Kamera testi: 8 Megapiksel cepler kapışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BERGX

Üye
    Konu Sahibi

sony-ericsson c905
samsung i8510 innov8
samsung m8800pixon
lg kc910 renoir

Chip'te ve dailymobile'da ve bu konuyu ele alan tum sitelerde aynı inceleme sonucu ortaya cıkıyor . Testte en iyi resim kalitesini Samsung M8800 Pixon sunuyor.
İlle de 8 Megapiksel olmaması gerektiğini ise 5 Megapiksel Motorola gösteriyor. Motorola ZN5 renk gerçekliği, objektif ve hız konusunda "büyük Megapiksellilerle" rahatlıkla baş edebiliyor
Her halükarda dokunmatik ekranlı Samsung M8800 Pixon en iyi çözünürlük ve görüntü kirliliği değerleriyle birinciliği fazlasıyla hak etti.
LG KC910 Renoir ve Sony Ericsson C905 ise 2. ve 3. sırada takip ediyor. Bulanıklıklar ve renk kaymaları Samsung i8510'un dördüncü sıraya düşmesine sebep oldu.

Arkadaşlar ben Sony Ericsson (3.2mp) kullanıcısıyım . Artık telefonu degıstırmem gerekıyor. İnternette cok arastırmama ragmen neyazıkkı Turkıyede bırcok Sony Ericsson modeli satılmıyor ve kullanıcılarla konusmalarım sonucunda C905 i oneren sayısı oldukca fazlaydı ancak bırcokda sorun alan arkadasın mesajını gordum C905 ıle ılgılı en onemlısı Turkıye garantısı olmaması ve bır sure sonra ses problemı yasanması (sesin karşı tarafa gitmemesi). garantı sorununu gecıyorum cunku sıfır alacagım ancak karsıya ses gıtmeme gıbı bır problemle karsılasanlar benı dusundurdu . 2011 de günümüz itibariyle en ıyı 8mp hatta 12mplerden dahi iyi resım ceken c905 ın Samsung M8800 Pixon ve LG KC910 Renoir dan sonra gelmesı beni şaşırttı . Dokunmatik kullanmak istemiyorum aslında kapasitif ekranın rahatlıgını ipod touchum oldugundan bılıyorum ancak suanda dusunmuyorum ama bu 8mp kamera sonuclarıda dusundurmor degıl

Yukarıda ismi gecen cep telefonlarını kullananlar veya baska model 8mp ıle alakalı bılgısı olanlar(sanırım s.e xperia arc x10 veya nokia modellerin kamerası bu listedekıler kadar iyi degıl zaten fıyatlarıda 2katı) durumu degerlendırırse guzel olur . telefonların hepsının fıyatı yakın sayılır (350-450TL) ve benim oncelıkle ıstedıgım sorun cıkarmayan ve en ıyı kamera performansına sahıp (sıfır)cep telefonunu almak inceleme ile ilgili degerlendirme yapabilir varsa bilgi, öneri ve görüşleri paylasabılırsınız :oke:

----------Eklendi @ 18:52:00 ---------- Yazıldı @ 18:50:04 ----------

silver021

silver021

Üye
şu anda en iyi 8megapixel kamerayı kesinlikle samsung galaxy S 2 sunuyor. bu telefonların piyasası yok zaten.
eğer bana inanmayan varsada gitsin donanımhabere baksın. mesut çevik 1 saatlik galaxy S 2 incelemesi yapmış zaten. kısacası piyasadaki tek elle tutulur telefon gene samsung galaxy S 2

nalcam22

nalcam22

Üye
şu anda en iyi 8megapixel kamerayı kesinlikle samsung galaxy S 2 sunuyor. bu telefonların piyasası yok zaten.
eğer bana inanmayan varsada gitsin donanımhabere baksın. mesut çevik 1 saatlik galaxy S 2 incelemesi yapmış zaten. kısacası piyasadaki tek elle tutulur telefon gene samsung galaxy S 2

Evet n8 in kamerası yanında sinek avlar resmen

nalcam22

nalcam22

Üye
lensin boyu önemli değil

'Patron

'Patron

Üye
en kamera denıldım mı sony ericsson derım.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S2 önce Nokia N86 8Mp ile kapıssın sonra N8'e sıra gelsin.
Dur ya N86 bile fazla diye düsünüyrum.Çevremde S2 olsa X6 ile bile kapısırım onunla hazırım buna :d:

nonamex

Üye

:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

----------Eklendi @ 11:55:59 ---------- Yazıldı @ 11:51:46 ----------

İğne deliği kadar lensle mi? :kop:

Al benden bir o kadar :ehe:kop: N8'in kamerasıyla yarışacak bir telefon daha yok.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Al benden bir o kadar :ehe:kop: N8'in kamerasıyla yarışacak bir telefon daha yok.
Adıgüzel arkadasım bak sen rakamları seversin rakama bak 1080p ! vuuuuu düsünebiliyomusun 1080 piksel yav kimbilir nekadar kaliteli :d:
Bak iphone'un 720p'i ne hale sokuyo S2'yi :hih:

[video=youtube;W4A8j7sUl9M]http://www.youtube.com/watch?v=W4A8j7sUl9M[/video]

nonamex

Üye
Adıgüzel arkadasım bak sen rakamları seversin rakama bak 1080p ! vuuuuu düsünebiliyomusun 1080 piksel yav kimbilir nekadar kaliteli :d:
Bak iphone'un 720p'i ne hale sokuyo S2'yi :hih:

[video=youtube;W4A8j7sUl9M]http://www.youtube.com/watch?v=W4A8j7sUl9M[/video]

N8'i kamera konusunda yerdim falan mı sandın ? :dry:

nalcam22

nalcam22

Üye
sen öyle san önüne birsürü telefon dizerim kamerası n8 den iyi olan.
Ayrıca o lensin boyuna takılan arkadaş madem lensi küçük olanlar iyiçekmiyor ozaman büyüteç taksınlar kameralara daha iyi çeker

----------Eklendi @ 23:27:06 ---------- Yazıldı @ 23:25:46 ----------

bu lafım nanomexedir

nonamex

Üye
Ayrıca o lensin boyuna takılan arkadaş madem lensi küçük olanlar iyiçekmiyor ozaman büyüteç taksınlar kameralara daha iyi çeker

bu lafım nanomexedir

Say çok merak ettim :ehe

pRime.

pRime.

Üye

bu lafım nanomexedir

Arkadaşım tüm otoriteler n8i en iyi kamera telefonu seçiyor, daha neyini çekemiyorsun? :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt