EroL
Emekli Yönetici
Vodafone Telsiz Kullanım Ücreti
Vodafoneden 27.07.2011 16:12 tarihli gelen sms
Bu nedir arkadaş yaaa ? Ben telsiz kullanmıyorum, hattı bi tarafıma takıp telefonsuzda konuşmadım. Ne saçma birşeydir bu, devlet işlerinde neden mantık yok, nasıl bir devletle yönetiliyoruz biz isyan noktasına geldim. Bu mesaj bardağı taşırdı ben her ay 1.1 lira telsiz kullanma ücreti ödemek zorunda değilim. Benim telsizim bile yok
1 AĞUSTOS ITIBARIYLA ADINIZA DEVLETİMİZE ÖDENECEK TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ AYLIK 1.1TL OLARAK BAKIYENİZDEN DÜSÜLECEK.
Bu nedir arkadaş yaaa ? Ben telsiz kullanmıyorum, hattı bi tarafıma takıp telefonsuzda konuşmadım. Ne saçma birşeydir bu, devlet işlerinde neden mantık yok, nasıl bir devletle yönetiliyoruz biz isyan noktasına geldim. Bu mesaj bardağı taşırdı ben her ay 1.1 lira telsiz kullanma ücreti ödemek zorunda değilim. Benim telsizim bile yok

Adı üzerinde Ön Ödemeli Hat ama sonradan bir borç tahakkuk ediyor. Bu saçma uygulama neden? Herhangi bir vergi kesilecekse TL yükleme kartı satın alındığında peşin olarak alınsın. Ben sıklıkla her ay yükleme yapan ve sıklıkla telefon kullanan biri değilim belki... Herkesi düşünmeye davet ediyorum...