Beyler bana güzel 1 müzik telefonu lazım. Aklımda olanlar x6 sizce nasıl bir telefon ? Birde 5800'dan iyi mi ses kalitesi ? Ya da x7 nasıl bir telefon ? c6-01 düşünüyorum ama ses kalitesin pek emin değilim.
Yani hangisini almalıyım ? :S 5800'ın modası geçti diyorlar. Rezistif ekran hem kullanabilir miyim ?![]()

AhahaSağ ol kardeş çok oyun oynayan biri değilim zaten. Mesaj yazması iyi olur zaten kapasitif oldugundan ve internette rahat gezinebilir miyim ?
5-6 tane sekme açıp napıcam ya. Bir twitter'a girerim birde facebook'a kapancağını sanmam operanında. s60v5 oldugundan dolayı uygulamalarda sıkıntı çekmem sanırım ?![]()

Sekmeden sekmeye fark var furkanben s60v3'de opera mobile ile 10'dan fazla sekme acıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Kapama da yok.![]()

Sekmeden sekmeye fark var furkan
Bende açtım belki daha bile fazla açmıs olabilirim senin rakamından ama sitelerde önemli bunda.
Mesela aksam gold'un sitesinden ekran kartı baktım palit msi zotac derken en az 6-7 tane sekme oldu ama atmadı ki gold baya kategorili babacan bir site![]()
peki gökhan iyi geceler