C6-01 mi İdeos x5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5'ten sikayetleri okudum az önce, alan kullanıcıların yarısı sikayet etmişler sanırım markaya ısınamadılar..

Onlar sorundan sayılmayacak şeyler bilmiyen arkadaşlar bulamadıkları şeyleri sorun olarak değenlendiriyolar yoksa telefonun bi kalıtsal sorunu fln yok

mami24

mami24

Üye
C6-01 şu anda tüm mağazlarda kampanyada 599 TL,şiddetle C6-01 öneriyorum, her yönüyle isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır... Ve bu telefon normalde 750 TL'ydi çoğu mağazada.

Kamerası gayet güzel 8MP ve HD video çekimi var, müzik ve mesajda da sorun yaşamazsın kapasitif ekranı tabiki .

x5 Çin malı bir telefon, üreticisi de Çin, sağı solu belli olmaz.

NOT: Anna güncelemesi de çok yakında gelecek, telefon dehşete dönüşecek kesinlikle C6-01 diyorum.

c6-01 in hertarafı dehşet olsa ne yazar arkadaşım ya :))

orhanparlak

orhanparlak

Üye
sen hiç huawei ideos x5'i arastırdın mı ?

----------Eklendi @ 01:55:09 ---------- Yazıldı @ 01:39:07 ----------

c6-01 diyen arkadaslar sız hıc huawei ideos x5i arastırdınız mı acaba hepinız nokıa sevdasına kapılmıs gıdıyorsunuz bn de yenı telefon aldım telefon bakarken nokıa'yı hıc dusunmedım bıle huawei her turlu c6'yı gecer kamera ses flan harıc tabı nokıanın da zaten tek ustun oldugu kısım bu telefonu arastrmadan alanlar bu ozellıklere kapılıp alıyorlar ben huawei aldım kafam rahat nokıadan sogudum artık androıd işletım sıstemı yok bu bıle sogumama yettı. huawei al derım ama genede sen bılırsın kardes

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
onurgunay35

onurgunay35

Üye
sen hiç huawei ideos x5'i arastırdın mı ?

----------Eklendi @ 01:55:09 ---------- Yazıldı @ 01:39:07 ----------

c6-01 diyen arkadaslar sız hıc huawei ideos x5i arastırdınız mı acaba hepinız nokıa sevdasına kapılmıs gıdıyorsunuz bn de yenı telefon aldım telefon bakarken nokıa'yı hıc dusunmedım bıle huawei her turlu c6'yı gecer kamera ses flan harıc tabı nokıanın da zaten tek ustun oldugu kısım bu telefonu arastrmadan alanlar bu ozellıklere kapılıp alıyorlar ben huawei aldım kafam rahat nokıadan sogudum artık androıd işletım sıstemı yok bu bıle sogumama yettı. huawei al derım ama genede sen bılırsın kardes

Aynen katılıyorum.

orhanparlak

orhanparlak

Üye
sen huaweiyı arastırmamıssın kardesım bellı oluyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sen huaweiyı arastırmamıssın kardesım bellı oluyor

Fiyatı 750 lira olsa alırmıydın acaba o telefonu sayın isviçreli arastırmacı arkadasım?
O telefonun özelliklerinden bahsetmiyoruz burda bizde biliyoruz özelliklerini.
C6-01 bu telefonu havada karada kafalar biraz arastır da onun da özelliklerinide ögren.

orhanparlak

orhanparlak

Üye
sen ıyıce nokıa fanı olmussun bellı :) işletım sıstemı yetr benım ıcın bı kere bunu bı dusun her turlu dıyon da neresı her turlu huawei bu telefonu tokatlar

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
onurgunay35

onurgunay35

Üye
C6-01
NETWORK: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 /1700
BOYUTLAR ve AĞIRLIK: 103.8 x 52.5 x 13.9 mm, 131gr
EKRAN: 360 x 640 pixel, 3.2 inch, 16 milyon renkli AMOLED kapasitif ekran/ Nokia ClearBack ekran teknolojisi
SİSTEM ve HAFIZA: Symbian^3 OS / 340 MB dahili hafıza / microSD ile 32GB'a kadar büyütebilme
DATA: GPRS: Class 32
EDGE: Class 32
3G: HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth: v2.0 A2DP
USB: microUSB v2.0
680 mhz işlemci 256 mb ram
KAMERA: 8 megapixel, 3266 x 2450 pixel çözünürlük, çift LED flash
720p HD video kaydı yapabilme
DİĞER: A-GPS'li GPS, java, WebTV, MP3/WMA/WAV/eAAC+ player, MP4/H.264/WMV player, flash desteği, belge görüntüleyici
PİL: Standart pil, Li-Ion 1050 mAh/ 408 saat bekleme, 11 saat 30 dakika konuşma, 50 saat müzik çalabilme süresi
İDEOS X5
- 16 milyon renkli, 480×800 çözünürlüklü, 3.8genişliğinde TFT kapasitif ekran
- 800 MHz Scorpion işlemci
- Adreno 205 Grafik işlemci
- Android 2.2 işletim sistemi
- Adobe Flash desteği
- 5MP otofokuslu LED Flaşlı kamera
- 720p kalitesinde 30fpslik video çekimi
- 2 veya 4 gb dahili hafıza (microSD ile 32GBa kadar yükseltilebilir)
- Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Wi-Fi hotspot
- HSDPA 7.2 Mbps
- Bluetooth v2.1
- 1500 mAh Li-Po batarya, maximum 350 saat bekleme 6 saat konuşma süresi

Megapixsel haricinde ne + sı var anlayamadım autofocus yok zaten kamerasındada

• Beğen
Tepkiler: orhanparlak
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sen ıyıce nokıa fanı olmussun bellı :) işletım sıstemı yetr benım ıcın bı kere bunu bı dusun her turlu dıyon da neresı her turlu huawei bu telefonu tokatlar

Ekran kalitesi,cbd amoled ekran,çizilmez yüzey ve çelik kapak.
Otofokus olmamasına ragmen ideos'un video ve fotolarından daha kaltieli 720p video alabilen 8mp bir kamera.
Usb on the destegi ile telefona mobil aygıtlar baglayabilme,flash gibi.
Ve bu saydıgım özellikler sadece piyasanın kral telefonlarında var.
C6-01'in fiyatı an itibari ile 550 lira..

Olanı övmek fanlık ise evet ben nokia fanıyım dostum..

[video=youtube;B5Fs9I3h-Yk]http://www.youtube.com/watch?v=B5Fs9I3h-Yk[/video]

exsen

exsen

Üye
O sizin çin çan çon dediğiniz firma GSM ve Telekominikasyon üstüne çalışan en baba firmalardan biridir. Aynı zamanda birçok firmayada zamanında telefon üretmiş bir çin çan çon firması :) Nokia bile symbian ve meego dan vazgeçmişken Windows 7Mobile a dönmüşken dünyada telefon pazarındaki liderliğini kaybetmişken...Evet nokia ya devam arkadaşlar.

Alan istediğini alsın sorun değil ama bilmediğiniz şeyler için karalayıcı yorumlar yapmayınız lütfen Huawei x5 şu an piyasadaki en iyi evet abartmıyorum en iyi Fiyat/Performans değerine sahip Android işletim sistemli cep telefonudur.

He bu arada herkesin o kullandığı İphone İpad ve İmac lerinde anakart ve donanımını çin çan çon dediğiniz firmalardan biri olan şu an en son 1 milyon işçi alımı yapacak olan FOXCON firması yapıyor bilginize ;)

Ayrıca ek olarak Huawei fırması Telsim Vodafone olurken bütün altyapı değişimleri ve yenilemesinide yanlış hatırlamıyorsam Huawei fırması yapmıstır.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve orhanparlak
onurgunay35

onurgunay35

Üye
3.8 inç 480*800 çözünürlüklü ekran ,800 mhz scorpion işlemci 512 mb ram,512 mb rom, adreno 205 gpu, android 2.2 işletim sistemi, adobe flash 10.1 desteği ,2 gb dahili hafıza 1500 mah pil ,720 p hd video kaydı 30 fps ,wifi hotspot bunlarda x5 in üstün olduğu özellikler. cbd amoled ekranım olcağına 3.8 inç lik 480*800 çözünürlüklü ekranım olsun çok daha iyi amoled olunca bişey değişmiyor.Benim saydığım özelliklerde bin liralık telefonlarda var.Bide senin mantığınla bakılırsa madem bu c6-01 bu kadar güzel telefon fiyatı niye her geçen gün düşüyor ilk çıktığında 750 liraydı şimdi 550 lira madem bu kadar güzel telefon niye düşüyor fiyatı

----------Eklendi @ 03:01:55 ---------- Yazıldı @ 03:00:43 ----------

O sizin çin çan çon dediğiniz firma GSM ve Telekominikasyon üstüne çalışan en baba firmalardan biridir. Aynı zamanda birçok firmayada zamanında telefon üretmiş bir çin çan çon firması :) Nokia bile symbian ve meego dan vazgeçmişken Windows 7Mobile a dönmüşken dünyada telefon pazarındaki liderliğini kaybetmişken...Evet nokia ya devam arkadaşlar.

Alan istediğini alsın sorun değil ama bilmediğiniz şeyler için karalayıcı yorumlar yapmayınız lütfen Huawei x5 şu an piyasadaki en iyi evet abartmıyorum en iyi Fiyat/Performans değerine sahip Android işletim sistemli cep telefonudur.

He bu arada herkesin o kullandığı İphone İpad ve İmac lerinde anakart ve donanımını çin çan çon dediğiniz firmalardan biri olan şu an en son 1 milyon işçi alımı yapacak olan FOXCON firması yapıyor bilginize ;)

Ayrıca ek olarak Huawei fırması Telsim Vodafone olurken bütün altyapı değişimleri ve yenilemesinide yanlış hatırlamıyorsam Huawei fırması yapmıstır.

Sonuna kadar katılıyorum dostum eline sağlık. :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3.8 inç 480*800 çözünürlüklü ekran ,800 mhz scorpion işlemci 512 mb ram,512 mb rom, adreno 205 gpu, android 2.2 işletim sistemi, adobe flash 10.1 desteği ,2 gb dahili hafıza 1500 mah pil ,720 p hd video kaydı 30 fps ,wifi hotspot bunlarda x5 in üstün olduğu özellikler. cbd amoled ekranım olcağına 3.8 inç lik 480*800 çözünürlüklü ekranım olsun çok daha iyi amoled olunca bişey değişmiyor.Benim saydığım özelliklerde bin liralık telefonlarda var.

----------Eklendi @ 03:01:55 ---------- Yazıldı @ 03:00:43 ----------

Sonuna kadar katılıyorum dostum eline sağlık. :oke:

Hocam sen anlasılan yenisin bu tarz islerde :pro:
Yazdıgın özellikler C6-01'de var.Wifi 2 gb dahili hafıza falan demissin bunları ben artık özellikten bile saymıyorum :ehe
300 liralık telefonlarda wifi var artık sen neyden bahsediyosun.
Amoled'in ne oldugundan haberin bile yok.Hele hele birde clear black display'li amoled'i biraz arastır derim.
Yazıdıgın özellikler her telefonda var ben sana USB otg diyorum ve sadece S2'de var diyorum birde nokia'nın telefonlarından.
Yoksa bende bilirdim buraya wifi var bluetooth var mp3 çalıyo yazmayı.:d: Ha bu arada verdigim video'yu mutlaka izle..

----------Eklendi @ 03:11:45 ---------- Yazıldı @ 03:10:24 ----------

O dedigin firmalar sadece Çin'in iş gücünün ucuzlugundan faydalanıyor arkadasım yoksa çinde üretilen malları koymuyorlar cihazlarına..

orhanparlak

orhanparlak

Üye
adam haklı beyler bıde bunu El~PisToLeRo'ya anlatabilsek

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hocam sen anlasılan yenisin bu tarz islerde :pro:
Yazdıgın özellikler C6-01'de var.Wifi 2 gb dahili hafıza falan demissin bunları ben artık özellikten bile saymıyorum :ehe
300 liralık telefonlarda wifi var artık sen neyden bahsediyosun.
Amoled'in ne oldugundan haberin bile yok.Hele hele birde clear black display'li amoled'i biraz arastır derim.
Yazıdıgın özellikler her telefonda var ben sana USB otg diyorum ve sadece S2'de var diyorum birde nokia'nın telefonlarından.
Yoksa bende bilirdim buraya wifi var bluetooth var mp3 çalıyo yazmayı.:d: Ha bu arada verdigim video'yu mutlaka izle..

Ben yeni değilimde sen yenisin galiba wifi hotspotdan bahsettim farkındaysan c6-01de 800 mhz işlemci 512 mb ram android işletim sistemi flash 10.1 desteği varmı bırak hocam allah aşkına amoledin ne olduğundan gayette haberim var usb otg yide biliyorum bunlar c6-01 in + özellikleri ona lafım yok x5 in + özellikleri çok daha iyi ve daha fazla

----------Eklendi @ 03:15:24 ---------- Yazıldı @ 03:15:02 ----------

adam haklı beyler bıde bunu El~PisToLeRo'ya anlatabilsek

Aynen günlerdir uğraşıyorum

----------Eklendi @ 03:16:40 ---------- Yazıldı @ 03:15:24 ----------

O dedigin firmalar sadece Çin'in iş gücünün ucuzlugundan faydalanıyor arkadasım yoksa çinde üretilen malları koymuyorlar cihazlarına..

Huawei de o firmalardan birisi.

exsen

exsen

Üye
Bu arada Huawei firmasının ideos x5 in bir üst modeli olarak lanse ettiği İdeos x6 meydana çıktı bir süredir. Özellikleri venasıl birşey olacağını merak edenler araştırabilir. Eminimki oda geldiğinde (ki gelirse türkiyeye ) üst segmentin en iyi Fiyat / Performans ürünlerinden biri hatta teki olacak gibi duruyor.Umarımki 800+ fiyatlarında satılır da bende bir tane alırım. :)

[video=youtube;afILRluDZpU]http://www.youtube.com/watch?v=afILRluDZpU [/video]

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Videoyuda izledim c6 nın bi 5800 kadar kalın olduğunuda görmüş oldum başkada abartılcak bişey yok zaten.

61semih

61semih

Üye
yaww yaaw bırakın at gozluklerınızı bır kenara.bukadar eskı kafalı muhafazakar olmayın yenlıklere acık olun

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bu arada Huawei firmasının ideos x5 in bir üst modeli olarak lanse ettiği İdeos x6 meydana çıktı bir süredir. Özellikleri venasıl birşey olacağını merak edenler araştırabilir. Eminimki oda geldiğinde (ki gelirse türkiyeye ) üst segmentin en iyi Fiyat / Performans ürünlerinden biri hatta teki olacak gibi duruyor.Umarımki 800+ fiyatlarında satılır da bende bir tane alırım. :)

[video=youtube;afILRluDZpU]http://www.youtube.com/watch?v=afILRluDZpU [/video]

Türkiyeye gelicektir zaten bende duymuştumda beklemek istemedim bidahaki telefonum ya bu olur yada x7 çıkarsa x7 olur :)