samsungların hepsi. büyük resimleri açmıyor..nokia gibi değil.nokia hepsini açardı....
internette bellek yetersiz sorunuyla hep karşılaşıcaksınız bunu unutmayın...
opera wifi ile bağlantı yapmıor..parayla çalışıyır.veya net bedavanız varsa onunla çalışır...
gizlilik kodu.ilk açtığınızda kendiniz belirlersiniz..12345 yapın tekrar sorcak onada 12345 yapın..olacaktır...yada istediğiniz rakamı girin...
terleme bende yapmıyor..çok ısınıyorsa batarya yapar..bence telefoncuya götürün..
şuana kadar çoğu samsunga tema çıkmadı.çok nadirdir...
JAR çalıştırır..bu yonde oyun program seçerseniz daha iyi olur...
içindeki oyunların hepsi paralı..sadece luxor ve klavye geliştirmek için oyunlar hariçç
telefonun bataryası çok uzun süre gidiyor..bu yüzden iyi..
güneşi arkanıza alıp çektiğiniz fotolar çok net...ama gece çekmeyin =) telefonu kullanmak istemezsenizi..
eğer kampanyalı olmasa almazdım..NOKİA dan başka telefon almazdım..ama babam sağolsun =)
operanın 6,0 versiyonunu yüklemeyin klavvyede sorun oluyor..
alıntı yapmadm gördüğüm soruları cevaplamaya çalıştım..saygılar
nokiadan sorun yaşamayan bilemez ben neler çekmedimki 5130 vardı yazılım hataları bıktırdı kaç kere servise gitti bilmiyorum bile en sonunda şikayet ettim ücret iadesi alacağım bekliyorum birdaha nokiaya yaklaşmam gibi samsung deneyeceğim bu sefer![]()
gecenlerde bir internet sitesinde gördüm 249 tlye aldım garantilisinden
) beyz renk çekici geldiği için onu sipariş ettim,bir haftadır kullanıyorum 1478 mesaj yazmısım
8 saat konusmusum ve 8gb hafıza kartının yarısından çoğu şarkıyla dolu gayette güzel telefon bence,içinde avea hattım takalı internet paketi aldım msn facebook için,gayet kullanıslı ve güzel oluyor,wi-fi ise bence bu telefondan beklentimizden yüksek yani,dışarı ses verme konusunda çok başarılı değil cihaz ama 2mgp kamera için foto çekimleri bence gayet yeterli tabi kalkıp c7 veya galaxy ile karşılaştırma yapamayız,bu telefonun adındanda belli CHAT demiş adamlar,sırf mesaj ve sosyal ağlar için uygun bir telefon
249 tlye bulmusken kacırmak istemedim ve aldım,memnunum gayette arkadaşlar bende foto paylaşımı yapacağım en kısa zamanda.bu telefonların üretim yeri çinmiş :S bu hiç iyi olmadı :S
)))))beyler ben nokia c7 kullanıyordum,kız arkadaşım olunca haliyle konusma mesajlaşma derken 1000tllk telefona yzık oluyordugecenlerde bir internet sitesinde gördüm 249 tlye aldım garantilisinden
) beyz renk çekici geldiği için onu sipariş ettim,bir haftadır kullanıyorum 1478 mesaj yazmısım
8 saat konusmusum ve 8gb hafıza kartının yarısından çoğu şarkıyla dolu gayette güzel telefon bence,içinde avea hattım takalı internet paketi aldım msn facebook için,gayet kullanıslı ve güzel oluyor,wi-fi ise bence bu telefondan beklentimizden yüksek yani,dışarı ses verme konusunda çok başarılı değil cihaz ama 2mgp kamera için foto çekimleri bence gayet yeterli tabi kalkıp c7 veya galaxy ile karşılaştırma yapamayız,bu telefonun adındanda belli CHAT demiş adamlar,sırf mesaj ve sosyal ağlar için uygun bir telefon
249 tlye bulmusken kacırmak istemedim ve aldım,memnunum gayette arkadaşlar bende foto paylaşımı yapacağım en kısa zamanda.

Arkadaşlar Fotoğraf Kaiitesi Kötü değil Güzel Ama Video Vasatın Altında...
--------------- Ekleme ---------------
Buyrunnn arkadaşlar sıcacık Oyun we Uygulamalar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Ben senin yerinde olsam bu telefondan almam,çok basit bir telefon...100-200 fazla ver git başka telefon al derim...

slm paylaşım için tşkl de oyunları denedik 3353 uyumlu olmasına ragmen oyun ekranı küçük tü tam ekran oymuyor sorunu nasıl düzetiriz iyi çalışmalar

sen gidip de 5310 gibi teli bırakırsan öyle olur tabi. nasıl pişmanım bu teli aldığıma nasıl.......