15 Galaxy için 15 alternatif cep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
15 Galaxy için 15 alternatif cep

Samsung Galaxy S

Yakın geçmişin efsanesi... Resmi olarak Android 4.0 güncellemesi alamasa da, arkasındaki geliştirici desteği sayesinde şu an JellyBean bile çalıştırıyor. Piyasada bulmak zor; ama şansınız varsa çok ucuza bir köşede kalmış bir kutu bulabilirsiniz...
Özellikler: 4-inç AMOLED ekran, HD kalitesinde video kaydı ile 5 megapiksel kamera, 1 GHz işlemci, WLAN-n, HSPA, 8GB dahili bellek (microSD ile genişletilebilir), A-GPS alıcı, Bluetooth 3.0, USB 2.0, quad-band GSM.
İşletim Sistemi: Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü 3.0 ile Android 2.3

Huawei Vision

i9000 modeline alternatif olan cihaz Çin'den geliyor. Zarif görüntüsü ve uygun fiyatıyla iyi bir seçenek. 3D arayüzü de cabası.
Özellikler: 3.7-inç dokunmatik ekran, 1 GHz işlemci, kablosuz n, HSPA, genişletilebilir bellek (microSD ile), HD video kameralar ile 5 megapiksel kamera, A-GPS alıcısı, Bluetooth, USB, GSM Quad-band.
İşletim Sistemi: 3D kullanıcı arayüzü ile Android 2.3 işletim sistemi

Samsung Galaxy Gio

Uzun pil ömrüyle dikkat çeken Galaxy Gio, her türlü kullanıcıya hitap eden bir telefon.
Özellikler: 3.2 inç dokunmatik ekran, 800MHz işlemci, WiFi, HSDPA, 3.2 megapiksel kamera, microSD kart ile genişletilebilir hafıza, GPS alıcısı.
İşletim Sistemi: Samsung TouchWiz desteği ile Android 2.2

Huawei Ascend Y200

Giriş seviyesi ve düşük performanslı, ucuz bir Android cep arayanlar için mükemmel bir seçim.
Özellikler: 3.5-inç dokunmatik ekran, 800 MHz işlemci, WLAN, HSDPA, 3.1 megapiksel kamera, microSD kart, GPS alıcısı ile genişletilebilir hafıza.
İşletim Sistemi: HAP 5.1 arayüzü ile Android 2.3.6

Samsung Galaxy Y Pro

Küçük klavyesi ve Android işletim sistemi ile sosyal medya bağımlılarına hitap ediyor.
Özellikler: 2.6-inç dokunmatik ekran, 832 MHz işlemci, 3.2-megapiksel kamera, mekanik QWERTY klavye, WiFi-n, HSDPA, A-GPS modülü, genişletilebilir bellek (microSD kart ile genişletilebilir) , Bluetooth, USB, GSM Quadband.
İşletim Sistemi: Samsugn TouchWiz 3.0 ile Android 2.3

Sony Ericsson Xperia mini pro

Android 4.0 güncellemesi, yerterli performansı ve üstün pil ömrü ile kullanıcı dostu bir telefon.
Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, yan çekme-mekaniği ile QWERTY klavye, 1 GHz işlemci, wireless-n, HSPA, HD video kamera, genişletilebilir hafıza ile 5 megapiksel kamera (microSD ile), A-GPS alıcısı, Bluetooth, USB, GSM Quadband.
İşletim Sistemi: Sony Ericsson arayüzü ile Android 2.3

Samsung Galaxy Y

Bütçeye uygun, uzun pil ömrüne sahip bir telefon.

Özellikler: 3-inç dokunmatik ekran, 832 MHz işlemci, WiFi-n, Bluetooth, GPS modülü, 2 megapiksel kamera, Bluetooth 3.0, GSM Quadband, genişletilebilir bellek (microSD kartı ile).
İşletim Sistemi: TouchWiz 3.0 arayüzü ile Android 2.3.5

Huawei Ideos X3

Çin yapımı olan Ideos X3, fiyatına göre büyük ekranı ve Android işletim sistemiyle dikkat çekiyor.
Özellikler: 3.2-inç dokunmatik ekran, 600 MHz işlemci, WiFi-n, HSDPA, 3.1 megapiksel kamera, A-GPS alıcı, Bluetooth 2.1, USB, genişletilebilir bellek (microSD).
İşletim Sistemi: aHome UI ile Android 2.3.3

Samsung Galaxy Pocket

Ufak ebatıyla ergonomik ve ebatlarına göre yeterli bir çözünürlüğe sahip.
Özellikler: 2.8 inç dokunmatik ekran, Wifi-n, Bluetooth, 2 megapiksel kamera, genişletilebilir bellek (microSD ile genişletilebilir), A-GPS alıcısı, Bluetooth, USB, GSM Quadband.İşletim Sistemi: Samsung TouchWiz arayüzü ile Android 2.3

HTC Explorer

Küçük ebatı, uzun pil ömrü, kaliteli kullanıcı arayüzü ve gelişmiş dokunmatik algılaması ile kullanıcı dostu bir ürün.
Özellikler: 3.2-inç dokunmatik ekran, 600 MHz işlemci, WiFi-n, HSDPA, 3 megapiksel kamera, A-GPS, genişletilebilir bellek (microSD ile), Bluetooth, USB, GSM Quadband.
İşletim Sistemi: HTC Sense arayüzü ile Android 2.3

Samsung Galaxy Xcover

Kaya gibi sağlam bir kasa, Android ile uyumlu çalışan arayüz ve yeterli işlemci gücü...
Özellikler: 800 MHz işlemci, 3.65-inç dokunmatik ekran, WiFi-n, Bluetooth, 3.1 megapiksel kamera, GPS modülü, genişletilebilir bellek (microSD kartı ile).
İşletim Sistemi: Samsung TouchWiz 4.0 arayüzü ile Android 2.3.6

Motorola Defy+

Uzun pil ömrü ve sağlam kasasıyla zor şartlarda kullanılabilecek bir telefon.
Özellikler: 3.7-inç dokunmatik ekran, 1 GHz işlemci, kablosuz n, HSPA, 5-megapiksel kamera, genişletilebilir bellek (microSD ile), A-GPS alıcısı, Bluetooth, USB sağlam, GSM Quadband, konut.
İşletim Sistemi: Motorola Motoblur arayüzü ile Android 2.3

Samsung Galaxy Ace Plus

Şık tasarımı, hızlı performansı ve 5 megapiksellik kamerasıyla dikkat çeken bir ürün.
Özellikler: 1 GHz işlemci, 3,5 inç dokunmatik ekran, LED flaş, HSDPA, Wi-Fi, GPS, genişletilebilir bellek (microSD kartı ile) 5 megapiksel kamera.
İşletim Sistemi: Samsung TouchWiz 3.0 arayüzü ile Android 2.3

Samsung Galaxy W

1.4 GHz'lik güçlü işlemcisi ve son derece uzun pil ömrüyle ergonomik bir telefon.
Özellikler: 1.4-GHz işlemci, 3.7-inç dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, 720p video kamera, WiFi-n, Bluetooth, GPS modülü, genişletilebilir bellek (microSD kartı ile).
İşletim Sistemi: Samsung TouchWiz 3.0 arayüzü ile Android 2.3

[h=1]HTC Rhyme[/h]
Sound Dock, kullaklık gibi birçok farklı aksesuara sahip ergonomik bir cihaz.
Özellikler: 3.7-inç dokunmatik ekran, 1 GHz işlemci, WiFi-n, HSPA, genişletilebilir bellek (microSD ile), HD video kameralar ile 5 megapiksel kamera, A-GPS alıcısı, USB, GSM Dört bantlı .
İşletim Sistemi: HTC Sense 3.5 arayüzü ile Android 2.3

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Android 4.0 güncellemesi, yerterli performansı ve üstün pil ömrü ile kullanıcı dostu bir telefon.

Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, yan çekme-mekaniği ile QWERTY klavye, 1 GHz işlemci, wireless-n, HSPA, HD video kamera,
genişletilebilir hafıza ile 5 megapiksel kamera (microSD ile),

Teknoloji çok gelişmiş yahu. Hafıza kartı ile kamera çözünürlüğü değişiyor. 32 gb kart takınca 16 mp olur mu kamera . :)
Not : şimdi şakayı ciddiye çekip kavga çıkarmayın.

• Beğen
Tepkiler: AndroidOne
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
O model ismini hatırlamadığım ve dönüp bakmaya gerek duymadığım Huawei marka telefon Galaxy S'in yerini tutamaz. O fiyattaki hiç bir telefon onun yerini tutamaz. Custom ROM desteği yeter. :dry:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve AndroidOne
avcitalip

avcitalip

Üye

Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, yan çekme-mekaniği ile QWERTY klavye, 1 GHz işlemci, wireless-n, HSPA, HD video kamera,
genişletilebilir hafıza ile 5 megapiksel kamera (microSD ile),

Teknoloji çok gelişmiş yahu. Hafıza kartı ile kamera çözünürlüğü değişiyor. 32 gb kart takınca 16 mp olur mu kamera . :)
Not : şimdi şakayı ciddiye çekip kavga çıkarmayın.

Sen o Xperia mini pro'nun sar değerinin ne olduğunu biliyor musun ? bence bilmiyorsun 1.65 W/KG yani o yanında iken ortalama 5 Tane Galaxy SII'nin yaydığı radyasyonu yayıyor :off:lütfen şu sar değerlerine dikkat edin evinizde ufak çocuk varsa onun için nekadar zararlı biliyormusunuz hayır lütfen şu sar değerlerine dikkat edin unutmayın sizede çok zarar veriyor !

- - - Eklendi - - -

O model ismini hatırlamadığım ve dönüp bakmaya gerek duymadığım Huawei marka telefon Galaxy S'in yerini tutamaz. O fiyattaki hiç bir telefon onun yerini tutamaz. Custom ROM desteği yeter. :dry:

+1 bencede tutamaz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S 1 numara.

15097

15097

Üye
Samsung Galaxy Xcover ilginçmiş.

avcitalip

avcitalip

Üye
Samsung Galaxy Xcover ilginçmiş.

evet su geçirmez sanırım ama sanırım denize falan giremiyorsun :ehe

düşünsenize denizin içinde kullanırken elinizden kayıp dibe düşüyor sonra telefonu bir daha bulamıyorsunuz nekadar üzücü bir durum olurdu :)

15097

15097

Üye
evet su geçirmez sanırım ama sanırım denize falan giremiyorsun :ehe

düşünsenize denizin içinde kullanırken elinizden kayıp dibe düşüyor sonra telefonu bir daha bulamıyorsunuz nekadar üzücü bir durum olurdu :)
okurken bile adrenalinim yükseldi o_O

avcitalip

avcitalip

Üye

okurken bile adrenalinim yükseldi o_O

düşünsene kıyıdan bir dalgıç çağırıyorsun adama diyorsunki ben telefona çağrı gönderirim yerini bulman için sakın açma kontörüm gider falan :naughty:

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S - Huawei Vision

:zzz:
:nono:

tempestshine

tempestshine

Üye
motorola defy + çok iyi :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt