Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler bana güzel 1 müzik telefonu önerir misiniz ?
S60v3 ram yemiyo da ondan hocam 128mb ram fazlasıyla yetiyor. Ben de operayla baya sekme açtığımı bilirim.
Larismus
Üye
expressmusic sec işte bi tane x6da güzel
forever26
Üye
t828
Amaru Shady
Üye
nokia x6
Ocean258
Üye
nokia alacagına gıt bı tane mp4 al derım kardes sana.. sony olabılır mesala onun telefonalrında hem cok ıyı ses cıkıyor daha ıyı oluyor ..
61semih
Üye
arkadasım dedıgın telefonlardan tek alınabılır olanı c601 bunun dısında model dusunmuyorsan bunu al x6 gbı saçma sapan bır telefon alma gorunumune aldanıp
kenankenan8484
Üye
5800 xpressmusic adındanda anlaşldğı gbi tk kelime süper tel
muratm.
Üye
sony'de olabilir aslında xperia felan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dumbledore
Üye
5800 bu konuda iyi
ONG_bag
Üye
arkadaşım ben 5800 kullanıyorum gayette memnunum telefonumdan sen modası felan geçmiş dediklerine bakma x6 arkadaşımda var 5800 la aynı bnm bildiğim tek fark kamerasıdır ama şekil olarak x6 yı sevmiyorum hem 5800 fiyatı daha uygun
N1C<-lazımdeğil
Üye
normalde c6-01 derdim ama müzik için istiyorsan 5800 veya x6 senin için uygundur aralarında sadece kamera farkı var bunun dışında 5800ın dokunmatiği çokta kötü değil yani rahatsız olmazsın. senin tercihine kalmış.
5800 ın ses kalitesi üstüne yok zaten müzik telefonu x6 ile 5800 aynı sayılır tek kamera farkı var c6 da 8 mp kamera var ve carl zeiss mercek yok sadece 8 mp kamera koymuşlar onun yerine galaxy gio veya fite bak derim
gio ve fit in sışaroya verılen sesı oldukça az yanı bir 5700 5800 kadar iyi değil ama sımdıye kadar sesi en ıyı cıkan teşefon 5700 dır
ıcınde ses ıcın ozel bır çip var ve hi-fi,5800 a on basar ses konusunda