Beyler bana güzel 1 müzik telefonu önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bana güzel 1 müzik telefonu önerir misiniz ?
Beyler bana güzel 1 müzik telefonu lazım. Aklımda olanlar x6 sizce nasıl bir telefon ? Birde 5800'dan iyi mi ses kalitesi ? Ya da x7 nasıl bir telefon ? c6-01 düşünüyorum ama ses kalitesin pek emin değilim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Beyler bana güzel 1 müzik telefonu lazım. Aklımda olanlar x6 sizce nasıl bir telefon ? Birde 5800'dan iyi mi ses kalitesi ? Ya da x7 nasıl bir telefon ? c6-01 düşünüyorum ama ses kalitesin pek emin değilim.

5800 ın ses kalitesi üstüne yok zaten müzik telefonu x6 ile 5800 aynı sayılır tek kamera farkı var c6 da 8 mp kamera var ve carl zeiss mercek yok sadece 8 mp kamera koymuşlar onun yerine galaxy gio veya fite bak derim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
alabilirsen x7. Olmazsa x6 :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
öncelikle 1 telefon mu? :ehe x6 yı falan bilemem de 5800 ın ses kalitesi orjinalinde çok güzel,ben birde cfw yükledim hem ses yükseldi hemde ses kalitesi.yani müzik ve kamera için alacaksan 5800.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Yani hangisini almalıyım ? :S 5800'ın modası geçti diyorlar. Rezistif ekran hem kullanabilir miyim ? :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Yani hangisini almalıyım ? :S 5800'ın modası geçti diyorlar. Rezistif ekran hem kullanabilir miyim ? :(

rezistif ekran kötü olur senin için sen lg optimus me p350 al paranda cebinde kalsın android 3 mp kamera 600 mhz hız ve kapasitif ekran 350 ile 400 lira arasında :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Küçücük kardeşim o ne ya :D Şöyle karizmatik bir şeyler yok mu ? :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hacim sen ses derken ne istiyosun kalite mi yoksa yüksek ses mi? X6'nin hoparlörleri daha iyi yeni codecte atarsin ses hem yüksek olur hem kaliteli ve cizirti buraya dikkat sıfır.Ayni codecler 5800 da cizirti yapiyor..

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
İkisi bir arada hacı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O zaman x6 king.
Neden sordun dersen bazi manyaklar radyo gibi ses istiyo git çin mali al yüksek istiyosan dolia t828 falan :D

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Ahaha :D Sağ ol kardeş çok oyun oynayan biri değilim zaten. Mesaj yazması iyi olur zaten kapasitif oldugundan ve internette rahat gezinebilir miyim ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ahaha :D Sağ ol kardeş çok oyun oynayan biri değilim zaten. Mesaj yazması iyi olur zaten kapasitif oldugundan ve internette rahat gezinebilir miyim ?

İnternette bir sıkıntım yok.Uc web kullanıyorum.Az önce baya mesaj attım foruma telefondan dısardaydım çünkü.5-6 tane sekme bile açabilirsin uc browser ile ama opera fazla ram yiyor o yüzden bazen opera kapanıyor kendiliginden.Kendi tarayıcısıda iyi.
Genel izlenim olarak web performansı da fena degil.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
5-6 tane sekme açıp napıcam ya. Bir twitter'a girerim birde facebook'a kapancağını sanmam operanında. s60v5 oldugundan dolayı uygulamalarda sıkıntı çekmem sanırım ? :D

'Patron

'Patron

Üye
Tabiki x6 :oke: ne demişler comes with music

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağ olun beyler bu gece vaktinde için rahat uyurum şimdi :D x6 :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yok uygulama konusunda sıkıntı çekmezsin.S60v5 tam olarak oturdu artık piyasaya.
E bide millet 5800 manyagı olunca X6'da nasiplenir ona çıkan uygulamalardan :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
5-6 tane sekme açıp napıcam ya. Bir twitter'a girerim birde facebook'a kapancağını sanmam operanında. s60v5 oldugundan dolayı uygulamalarda sıkıntı çekmem sanırım ? :D

ben s60v3'de opera mobile ile 10'dan fazla sekme acıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Kapama da yok. :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın :D

----------Eklendi @ 02:11:45 ---------- Yazıldı @ 02:09:10 ----------

Her şey için sağ olun hele sen el pistolero iyi geceler herkese iyi forumlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ben s60v3'de opera mobile ile 10'dan fazla sekme acıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Kapama da yok. :oke:
Sekmeden sekmeye fark var furkan :aha:
Bende açtım belki daha bile fazla açmıs olabilirim senin rakamından ama sitelerde önemli bunda.
Mesela aksam gold'un sitesinden ekran kartı baktım palit msi zotac derken en az 6-7 tane sekme oldu ama atmadı ki gold baya kategorili babacan bir site :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sekmeden sekmeye fark var furkan :aha:
Bende açtım belki daha bile fazla açmıs olabilirim senin rakamından ama sitelerde önemli bunda.
Mesela aksam gold'un sitesinden ekran kartı baktım palit msi zotac derken en az 6-7 tane sekme oldu ama atmadı ki gold baya kategorili babacan bir site :ehe

:hmmm peki gökhan iyi geceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt