Telefon Tavsiyesi Sizce en iyi akıllı telefon üreten firma ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce en iyi akıllı telefonları üreten firma ?

• Samsung

Kullanılan: 27 24.8%
  • Nokia

Kullanılan: 27 24.8%
  • LG

Kullanılan: 8 7.3%
  • Apple

Kullanılan: 14 12.8%
  • Sony Ericsson

Kullanılan: 3 2.8%
  • Blackberry

Kullanılan: 1 0.9%
  • Huawei

Kullanılan: 4 3.7%
  • HTC

Kullanılan: 25 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    109

y n s c n

y n s c n

Üye
tabikide apple en akıllısı :) fiyatı pahalı biraz o kötü sadece ama değer o paraya bence yine bile...

BL@DE02

BL@DE02

Üye
hehehe nokia 1. çıkmış :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokia ve htc.

• Beğen
Tepkiler: -Psygnosis-
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

Nokia, Meego "Linux Foundation" ile bomba gibi geliyor ve birinci olmasında bir sakınca görmüyorum ve Nokia, Donanımsal bakımdan zayıf değildir. Kulaktan duyma bilgiler ile yorum yapmamak gerekir. :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Nokia, Meego "Linux Foundation" ile bomba gibi geliyor ve birinci olmasında bir sakınca görmüyorum :)
ama meego cihaz sayılarını arttırmaları lazım.wp 7 de geliyor.internette yazılanlara göre wp 7 androidi yakalayıp geçebilirmiş.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

ama meego cihaz sayılarını arttırmaları lazım.wp 7 de geliyor.internette yazılanlara göre wp 7 androidi yakalayıp geçebilirmiş.

Meego cihaz sayıları yakında artacak ve N9'dan sonra yeni bir teknoloji başlayacak. :) O zaman ne Android, nede IOS...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
hî hı o dediginden ... nokia syledigi vaadlerin hamgsini yerine getrmis bugune kdar o elop baskn oldgu surece nokiadan cacik olmaz meego ilk v son kez kullnlck n9 da gidin biraz hbr okuyun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Forewer nokia.insanlar apple,samsung ve htc ile sadece gönül eğlendiriyorlar,asıl sevdikleri NOKİA:)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
hî hı o dediginden ... nokia syledigi vaadlerin hamgsini yerine getrmis bugune kdar o elop baskn oldgu surece nokiadan cacik olmaz meego ilk v son kez kullnlck n9 da gidin biraz hbr okuyun

Öncelikle Türkçenizi düzeltin ve imla kurallarına uyun. Ben hergün teknolojiden haberdar biriyim. Siz rahat olun :) Apple Iphone'dan salatalık oluyorsa, Nokia'dan da cacık olur. Nokia kullanıcılarına en iyi desteği veren bir şirket ve benim dışımda milyonlarca kişi Nokia'yı destekliyor zaten. Ayrıca Nokia, sadece N9'da mı bu İşletim Sistemini kullanacak? Sadece N9 olmayacak ve Meego ilk ve son da olmayacak ve çakılı kalan haberlere de inanmamak gerekir. Haberler sürekli değişir ve bir bakmışsınız Nokia, Meego Operating System tarafından daha da zengin bir içeriğe sahip olur. Zaten şimdiden tüm kullanıcıların gözdesi... Onun için burada Fanlık yapmanın gereği de yok!

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
oncelikle imlam sana kalmadi bu 1 ... 2.si tabiki bicok kisi nokiayi destklyck gcmis yillrdan buyana gelen bi nokia furyasi var turkiyede ... 3. olarak meegoyu birdha kullnmycgini nokianin bskani kndsi acklms vr windows phone 7 ye gcicegini aciklmistir 4 .sude şu yine elop bizzat kndi aciklamis 25 milyar dolar zarar ettik yari yariya battik , samsung ve apple pazarin cogunu elimzden aldi , ilginc yorumunu yapmis ..kaynkta verebilirim ntvcnnbc de cikmisti hbr nldu yoksa onlardami fanlık yapiyorlar =D

y n s c n

y n s c n

Üye
@onurhankahya35 bence daha saygılı olmalısın. basit bir telefon tartışması bu kadar insanlara laf söylemenin gereği yok, ayrıca arkadaş haklı imla kuralları konusunda da... son olarakta nokia batar bence toparlanması çok zor meego dahi olsa win7 olması zaten bence daha kötü, mecburi yazılımlar satın almak zorunda bırakacaklar insanları Microsoft tekelinden.. Android ile iOS bence en fazla başbaşa gidebilecekler ve o ikisi arasında savaş devam edebilir bence. Geri kalanı sadece 2. 3. sınıf işletim sistemleri olabilir tahminimce daha fazla değil ne yazıkki...

technoblue

technoblue

Üye
bence samsung ve lg. ama kullanıcı olarak şöyle bir baktığımda samsung'un smartphone'ları genelde gereksiz pahalıya satılıyor. o yüzden ilk sırada optimus black, optimus me, optimus 3d ve optimus 2x gibi modelleri ve düşük fiyatı ile lg var bana göre.

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
samsungun hangi modeli gereksiz yere pahalı pardon ? bence o dediğin iphone telefonlar için gecerli samsung her telefonunun hakkını kuruşuna kadar veren bir firma ...

Masha

Masha

Üye
Kalite tasarım ve özellikleriyle smartphone lara ve piyasaya damga vuran; LG diyorum ben :oke:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Kesinlikle samsung, diğerleri taklitçi, Hele ki nokia...pazar payını samsung a kaptırdığı için fena çöküş yaşadı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
vaaaay Nokia hâlâ lider :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
htc bencede piyasanın en iyisi ama fiyatıda güzel tabiki htc lerin:D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bi yanlışlık olmasın nokia ankette lider görünüyor