nonamex
Üye
NOKIA nasıl 1. olur![]()
Donanim olarak zayif, isletim sistemi stabil olmayan telefonlar milletin hosuna gidiyor sanirim.
NOKIA nasıl 1. olur![]()
Donanim olarak zayif, isletim sistemi stabil olmayan telefonlar milletin hosuna gidiyor sanirim.

nokia ve htc.

ama meego cihaz sayılarını arttırmaları lazım.wp 7 de geliyor.internette yazılanlara göre wp 7 androidi yakalayıp geçebilirmiş.Nokia, Meego "Linux Foundation" ile bomba gibi geliyor ve birinci olmasında bir sakınca görmüyorum![]()
ama meego cihaz sayılarını arttırmaları lazım.wp 7 de geliyor.internette yazılanlara göre wp 7 androidi yakalayıp geçebilirmiş.
O zaman ne Android, nede IOS...hî hı o dediginden ... nokia syledigi vaadlerin hamgsini yerine getrmis bugune kdar o elop baskn oldgu surece nokiadan cacik olmaz meego ilk v son kez kullnlck n9 da gidin biraz hbr okuyun
Apple Iphone'dan salatalık oluyorsa, Nokia'dan da cacık olur. Nokia kullanıcılarına en iyi desteği veren bir şirket ve benim dışımda milyonlarca kişi Nokia'yı destekliyor zaten. Ayrıca Nokia, sadece N9'da mı bu İşletim Sistemini kullanacak? Sadece N9 olmayacak ve Meego ilk ve son da olmayacak ve çakılı kalan haberlere de inanmamak gerekir. Haberler sürekli değişir ve bir bakmışsınız Nokia, Meego Operating System tarafından daha da zengin bir içeriğe sahip olur. Zaten şimdiden tüm kullanıcıların gözdesi... Onun için burada Fanlık yapmanın gereği de yok!