ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
gelirse gelir gelmezse gelmez ne yapalım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Nédhir ßu N0qhiaNiN ph0Litiqhashi yha. KadhiNLari aNLaMaqh qhadhar z0r hacHi

erhane

Üye
Umut dünyası işte. Abartmayın adamların tek derdi annası bellesi değil yeni modeller var olan yüzlerce modele düzeltmeler versiyonlar AR-GE çalışmaları.Kurumsal bir şirket. Bu kadar birimin yanında yazılım geliştirme de hakettiği payı almıyor haliyle..

marsharun

marsharun

Üye
Bize anna da yok belle de yok dağılın:ehe

erhane

Üye
Arkadaşlar son aldıgım duyuma göre nokia anna yerine babba çıkaracakmış alın size kaynak "www.umutfakirinekmeğidir.com"

mcnpl4

mcnpl4

Üye
oyle bakma ama.. Dunyada kac symbian3 kullanicisi var bunlar memnun degilse ne b*# yemeye calisiyo bunlar.. Adam gibi yapamiyosan hic yapma.. Adamlar gpu koymus verim alamiyoz..

----------Eklendi @ 23:17:08 ---------- Yazıldı @ 23:15:49 ----------

fandroidler bile skldi beklemekten..

marsharun

marsharun

Üye
oyle bakma ama.. Dunyada kac symbian3 kullanicisi var bunlar memnun degilse ne b*# yemeye calisiyo bunlar.. Adam gibi yapamiyosan hic yapma.. Adamlar gpu koymus verim alamiyoz..

----------Eklendi @ 23:17:08 ---------- Yazıldı @ 23:15:49 ----------

fandroidler bile skldi beklemekten..
adamlar müşteri memnuniyeti isteselerdi anna gibi basit bir güncellemeyi en geç nisanda çıkarırlardı. Bu nokianın derdi başka.
Fandoidcilere noluyo ya ne güzel stabil sistemleriyle takılsınlar bulaşmasınlar bize biz bekleriz:vur

cardanadam

cardanadam

Üye
Umut dünyası işte. Abartmayın adamların tek derdi annası bellesi değil yeni modeller var olan yüzlerce modele düzeltmeler versiyonlar AR-GE çalışmaları.Kurumsal bir şirket. Bu kadar birimin yanında yazılım geliştirme de hakettiği payı almıyor haliyle..

aslında haklısın ipone android gibi tek modelle uğraşmıyor adamlar symbiannın içinde kaç çeşide bölünüyor her modelin ayrı sorunları var ayrıca anna nın müşteri sorunları dinlenerek yapıldığı söyleniyor bunları düşünürken aklıma annanın bittiği hazır olduğu geliyor kendi kendime o zaman neden çıkmıyor diyorum net bir açıklamada gelmiyorki kardeşim nokiadan ona göre bekleyelim biri anna çıkacak dedi kaç aydır ne gelen var nede giden of oof

mcnpl4

mcnpl4

Üye
belle gelmesin bu ay sonu da su eloptan bi basliyip tum nokiayi anicam hayirlisiyla..:@

marsharun

marsharun

Üye
Çare yok belle seneye anna ay sonuna sabır...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yahu öyle şeyler söylüyorsunuzki sanki nokia elinde kalan son kullanıcılarınıda kaybetmek istiyor,aslında tam tersi,kaybetmemek için işi sıkı tutuyor bence.demekki istediği sonuca henüz ulaşamadı ondan gecikmiştir.benim yüklediğim çin annası gayet başarılı ama daha iyi olmalıydı.belkide o'daha iyi' nin peşindedirler.kimbilir.

erhane

Üye
mcpaaa sen sakinim dion da bence heyheylerin üstünde :ehe Al dostum takılma hayatta çok önemli bi ayrıntı anna :yuru Al sana benden bi kahve hatrı olur :kahve:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benden daha fazla yorum yok.. Skldm artik.. Bari heveslendirmeyin.. Surekli tarih veriyorlar..

erhane

Üye
Arkadaşlar sinirli, gergin ve tartışmacı konuşmalar adminimiz tarafından hoşnut karşılanmamakta ve konular bu nedenle kilitlenmektedir. Özel ricam ile konu kilidi kaldırılmıştır, aynı başlık üzerinden devam edebiliriz. Ama huzursuzluk başka markalarla kıyas vs. tartışmalara girenleri bizzat ben şikayet edeceğim artık. Lütfen konu başlığına sadık kalalım kural ihlali yapmayalım. Teşekkürler.

cardanadam

cardanadam

Üye
evet arkadaşlar lütfen kötü sözler söylemeyelim anlıyorum güncelleme gecikti herkez gergin ama küfredeceksenizde edin ama foruma yazmayın

Barış Grc

Barış Grc

Üye
15 Ağustosa Kadar Susuyorum .

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler mynokiablog a bir bakabilirmisiniz veya navi ye yeni zelandada çıkmış mı ne öyle okudum sanırsam

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu Gidişle Papua Yeni Gine Ye Çıkar. Bize Çıkmaz. :ehe: