C7 anna turkce demo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C7 anna turkce demo
arkadaslar alin size C7 rusca ve turkce almanca anna hayirli olsun.vidyosu bile var C7 olmadi icin denemedim ama turkce oldugu yaziyor.haberdar ederseniz guzel olur.
kaynak:
vidiyosu:[video]http://youtu.be/kIwKG7o4bpQ[/video]

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
videoyu izledimde bu hack gibi birşey ya,bence değmez bunca zaman beklenildi ağustosa surada ne kaldıkı paylaşım için teşekkürler. ben denemeyeceğim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
videoyu izledimde bu hack gibi birşey ya,bence değmez bunca zaman beklenildi ağustosa surada ne kaldıkı paylaşım için teşekkürler. ben denemeyeceğim.

bilemiyorum C7 olsa kesin denerdim suan elimde yok.ben herseyi test etmeyi seviyorum sonucda sadece flash yapiyorsun yeni gelince duzeliyor.tabiki kendiniz bilirsiniz zorla degil sadece haber kaynakli paylasiyoruz.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
yok aslında heyecandan ölüyorum :)) anna nasıl olacak diye ama yasal olmayan şeyleri denemek çok istemyirum çünki tlf içindeki dosyaları yedekleyip yüklemekten bıktım,ama güzel paylaşım bence,deneyecek olan arkadaşlar vardır :) onlar yorumlarını paylaşır bizlerle :)

time_shift

time_shift

Üye
şaka gibi hackli annalar daha güzel msj yazma ekranı die bi saçmalıkları yok en azından

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
yüklemeyi denemeyin bunun yüzünden kaç saattir uğraşıyorum

uribaju

uribaju

Üye
bunu yüklemem zaten çok yavaşlatmış iyi portlanamamış..

SilentOne

SilentOne

Üye
bende diom c7 mi yavaştı yoksa cfw mi demkki cfw yavaşmış

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
c7 yavaş olmuyor ya,gerçekten anladım ki onu yavaşlatan bizim saçma sapalak işlerimiz,arkadaşlar geçen gün telefonun birçok yeri temizlendi,gereksiz dosyalar falan silindi gitti,inanın telefon 10 kat hızlandı,sizde ara sıra genel temizlik yapın,oyunları kaldırdıktan sonra onların yükleme dosyalarını falanda silin bence,ağır ağır çalışmaktan kurtarın aletleri..

• Beğen
Tepkiler: uribaju
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt