OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo 2 ev ekranında saat bulunmasa olur mu?

Başkaları ne diyor ona bakmak lazım.

5230 v50.6 ya güncellenebilecekmi mi bu port

İstersen kendin deneyebilirsin. Şöyle ki:

v50.6 için CORE dosyalarını indir.
Sonra benim konudaki Rofs2 dosyasını indir. Rofs2 dosyasının adını şu şekilde değiştir: RM-588_50.6.002_prd.rofs2.V25. Aynı şekilde flashla. Sorunsuz çalışması lazım.

DmAxD

Üye
teşekkürler deneyeceğim :)

psychopaht

psychopaht

Üye
dostum telefona attım yazılım gerçekten süper efektler hız temalar falan uçuyo telefon :ehe :oke:fakat 4x4 menüyü 3x4 yaptığımda 6x2 menü olmuyor 3x4 ve 6x2 modu attığımda da telefon açılmıyor :allalla: ne yapabilirim ?

----------Eklendi @ 18:55:22 ---------- Yazıldı @ 18:42:37 ----------

dostum telefona attım yazılım gerçekten süper efektler hız temalar falan uçuyo telefon :ehe :oke:fakat 4x4 menüyü 3x4 yaptığımda 6x2 menü olmuyor 3x4 ve 6x2 modu attığımda da telefon açılmıyor :allalla: ne yapabilirim ?
tamam dostum onu da halletim c5 tuş kilidi ve 3x4 le muhteşem oldu ellerine sağlık :yuru:yuru

Aleksandar

Aleksandar

Üye
eline sağlık üstad bi sorum olucak; bunu 5800 için kullanma imkanımız var mı ? çünkü süper gözüküyo.

fnldstntn

Üye
Dostum cfw cok guzel bunu 5800 a da uyarlayabilirmisin....tabi 3x4 menu dizayni ile....

Aleksandar

Aleksandar

Üye
aynen katılıyorum arkadaşa 5800 + 3x4 Menü yapabilirsen mükemmel ötesi olur. :alkis

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 ve diğerleri final sürümünden sonra çıkabilir. Şimdilik hala modlamalarla uğraşıyorum. Final sürümünden sonra portlamalara geçmeyi düşünüyorum.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
eline koluna yüreğine vede Aklına sağlık kardeşim :) herşey çok güzel ama sadece 2 özellik hoşuma gitmedi 1. tema efekti siyah oluyor ya sanki donuyor gibi oluyor onun yerine o eski efek olsaydı hani yuvarlak olan efekt o süperdi 2. ise ev ekranı teması kaldırılmış artık ayarlar kısmında yok onu bulamadım kusura bakma kardeşim emek vermişsin ama bu iki özellik dışında herşey süper Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim .......

Copyright^

Copyright^

Üye
v50.6'larda kullanabiliyor dün gece denedim ve başarılı oldu fakat keşke 4x4 yerine 3x4 kullansaydın bide c5 tap to unlock [swipe to unlock yüzünden telefonumun ekranını çizmiştim :d::d:]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eline koluna yüreğine vede Aklına sağlık kardeşim :) herşey çok güzel ama sadece 2 özellik hoşuma gitmedi 1. tema efekti siyah oluyor ya sanki donuyor gibi oluyor onun yerine o eski efek olsaydı hani yuvarlak olan efekt o süperdi 2. ise ev ekranı teması kaldırılmış artık ayarlar kısmında yok onu bulamadım kusura bakma kardeşim emek vermişsin ama bu iki özellik dışında herşey süper Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim .......

Ofw editin tema efektlerini diyorsun. Yuvarlak tema efekti bu cfw de denedim çalışmadı. O yüzden değiştirdim. Siyah olma kısmı bir sorun değil, efekt. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ev ekranı ayarı C6 portlarında yok maalesef.

v50.6'larda kullanabiliyor dün gece denedim ve başarılı oldu fakat keşke 4x4 yerine 3x4 kullansaydın bide c5 tap to unlock [swipe to unlock yüzünden telefonumun ekranını çizmiştim :d::d:]

Tamam, 50.6 güncellemesini konuya ekliyeceğim. Test ettiğin için sağol. Dediğin modlamaları psychopaht gibi kendin uygulayabilirsin.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
Ofw editin tema efektlerini diyorsun. Yuvarlak tema efekti bu cfw de denedim çalışmadı. O yüzden değiştirdim. Siyah olma kısmı bir sorun değil, efekt. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ev ekranı ayarı C6 portlarında yok maalesef.

teşekkür ederim Rambo bilgilendirdiğin için ... Ofw editin tema efektleri çok güzeldi ama neyse buda şık duruyor temalarla eline sağlık tekrar artık ileride olur belki ....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, Beta 2'yi kullananlar hata vs. buldular mı? Ben hala bulamadım. Eğer hatalar bittiyse, bunun final versiyonunu yayınlamayı düşünüyorum.

teşekkür ederim Rambo bilgilendirdiğin için ... Ofw editin tema efektleri çok güzeldi ama neyse buda şık duruyor temalarla eline sağlık tekrar artık ileride olur belki ....

Asıl ben teşekkür ederim CFW'yi yüklediğin için. Güle güle kullan.

Copyright^

Copyright^

Üye
henüz bir hata bulamadım kusursuz bi cfw sanıyorum :naughty::d:

-------

sanırım bir hata buldum çevrim içi paylaş yerine accel switch adı böyleydi sanırım olmamış hala çevrim içi paylaş duruyor [v50.6.002 için diyorum v50.0.001'i bilemem]

psychopaht

psychopaht

Üye
rambo_FT ana ekranda muzik calar ve bildrimler widgeti calismiyor ayrica muzik menusune girdigimde simdi caliniyor hep bos son calinan gozukuyor :( baglantili olabilir mi? yeniden flash bile attim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
henüz bir hata bulamadım kusursuz bi cfw sanıyorum :naughty::d:

-------

sanırım bir hata buldum çevrim içi paylaş yerine accel switch adı böyleydi sanırım olmamış hala çevrim içi paylaş duruyor [v50.6.002 için diyorum v50.0.001'i bilemem]

Yok, o hata değil. Sensör Aç/Kp modunu Rofs2'ye atmayı unutmuşum. Daha önemli hatalar arıyoruz.

rambo_FT ana ekranda muzik calar ve bildrimler widgeti calismiyor ayrica muzik menusune girdigimde simdi caliniyor hep bos son calinan gozukuyor :( baglantili olabilir mi? yeniden flash bile attim.

Eğer konudaki yedekleyin, temizleyin aşamasını uygulayarak flashlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Bende dediğin hatalar yok. Birazdan dediğin hataların olmadığı birkaç önizleme koyacağım. Yeniden flasha gerek yok. Hafıza kartını yedek alıp biçimlendir. Sistem klasörlerini sil (sys, private vs.). Yedeği geri gönder. Hard format at. Düzelmesi lazım.

psychopaht

psychopaht

Üye
ne yapabilirim?

psychopaht

psychopaht

Üye
Anlamadim modu unuttun mu yoksa sorun bende mi ?

----------Eklendi @ 17:06:45 ---------- Yazıldı @ 17:05:56 ----------

Bu yazdığın mesajın üstündeki yazdıklarımı uygula. Ben daha mesajı düzenlerken cevap atmışsın, yanlış anlaşılma olmuş :ehe

:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ayrıca, E:\Music klasörüne müziklerini taşı. Benim müzikler bu klasörün içinde de ayrı ayrı klasörler halinde olduğu halde sorunsuz çalışıyor. Nokia bildirimler kurulumu mu çalışmıyor yoksa ev ekranına eklediğinde mi çalışmıyor?

Üst Alt