C6-01 mi İdeos x5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 mi İdeos x5 mi ?
Beyler başlıktada dediğim gibi hangi telefon daha kullanışlı benim için kamera ve müzik önemli ve mesajlaşma sizce hangisini almalıyım ?

PureFood

PureFood

Üye
C6-01 şu anda tüm mağazlarda kampanyada 599 TL,şiddetle C6-01 öneriyorum, her yönüyle isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır... Ve bu telefon normalde 750 TL'ydi çoğu mağazada.

Kamerası gayet güzel 8MP ve HD video çekimi var, müzik ve mesajda da sorun yaşamazsın kapasitif ekranı tabiki .

x5 Çin malı bir telefon, üreticisi de Çin, sağı solu belli olmaz.

NOT: Anna güncelemesi de çok yakında gelecek, telefon dehşete dönüşecek kesinlikle C6-01 diyorum.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağ ol kardeşim :) Express Music değil ama demi ?

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle c6-01 8megapiksel kamera var:oke:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
kardeş kesinlikle c6-01 ideos x5 almak gibi bi hata yapma

nonamex

Üye
c6-01 i Dershane sıra arkadaşım kullanıyordu, kamerası rezalet çekiyor 8 megapiksel laf olsun diye konmuş.. AF olmadığından yakın çekim yapamıyor ve cogu fotoğraf bulanık cıkıyor.

Kamera olarak 2 telefonda kötü. Müzikte C6-01 iyi. Mesaj yazma ikisindede rahattır.

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes bende nokia nalmak istiyordum ama ideos 5 i görünce deliye döndüm ginede senin secimin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6-01 i Dershane sıra arkadaşım kullanıyordu, kamerası rezalet çekiyor 8 megapiksel laf olsun diye konmuş.. AF olmadığından yakın çekim yapamıyor ve cogu fotoğraf bulanık cıkıyor.

Kamera olarak 2 telefonda kötü. Müzikte C6-01 iyi. Mesaj yazma ikisindede rahattır.

bu arkadaşa aynen katılıyorum sen samsung galaxy ace al

technoblue

technoblue

Üye
huawei x5 tavsiye ederim. android 2.2 işletim sistemine sahip. 800 mhz işlemci ile hızı bayağı iyi deniliyor. güzel bir smartphone.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C6-01 şu anda tüm mağazlarda kampanyada 599 TL,şiddetle C6-01 öneriyorum, her yönüyle isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır... Ve bu telefon normalde 750 TL'ydi çoğu mağazada.

Kamerası gayet güzel 8MP ve HD video çekimi var, müzik ve mesajda da sorun yaşamazsın kapasitif ekranı tabiki .

x5 Çin malı bir telefon, üreticisi de Çin, sağı solu belli olmaz.

NOT: Anna güncelemesi de çok yakında gelecek, telefon dehşete dönüşecek kesinlikle C6-01 diyorum.
Katılıyorum. Çin mallarına para verme sakın. Nokia'nın tırnağı olamaz bu huawei denen firma.

nonamex

Üye
Katılıyorum. Çin mallarına para verme sakın. Nokia'nın tırnağı olamaz bu huawei denen firma.

Turkcell'in ve dunyada bircok buyuk operator'un calistigi bir firma huawei.. Nokia kalitesini gorduk donan, reset atan aylarca guncelleme bekleyen telefonlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadasım admin olsam simdiye 5 kez banlamıstım seni olay çıkarmaktan baska bisey bildigin yok.Telefonlar hakkında bi gıdım bilgin de yok.Milleti telefondan sogutuyosun :angry:

PureFood

PureFood

Üye
Arkadasım admin olsam simdiye 5 kez banlamıstım seni olay çıkarmaktan baska bisey bildigin yok.Telefonlar hakkında bi gıdım bilgin de yok.Milleti telefondan sogutuyosun :angry:

Boşver arkadaşım boş muhabbet bunlar laf kalabalığı.

nonamex

Üye

Nokia'dan baska marka telefon bilmeyenlerin bilgisi oluyorda benim mi olmuyor ?
Isinize gelmeyince de banlanmami istiyorsunuz banlanacak ne yaptim diye sorsalar Nokia'yi kotuledi dersiniz kendiniz cok incelemismis gibi Huawei'ye demediginizi birakmazken.

• Beğen
Tepkiler: orhanparlak
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia'dan baska marka telefon bilmeyenlerin bilgisi oluyorda benim mi olmuyor ?
Isinize gelmeyince de banlanmami istiyorsunuz banlanacak ne yaptim diye sorsalar Nokia'yi kotuledi dersiniz kendiniz cok incelemismis gibi Huawei'ye demediginizi birakmazken.

Sana her telefon hakkında bilgi vermekten bıktım.O kadar konuya yorum attık karsılıklı.Yaptıgın bos bos milleti sogutmaktan baska bisey degil.
Gerçi herkes biliyor bunu çabaların hiçbir ise yaramıyor

61semih

61semih

Üye
x5:good:

psychopaht

psychopaht

Üye
x5 :)

beko87

beko87

Üye
c6-01 aL pişman oLmazsın 4 aydır kullanıom memnunum bu araLarda süper oyunLar çıkıyor tavsiye ederim.

pRime.

pRime.

Üye
C6-01