SMS'ler onu bu hale getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SMS'ler onu bu hale getirdi

ABD'nin Chicago kentinde yaşayan 16 yaşındaki Annie Levitz cep telefonundan günde 100'den fazla mesaj gönderince hastanelik oldu.

Elinde his kaybı oluşan ve nesneleri tutamaz hale gelen Levitz'in medikal bileklik takması gerekti. Ağrı kesici iğneler de vurulan genç kızın bileklerinden ameliyat olması da gerekiyor.

Doktorlar Levitz'deki rahatsızlığın karpal tünel sendromu olduğunu belirtiyor. Bu rahatsızlık bilekteki sinirlerin sıkışması sonucu meydana geliyor ve genelde klavyede çok sık yazma sonucu oluşuyor.

Annie buna rağmen mesaj alışkanlığından vazgeçememiş. Sadece sayıyı günde 50 mesaja indirebilmiş. "Biliyorum yeterli değil ama deniyorum" diyor ve yazmanın daha kolay olduğu bir iPohe almayı umuyor. "Ellerimde his kaybı oluşmaya başladı. Tabak almaya çalışıyordum ama ellerimin arasından kayıp gidiyordu".

lise öğrencisinin ameliyat olması da gerekecek. Annesi ise Carrie Levitz kızını cep telefonundan uzak tutumadağından yakınıyor​

• Beğen
Tepkiler: borakazim

Revengeful

Emekli Yönetici
:ah

Hkn's

Üye
haha ıı olmus
tv de gordumdu bu hastayı :D

borakazim

borakazim

Üye
ohaa günde 100 msj:blink:

0mrdr5

Üye
Akılsız kız

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
fazla teknoloji insanı bozuyor

Onur Saka

Onur Saka

Üye
günde 100 tane mi :aha:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
çok daha fazlasını gönderenler tanıyorum:hmmm

ANiill

Üye
HAlt etmiş bu kız günde 100 den fazla atabiliyo bazen insan hele yaptığın ilk gün 200ü buluyo :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kötü olmus ya :( bende cok sms atıyorum bazen

jeki01

jeki01

Üye
sms hastası bir daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...