Vodafone Telsiz Kullanım Ücreti

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone Telsiz Kullanım Ücreti
Vodafoneden 27.07.2011 16:12 tarihli gelen sms
1 AĞUSTOS ITIBARIYLA ADINIZA DEVLETİMİZE ÖDENECEK TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ AYLIK 1.1TL OLARAK BAKIYENİZDEN DÜSÜLECEK.

Bu nedir arkadaş yaaa ? Ben telsiz kullanmıyorum, hattı bi tarafıma takıp telefonsuzda konuşmadım. Ne saçma birşeydir bu, devlet işlerinde neden mantık yok, nasıl bir devletle yönetiliyoruz biz isyan noktasına geldim. Bu mesaj bardağı taşırdı ben her ay 1.1 lira telsiz kullanma ücreti ödemek zorunda değilim. Benim telsizim bile yok

punisher123

punisher123

Üye
Banada geldi bugün aynı msj,Telsizden kasıt iletişim vergisi sanırım ama bizimkilerin mantık telsizde kalmış :D

Da®kness

Da®kness

Üye
Banada gelmiş bugün. Faturalı hatlarda eskiden beri varmış. Kaymak tatlı geldi demek bir yerlere ki faturasız hatlarıda bu kapsama alıyorlar. Devletimiz çok fakirleşti ya! Benim gibi asgari ücretli de olsa, dağdaki çoban da olsa, işsiz bi vatandaşta olsa kesecek bu haracı. Turkcell hazirandan bu yana uygulamaya geçmiş sanırım. Bu şundan da kaynaklı olabilir. Eski kontor sisteminde ara ara zam gelirdi. Şimdiki kartlar veya miktarlar belli 20TL vs. Operatörler zam yapamadıkça abonelerin sırtına böyle şeyleri musallat edecekler galiba. İşin asıl gıcık kısmı ise bu ay hiç yükleme yapmadık diyelim bakiye sıfır . Bir sonraki ay 20TL yükleyeceğiz ve geçtiğimiz ayın vergisiyle beraber bakiyemiz 17.80TL olacak. :angry: Adı üzerinde Ön Ödemeli Hat ama sonradan bir borç tahakkuk ediyor. Bu saçma uygulama neden? Herhangi bir vergi kesilecekse TL yükleme kartı satın alındığında peşin olarak alınsın. Ben sıklıkla her ay yükleme yapan ve sıklıkla telefon kullanan biri değilim belki... Herkesi düşünmeye davet ediyorum...
Bu vergi şunada benziyor; her sabah marketten ekmek alıyorsunuz parasını markete öderken içindeki KDV'sini aklınızın ucundan bile geçirmeden veriyorsunuz. Ama bir sabah ekmek almadınız ve marketçi ertesi sabah sizden dünkü satın almadığınız ekmeğin KDV'sinide talep etti!!!
:aha:

phasan

phasan

Üye
bende yok telsiz kullanım ücreti

ozcan6767

Üye
7011 arayın orda anlatıyor.

_erdal_

_erdal_

Üye
bana da gelmişti ama bugün bi mesaj daha geldi yıl sonuna kadar vodafone benim yerime ödeyecekmiş yıl sonuna kadar tamam ama ondan sonrası ??? birşeyler yapmak lazım

Da®kness

Da®kness

Üye
bana da gelmişti ama bugün bi mesaj daha geldi yıl sonuna kadar vodafone benim yerime ödeyecekmiş yıl sonuna kadar tamam ama ondan sonrası ??? birşeyler yapmak lazım

Mesajın tamamını olduğu gibi buraya yazabilirmisin? Operatör kestiği vergiyi zaten abone adına devlete ödemek zorunda. Sana gelen mesajı merak ettim.

punisher123

punisher123

Üye
Vodafoneye geçenlere yıl sonuna kadar vodafone ödüyormuş sanırım,bi yerde okuduydum ama:D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
devlet sasirmis parayi nasil nerden alim diye. o para zehir zikkim olsun devlete

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bugün 1,1 tl gitti benden. Gelen mesaj:

Degerli abonemiz, adiniza devlete odenen Telsiz Kullanim Ucreti AGUSTOS 2011 dönemi taksidi 1,1 TL hesabinizdan tahsil edilmistir.

----------Eklendi @ 16:51:49 ---------- Yazıldı @ 16:50:16 ----------

Bugün 1,1 tl gitti benden. Gelen mesaj:

Degerli abonemiz, adiniza devlete odenen Telsiz Kullanim Ucreti AGUSTOS 2011 dönemi taksidi 1,1 TL hesabinizdan tahsil edilmistir.

---

devlet sasirmis parayi nasil nerden alim diye. o para zehir zikkim olsun devlete

Yukarıdaki adreste bu kararı Turcell, Vodafone ve Avea birlikte almış diye yazıyor ve para onların cebinde kalıyor.

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
2 hattım var ..6 ay birindeyim 6 ay sonra diğerine dönüşümlü taşıyorum..kampanyalı güzel oluyor..

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
böyle bir saçmalık olabilirmi insanları resmen kazıklıyorlar telsiz kullanım ücreti adı altında kesinti hikaye ceplerine götürüyorlar Vallahi sabrım taştı artık ben ödemem arkadaş o hatlarıda kullanmam mahkemeye verecem dava açacam ne olursa olsun

_erdal_

_erdal_

Üye
Mesajın tamamını olduğu gibi buraya yazabilirmisin? Operatör kestiği vergiyi zaten abone adına devlete ödemek zorunda. Sana gelen mesajı merak ettim.

mesajı silmişim ama numara taşıyanlar ve yeni hat alanlardan yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücreti almıyorlar bildiğim kadarıyla

telsiz ücreti ödemek istemeyen arkadaşlar vodafone hatlarından cepstandart tarifesine geçsinler.telsiz ücreti alınmayan tek vodafone tarifesi.

piyanita

Üye
Bunlar ne kadar utanmaz işçiye zam yok ama herşeye var lanet olsun bu düzene yerken boğazlarında kalsın inşallahhhhhhhhhhh

NewSoldier

NewSoldier

Üye
herşeye zam var ! maaşa yok ******

MÖ33

Üye
telsiz demek?: telafon demektir!!.!

tempestshine

tempestshine

Üye
1.21 TL mi? :oha:
Siz gene iyisiniz faturalılardan ne kadar konuşursan o kadar vergi alıyorlar.11 TL,8 TL gibi. .

Üst Alt