SMS'ler onu bu hale getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SMS'ler onu bu hale getirdi

ABD'nin Chicago kentinde yaşayan 16 yaşındaki Annie Levitz, cep telefonundan günde 100'den fazla mesaj gönderince hastanelik oldu.

İki elinde his kaybı oluşan ve nesneleri tutamaz hale gelen Levitz'in medikal bileklik takması gerekti. Ağrı kesici iğneler de vurulan genç kızın bileklerinden ameliyat olması da gerekiyor.

Doktorlar Levitz'deki rahatsızlığın karpal tünel sendromu olduğunu belirtiyor. Bu rahatsızlık bilekteki sinirlerin sıkışması sonucu meydana geliyor ve genelde klavyede çok sık yazma sonucu oluşuyor.

Annie, buna rağmen mesaj alışkanlığından vazgeçememiş. Sadece sayıyı günde 50 mesaja indirebilmiş. "Biliyorum yeterli değil, ama deniyorum" diyor ve yazmanın daha kolay olduğu bir iPohe almayı umuyor.

"Ellerimde his kaybı oluşmaya bayladı. Tabak almaya çalışıyordum, ama ellerimin arasından kayıp gidiyordu" lise öğrencisinin ameliyat olması da gerekecek.

Annesi ise Carrie Levitz, kızını cep telefonundan uzak tutumadağından yakınıyor.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yazdığı mesajlar çokmu önemliydi acaba?

fireman87

fireman87

Üye
Ne insanlar var yarabbim..

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
günde 100 mesaj nasıl yazılır ya ??

hrn_07

hrn_07

Üye
mesajlarda yazilan sacma konusmalardan nefret ederim... nbr ii senden , devaminda 20 - 30 mesaja cikabilecek sacma konusmalar utanmasa tuvalete gittigini yazacak. arkadasimla pes atcaz zart zurt mesaj gelior ona oyunu durdurup duruyor cok gicik bir durum

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
lolaman

lolaman

Üye
o kadar bol msj hakkın varmı günde 200 yuh ben en fazla günde 5 mesaj çekmişimdir

Masha

Masha

Üye
Hobi durumuna geldi artık :dry:

haqqus

haqqus

Üye
benım elımden tel dusmuyor nette gezmekden msja vursan 1000e yaklasır bende bişi yok daha

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bende günde 200-250 mesaj atıyorum bişey yok yanlış yazılmış olmasın o 1000 mesaj olabilirmi ? :hmmm

kankka

Üye
iphone almasın ya c5-03 alsın ben daha iyi yazıyom ondan :good:

zaza

zaza

Üye
bende günde 200-250 mesaj atıyorum bişey yok yanlış yazılmış olmasın o 1000 mesaj olabilirmi ? :hmmm
yani 100 mesaj dediğin neki 2 saatte atarsın o zaman benim bidaha elimi kullanmamam gerekti çünkü ben tüm gün siteye genelde cepten giriyom özellikle akşamları asla pc başına oturmuyorum ebuddy, facebook, ve birkaç site açık ortalama günde 100 sms de atıyorum bana bişey olmuyor biraz gözlerim kızarıyor bence o rakam 1000 dir 100 değil

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 776553

pelın_

anam bende tlf elımden hıc dusmez 100 mu daha fazla msj atıyorum gunde :ağlarım:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben de maxi ye mobilden giriyorum korktum ya aynı hastalığa yakalanmaktan

Turan

Turan

Üye
yuz msj az bnce daha fazladr

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
ben yılda 10 mesaj atıyorum

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yani 100 mesaj dediğin neki 2 saatte atarsın o zaman benim bidaha elimi kullanmamam gerekti çünkü ben tüm gün siteye genelde cepten giriyom özellikle akşamları asla pc başına oturmuyorum ebuddy, facebook, ve birkaç site açık ortalama günde 100 sms de atıyorum bana bişey olmuyor biraz gözlerim kızarıyor bence o rakam 1000 dir 100 değil

Sen caldır benı senı ararım :D

zaza

zaza

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 776553
DPool

DPool

Üye
100 mesajdan ne olucak 15 dk de 1 mesaj atıyor işte ( ama uyumazsa )

Sandrake

Sandrake

Üye
sms leşmeyi sevmem ara konuş ne uğrasıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...