arkadaşlar ben s5233w ye iphone firware yüklemiştm ama tel açılırken s5230w yazıyodu bende tekrardan orjinal firmware yükledm ama o yazı hala duruyo bana yardım edermsnz? o yazı nasıl s5233w ye dönüşcek?![]()
öncelikle cvbn için tşkler. yani ben şimdi fw başka bi yüklesem s5233w diemi arycam yoksa s5230w diemi? daha çok o karıştrıyo kafamı![]()
5233wjvıg7ya nasıl olurtşk ederm arkadaşlar denycem
----------Eklendi @ 14:09:18 ---------- Yazıldı @ 13:40:40 ----------
arkadaşlar ben s5233wjvıg7 yükledim ama açılışta yne s5230w yazıo, mesajlarda türkçe karakterler görünmüo ve wifiyle ağa bağlanıyorum ama internete giremiyorum( kafayı yiycem
![]()

orjinal fw de düzelmesi gerekiyorben iphone fw yüklerken ya benim şimdi pcde sadece bi tane fw war o da s5233wjvıg7. ben ilk başta iphone fw yüklerden telfnun menüsü iphone oldu ama açılış yazısı s5230w olarak görünyo die orjinal fw bulup yükledim ama yine düzelmedi o dediğm sorunlar ortaya çıktı. ben ilk fw yaparken telin kendi fw sini yedekleyemedim.
----------Eklendi @ 17:53:48 ---------- Yazıldı @ 17:53:18 ----------
ya benim şimdi pcde sadece bi tane fw war o da s5233wjvıg7. ben ilk başta iphone fw yüklerden telfnun menüsü iphone oldu ama açılış yazısı s5230w olarak görünyo die orjinal fw bulup yükledim ama yine düzelmedi o dediğm sorunlar ortaya çıktı. ben ilk fw yaparken telin kendi fw sini yedekleyemedim.

ewet hata yaptğm kesinama bana anlatımlı bi link yazarmısınz? bari bi daha deneyim... çok oldum ama..
şimdi oldu dmekki ben s5230w yapyodum ya.. yardım için saol walla çok mutluyum![]()
![]()

dedim eski dosyaları seçiyosun diye
önemli değil işimiz bu.