü.
+ Sim servisleri sorunsuz çalışıyor. Extra klasöründe mevcut.
+ Nokia Photo Browser, Ovi Mağaza bileşenleri sorunsuz kuruluyor.
+ Sensör Aç/Kp kısayolu çalışıyor.
$ Biri aradığında çıkan sürüklemeli CEVAPLA kısmı, ilk defa çubuk çıktığında biraz kasıyor, ardından düzeliyor. Geçici bir sorun. Tap to unlock modunda bu sorun yok.
+ Tap to unlock + 3x4 menü modu hiçbir soruna neden olmuyor.
Bide Şöle Bir Sorun Var O Cevapla Kilit Aç Kısmında. Birisi Aradığı Zaman Arayanın Adını Söyleyi Açtığınız Zaman Önce Telefon Kitleniyor Sonra Kendine Geliyor.

ama benim bir sorum olcak bende c5-03 var acaba senin fw yi kursam sorun olurmu cunku x6 ve 5800 da olan ozelliklerin bazıları(flashlı kamera üstteki kısayol tuşu vs) yok şimdi telefon bosu bosuna hata vermesin? eger sorun cıkmassa c5-03 te denemek istiyorum önerin nedir?