Cep Telefonu Önerisi:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Önerisi:)
Arkadaşlar max 800 taş çatlasa 900 tlye önerilerinizi bekliyorum.Uygulama yüklenebilirliği açısından zengin, iyi bir kamerası olan(fotoğraf makinesi al demeyin lütfen zaten var ama fazla taşınabilir değil:)) güzel tasarıma sahip, hd video çeken(minimum 720p) gerektiğinde film izleyebileceğim ele oturan ve şarjı da mümkün olduğu kadar uzun giden dokunmatik ekranlı telefon önerilerinizi bekliyorum teşekkürler:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus black o fiyata bulabilecegin en iyi telefon :yuru

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
kamera çözünürlüğü biraz az onun:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5 mp azmı :hmmm ozaman nokia c7 al kardeşim 8mp kamera bunada yok dersen 2 el nokia n8 al 12 mp :oke:

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
c7 ve n8 uygulama ve hız konusunda nasıldır?:hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
c7 ve n8 uygulama ve hız konusunda nasıldır?:hmmm
güzeller ben c7 kullanıyorum fazla bi zaman olmadı ama şimdilik sıkıntı çekmiyorum bu arada sn erzurumun neresindensin kardeş?

----------Eklendi @ 19:03:25 ---------- Yazıldı @ 19:02:23 ----------

yanlız sadece n8 in c7 kadar hızlı çalışmadığını biliyorum ama ne kadar doğrudur onu bilmiyorum hiç n8 kullanmadım diyebilirim:D

----------Eklendi @ 19:03:40 ---------- Yazıldı @ 19:03:25 ----------

sadece duydum

StraightLO

Üye
Samsung Wave 2 olabilir :oke: Ama 5mpx yetmiyor diyorsan al C7 keyfine bak.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5 Mp az mı hocam naptın sen yav.
Optimus black alsan daha iyi.Hersey için C7 falan derdim ama kamerası 8 Mp olsada bana yeterli gelmiyor.

Ama 900 liraya kadar N8'de bulabilirsin sanırım.Aklında bulunsun belki beklersen Eylül gibi C7 ve N8'in fiyatları düsecek.
700 liraya bile alabileceksin bu telefonları :good:

Elektr0

Elektr0

Üye

yanlış düşünüyorsun baskı boyutu ile kalite bir degil 5 Mp ile 12 Mp arasındaki fark baskı boyutudur...12 Mp kamera ile daha büyük baskılarda fotoğtaf çıkarta bilirsin... ama 5mp kamera ile 12 Mp kamera nın aynı baskı boyutlarındaki fotoğrafları aynı kalitede olacaktır...LG optimus black en iyi tercih olur..:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yanlış düşünüyorsun baskı boyutu ile kalite bir degil 5 Mp ile 12 Mp arasındaki fark baskı boyutudur...12 Mp kamera ile daha büyük baskılarda fotoğtaf çıkarta bilirsin... ama 5mp kamera ile 12 Mp kamera nın aynı baskı boyutlarındaki fotoğrafları aynı kalitede olacaktır...LG optimus black en iyi tercih olur..:oke:

O kadar da degil.
8 ile 5 neysede 12 mp kamera otofokus makro falan bile olmasa farkını koyar ortaya piksel sayısı fazla oldugundan fotograf daha net çıkar.
5Mp fotoya 3 zoom yapınca bulanır ama 12 mp fotoya 5-6 kez zoom yapılsa bulanıklasmaz.
Dedigim gibi Optimus black yada N8 iyi tercih olur.

nonamex

Üye
Video cekme konusunda Optimus Black'in basik video cekme sorunu var. V11 rom ile duzeltilmis ama o da daha turkiye icin cikmadi..

StraightLO

Üye
O kadar da degil.
8 ile 5 neysede 12 mp kamera otofokus makro falan bile olmasa farkını koyar ortaya piksel sayısı fazla oldugundan fotograf daha net çıkar.
5Mp fotoya 3 zoom yapınca bulanır ama 12 mp fotoya 5-6 kez zoom yapılsa bulanıklasmaz.
Dedigim gibi Optimus black yada N8 iyi tercih olur.

+1000

fireman87

fireman87

Üye
Kamerasından Görüntüler :) Kötü Diyen arkadaşlar İyice baksınlar

FLASHLI

FLASHSIZ

Optimus black'in kamerasına kötü diyenler resimlere dikkatlice baksınlar :oke: Ön kamerası ilede çekilmiş fotoğraflar arıyorum su an.

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
optimius black,wildfire s tabi nerden bulursan androidli cihaz işini daha rahat görür

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kararsız kaldım peki lg optimus hd video konusunda nasıldır

the_road_runner Erzurum İspir'denim Merkezde oturuyorum(h)

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optımus black'e bakabılırsın..hıc bı sıkayetım yok 2 ay oldu alalı ..ekran kalıtesı,parlaklıgı,tasarımı,hızı,şarj suresi super.. android 2.2 froyo yuklu ama guncellenebılıyor,ben 3g gorusme cok yapıyorum o yuzden on kamerası cok ısıme yarıo oda 2.0 mp. verdiğim fiyata gore en ıyı smartphone'u aldıgımı dusunuyorum.. bakmanı tavsıye ederım

kaptannova

Üye
samsung wave 2 derim. uygulama bada için fazla yok aradığını bulacağın uygulamalar mevcut.

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5 megapiksel olmaları tedirgin ediyor beni peki hd video çekebilirmiler minimum 720p?

fireman87

fireman87

Üye
Arkadaşlar 5 megapiksel olmaları tedirgin ediyor beni peki hd video çekebilirmiler minimum 720p?

Optimus black 720p kalitesinde video çekiyor hocam zaten bazı cihazlar var 5 mp diyor ama optikcamı kalitesiz oluyor 2mp gibi çekiyor.. Ama optimus black tam olarak 5mp ön kamerasıda 2mp.. Seçim senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...