Monte Yeni Firmware Süper Tema :)

Sponsorlu Bağlantılar

gkii

Üye
    Konu Sahibi
Monte Yeni Firmware Süper Tema :)
Bir Teşekkürü esirgemeyin arkadaşlar forumda ilk!
Arkadaşlar Buradan benim hazırladığım direk olarak multiuploaderla yükleyebileceğiniz firmwarenin paketini hazırladım eskisinde java yüklerken kitlenip restart atıyordu şimdikinde böyle bir sorun yok ffs yi değiştirdiğim için içindeki duvar kağıtları kayboldu onlarıda ayrı bir linkte vereceğim onları telefon hafızasına atıp temanıza uygun bir şekilde ayarlayabilirsiniz :) (bu arada 2 tane tema seçeneği varmış task managerda var) :)
Buyrun linklere geçelim:
(bu firmwarenin linki bu arada 7ziple sfx arşiv oluşturdum oyüzden exe :) ),Ayrıca bu linkin içinde multiuploader da var lazım olursa ;)
(bu da duvar kağıtları telefon hafızasına atıp temanıza uygun şekilde kullanın :) )
Evet Tanıtım Videosunu Hazırladım :)
[video=youtube;SmpcSySBjXM]http://www.youtube.com/watch?v=SmpcSySBjXM[/video]
Nasıl yükleneceğiyle ilgili video hazırladım Buyrun :)
[video=youtube;luz1oz-RmO8]http://www.youtube.com/watch?v=luz1oz-RmO8[/video]
Buda yükleme videosunun linki buradan indirebilirsiniz isterseniz :)
Çalıştığına dair kanıt :)
tamam oldu hem de çok güzel oldu. qwert klavye de olsa yanında tadından yenmezdi :d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991 ve maximus46

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ah ah evimde olsamda yüklesem tatilde olduğumdan beri hiç telefonu modifiye edemedim :( birde video koyabilirmisin?

gkii

Üye
    Konu Sahibi
koydum videoyu birde nasıl kurulduğuyla ilgili video koyacağım upload ediyorum youtube ye :)

hisisman

Üye
hocam bn bu firmvareyi yüklemeyi çok isterim.benim telefon <sv ver>cxje1 çok farklı bi firmanın logosuyla açılıyo ve ana menüde facebook ve samsung apps yok.internete plus.pl ile giriyorum.abim firmvareyi yüklemeye çalıştı , telefon menüye girmemeye başladı . ben bu firmvareyi çok isteyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

gkii

Üye
    Konu Sahibi
Birşey almaz kardeşim sonuçta oda bir firmware sanırım reklam içerikli mesela şöyle söyleyeyim bazı telefonlar turkcelle bağlan hayata gibisinden açılıyor Star 3G mesela babamda var yani gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin :)

hisisman

Üye
saol :) ama bilgisayarda samsung kies olması gerekior dimi?
samsung kies var;usb loader var;multi loader 5.62 var

farukozer4444

farukozer4444

Üye
:tşk:

gkii

Üye
    Konu Sahibi
evet olur :)

hisisman

Üye
bir de bişey daha sorcam . orjinal olmayan firmwarelerin sorun çıkardığı söyleniyo.bu yüzden henüz hiç firmware değiştirmedim. bi sorun çıkarsa ne yapabilirim?

gkii

Üye
    Konu Sahibi
bir sorun çıkarsa qwerty klavyeli fw yi yükle o orjinal :) Forumda tastekin arkadaşımız paylaşmıştı ordan bulabilirsiniz :)

----------Eklendi @ 17:53:56 ---------- Yazıldı @ 16:45:19 ----------

Ben teşekkür ederim yorumun için :)

maxilopez1

Üye
:tşk: xaja9 u indiriyorum şimdi,bu fw de task manager var mı_?

----------Eklendi @ 19:44:54 ---------- Yazıldı @ 19:14:18 ----------

yükledim güzel gözüküyor ama bi sorun var ekran ters dönüyor :D

gkii

Üye
    Konu Sahibi
evet task manager var ekran dönmesi bazı montelerde geçerli fakat büyük bir çoğunlukta olmuyor malesef sizin başınıza gelmiş en iyisi orjinal firmware yükleyin :)
hatta bu mesajı telefondan atıyorum şu anda :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ohh ne güzel tema dostum bir şey daha istiyecem umarım çok şey ismememişimdir

kurduğun fw nin dosyasını direk upload edermisin yani iki firmware yide indirmek zorunda kalmasak çünkü evde değilim burada da sınırsız internet yok :( umarım yaparsın :)

----------Eklendi @ 21:49:39 ---------- Yazıldı @ 21:45:32 ----------

:tşk: xaja9 u indiriyorum şimdi,bu fw de task manager var mı_?

----------Eklendi @ 19:44:54 ---------- Yazıldı @ 19:14:18 ----------

yükledim güzel gözüküyor ama bi sorun var ekran ters dönüyor :D

Ekranın ters dönmesi donanımsal bir sorundur ve düzeltilemez sadece orjinal firmware yüklerseniz telefonuzun ekranı dönmez.

Orjinal Firmware link:

http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

hisisman

Üye
saolasın kardeş :)

gkii

Üye
    Konu Sahibi
tamam yüklüyorum bide java yüklemede reset atıyordu o sorunuda çözdüm :) şimdi sorunsuz upluyorum :)

----------Eklendi @ 11:20:47 ---------- Yazıldı @ 11:19:22 ----------

ohh ne güzel tema dostum bir şey daha istiyecem umarım çok şey ismememişimdir

kurduğun fw nin dosyasını direk upload edermisin yani iki firmware yide indirmek zorunda kalmasak çünkü evde değilim burada da sınırsız internet yok :( umarım yaparsın :)

----------Eklendi @ 21:49:39 ---------- Yazıldı @ 21:45:32 ----------

Ekranın ters dönmesi donanımsal bir sorundur ve düzeltilemez sadece orjinal firmware yüklerseniz telefonuzun ekranı dönmez.

Orjinal Firmware link:

http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html
tabiki yaparım :) En kısa zamanda yüklüyorum :)

----------Eklendi @ 11:31:35 ---------- Yazıldı @ 11:20:47 ----------

saolasın kardeş :)
önemli değil yorumun için ben teşekkür ederim :)

hisisman

Üye
saol kardeş dosyaları indirdim , şimdi yüklemeye geçicem.yalnız kurulum videosunu indirmem için link atabilirmisin lütfen :)

gkii

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeş tabiki youtube download linki olur değil mi şimdi uplamak uzun sürer :)

----------Eklendi @ 12:25:48 ---------- Yazıldı @ 12:21:50 ----------

saol kardeş dosyaları indirdim , şimdi yüklemeye geçicem.yalnız kurulum videosunu indirmem için link atabilirmisin lütfen :)

Yalnız kardeş kusura bakma inşallah yeni verdiğim linki indirmişsindir veya netin sınırsızdır yeni bir dosya uploadladım ilk verdiğimde java yüklerken kitlenip atıyordu eğer netin sınırsızsa yenileri hızlı link benim net 8mbit 940la çekiyorum :) Tekrardan kusura bakma :)

hisisman

Üye
kardeş linki göremedim? bi de face hesabın varsa ordan görüşelimmi? :)

gkii

Üye
    Konu Sahibi
olur :) pm atayım :)

shawlin

Üye
Merhaba Arkadaşım,

Dediklerini uyguladım ama problemim şu: Benim downloader da BRCM2133 var sadece yani BRCM2153 yok ne yapmam gerek.
Acil cevap verirsen çok sevinirim.

Saygılar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt