Kamera testi: 8 Megapiksel cepler kapışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nalcam22 bence yıldızları koyunları falan say uykun gelmis anlasılan :kop:

pRime.

pRime.

Üye
N86 bile müthiş kareler yakalarken gs2 mi n8den iyi olcak? :kop: geçenlerde de biri n9'un kamerasından iyi falan diyodu. Alem bu millet :kop:

61semih

61semih

Üye
mega pixel nedir bilen varmı burada ahkam kesip? canon un 3.2 mp lik dıjıtal kamerası n8 ıle aynı kalıtede cekım yapabılıyor bunun bızzat tanıgı oldum.mega pixel resımın basımında ıse yarıyor mınumum 6mp lık bır kamerada standar baskılar ıcın yeterlı yanı boyu degıl onemlı olan yanı mega pıxel denılen kameradakı sensor sayısı cokta muhım degıl.ha su konuda mutabıkım n8 pıhasadakı en ıyı kameraya sahıp olan telefon

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Semih zaten bizde pikselden bahsetmiyoruz.Lens'den bahsediyoruz.Lens'in boyutlarından algılama alanından kalitesinden falan.Ama piksel de ne kadar artarsa netlik o kadar artar.En azından islenmis resime zoom yaptıgınızda netlik hemen bozulmaz.Ama o piksellerin nasıl doldurulduguda önemli tabi dedigin gibi.N8 degilde N86 ile çok ilgilendim ve bana göre en iyilerden birisi.Ama testler ve gördügüm kareler N8 diye bagırtıyor düsüncelerimi.

nonamex

Üye
Nokia, kamera yapmasini iyi biliyor. N8 simdiye kadar fotograf konusunda hic beni uzmedi diger bircok ozelliginde hayal kirikligina ugratsada..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Nokia, kamera yapmasini iyi biliyor. N8 simdiye kadar fotograf konusunda hic beni uzmedi, diger bircok ozelliginde hayal kirikligina ugratsada..

tabiki carl zeiss ile anlaşması var dünyanın en iyi lensi

nalcam22

nalcam22

Üye
cahillerle tartışmaya girersen böyle olur

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Anca işte n8 kamera ile satmaya çalışıyor fiyat yükseliyor orta segmente adam gibi bir telefon düşmüyor akıllı olan android e yönelip doğru yolu buluyor kameraya lafımız yok:oke:

asdas6

Üye
sırf şu nalcam22 denen liseliye cevap yazmak için login oldum.

Nokia N8, uzman çevrelerce 12 mp kamerası, lens kalitesi, autofocus sistemi ve sağladığı netlik derecesi ile şu ana kadar üretilmiş en iyi kameraya sahiptir. Hatta bazı dijital fotograf makinelerinden bile daha kaliteli kamerası vardır.

Bir halt bilmeden, öten insanlara kıl oluyorum arkadaş.

nalcam22

nalcam22

Üye
sırf şu nalcam22 denen liseliye cevap yazmak için login oldum.

Nokia N8, uzman çevrelerce 12 mp kamerası, lens kalitesi, autofocus sistemi ve sağladığı netlik derecesi ile şu ana kadar üretilmiş en iyi kameraya sahiptir. Hatta bazı dijital fotograf makinelerinden bile daha kaliteli kamerası vardır.

Bir halt bilmeden, öten insanlara kıl oluyorum arkadaş.

dostum sen iyi misin en iyi kameraları sony erikson yapar bunu herkes bilir sonuçta oda carll zeies ile anlaşmalı cyber-shot teknolojisini telefonlarındada kullanıyor k850i nin kamerası 5 mp ama emin ol en az n8 kadar iyi çekiyor istersen ceptelefonu fotorafçılığının ilk sayfalarına bak görürsün resim kalitesini.
resimlere baktıktan sonra fikrin değişecektir emin ol se 5 mp bunu yapıyorsa düşün 12mp yapsa ne olur .
iyiforumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt