SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek Yardımcı Olabildiysem ne mutlu bana :naughty:

----------Eklendi @ 03:11:13 ---------- Yazıldı @ 03:10:26 ----------

Arkadaşlar Ch@t 3353 ile çekilmiş fotolarıda atarsanız seviniriz :aha::aha:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
aRKADAŞLAR GARANTİYE GÖNDERDİĞİMDE YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPMIŞLARDI KAMERA KALİTESİ DÜŞMÜŞ GİBİ OLDU KAMERA FOTOLARINI Bİ KOYSANIZ

tugrulcitekci

Üye
aRKADAŞLAR GARANTİYE GÖNDERDİĞİMDE YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPMIŞLARDI KAMERA KALİTESİ DÜŞMÜŞ GİBİ OLDU KAMERA FOTOLARINI Bİ KOYSANIZ

telefonun siparişini verdim. pazartesi veya salı günü gelecek gibi :) zaman bulursam bi kaç güzel foto çekersem koyayım ustam.

bsliali

Üye
hayırlı olsun kardeş güzel seçim yapmışsın bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: tugrulcitekci
murderface37

murderface37

Üye
arkadaşlar telefonu ddün aldım. şekil olarak mükemmel bi telefon klavyeside öyle fakat bi sorun var.. internette wi-fi ile dolaşırken bi siteye girerken yetersiz bellek uyarısı alıyorum :( ne yapmam lazım. birde opera mini yüklemek istiyorm ama beceremedim opera yı telefonu kurdum ama wi-fi ile bağlanamıyorum.. Yardımınızı bekliyorum :)

bsliali

Üye
kardeş opera mini 4.3 kur telefona bende o var sorunsuz çalışıyor wifi ilede bağlanıyor onu kurduktan sonra opera mininin üstünde seçenekler gelişmiş ordan bağlantıları seçip sizin wifi ağını seçeceksin sonra programı açıp istediğin gibi kullan ben denedim şahsen oldu yani :) 4.3 kullanıyorum

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
telefonun siparişini verdim. pazartesi veya salı günü gelecek gibi :) zaman bulursam bi kaç güzel foto çekersem koyayım ustam.
pEKİ dOSTUM
bekliyorum :D

----------Eklendi @ 10:30:40 ---------- Yazıldı @ 10:29:43 ----------

kardeş opera mini 4.3 kur telefona bende o var sorunsuz çalışıyor wifi ilede bağlanıyor onu kurduktan sonra opera mininin üstünde seçenekler gelişmiş ordan bağlantıları seçip sizin wifi ağını seçeceksin sonra programı açıp istediğin gibi kullan ben denedim şahsen oldu yani :) 4.3 kullanıyorum
Opera mini 4 önceki sayfalarda link werilmştir :)

• Beğen
Tepkiler: quad4core
murderface37

murderface37

Üye
işte sorun orada dostlarım pera miniyi kurdum fakat ayarlarda o wifi seceneği yok :( birde sizin telefonda sol üst köşede '' E '' simgesi sürekle varmı ?

quad4core

quad4core

Üye
opera mini 4.3 yardım pls

bsliali

Üye
işte sorun orada dostlarım pera miniyi kurdum fakat ayarlarda o wifi seceneği yok :( birde sizin telefonda sol üst köşede '' E '' simgesi sürekle varmı ?

evt e isareti surekli yaniyor onun nlami sebekebin edge destekli oldugu...wifi secenegi yok zaten ilk bastan modem ile baglanti kur sonra opera seceneklerden gelismis sonra baglantilardan senin baglandigin modemi sec o kadar. ..

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi

Menü<uygulamalar<Oyunlar<Opera Mini seçenekler<gelişmiş<bağlantılar<modem adı <ayarla okeyyy işlem tmm,

murderface37

murderface37

Üye
murderface37

murderface37

Üye
,ne dEMEK kANKA yA HER ZAMAN :)

Kanka ya benım bide bır tane daha sorunum var. Şimdi benım çektiğim fotolar JPG formatında ortalama boyutuda 600 kB falan. Şİmdi sorun şu . Kuzenımde Nokia E71 var. onun çektiği fotolar da JPG formatında ve Kb ları aynı hemen hemen. Onun kı 3.2 mp kamara oldugu icin halıyle daha ıyı fotoalr çekio. Cekti benım fotoyu bana at dedim. Resım benım telefona geldı fakat göstermıyo benım telefon.. Üstüne ben bi kaç tane daha çekinip gönderdim kendi telefonuma yine yok fotolar hata verıyor.. Acaba onun telefon nokia oldugu için falanmıyki ?

Kelebekkkk

Üye
Telefonun bildiğiniz gibi 4 adet msj sesi var. Fakat ben başka sms sesleri yükledim

beğenmediğim için. Çalışıyor sorunsuz fakat msj geldiğinde 4-5 kez çalıyor bi kez çalması gerekirken

aranırken çalar gibi çalıyor bi kez msj sesi çalıp kapanması gerekirken.Çözümü vamı lütfen çok mutlu olurum.

bsliali

Üye
sanirim cozumu yok mesaj sesinin kendin ayarladiginda surekli caliyor diger orjinallerde tek ses...bendede ayni duzeltemedim onu...telefon kendi kamera cozunurlugu ustunde resimleri acmiyor malesef

lost737

Üye
Arkadaşlar acilen benimde öğrenmek istediğim birşey var. Telefonu almadan önce skype yüklenip yüklenemediğini öğrenmek istiyorum. Bu samsungs3353'e skype yükleyebilirmiyiz? Yükleyip kullanan varmı? Ayrıca nimbuzz ve ebuddy yüklenebiliyormu? Henüz tüm yazılanları okuyup bitiremedim ben okurken birileri cevaplarsa sevinirim. Şu adresten skype indirip çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirseniz çok memnun olurum. Bende ona göre sparişini vereyim telefonun.
Teşekkürler.

murderface37

murderface37

Üye
sanirim cozumu yok mesaj sesinin kendin ayarladiginda surekli caliyor diger orjinallerde tek ses...bendede ayni duzeltemedim onu...telefon kendi kamera cozunurlugu ustunde resimleri acmiyor malesef

evet abi sanırım çözünürlük ile alakalı bir durum. Çok saçma :) peki tuş kilidi süresini uzaltabilirmiyiz? çok kısa değil belki süre ama çok uzun da değil. karıstırdım ama bulamadım. belki ufak bi detayı atlamısımdır :)

bsliali

Üye
tus kilit sureside yok malesef

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

Üst Alt