aRKADAŞLAR GARANTİYE GÖNDERDİĞİMDE YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPMIŞLARDI KAMERA KALİTESİ DÜŞMÜŞ GİBİ OLDU KAMERA FOTOLARINI Bİ KOYSANIZ
zaman bulursam bi kaç güzel foto çekersem koyayım ustam.hayırlı olsun kardeş güzel seçim yapmışsın bence![]()
ne yapmam lazım. birde opera mini yüklemek istiyorm ama beceremedim opera yı telefonu kurdum ama wi-fi ile bağlanamıyorum.. Yardımınızı bekliyorum 
pEKİ dOSTUMtelefonun siparişini verdim. pazartesi veya salı günü gelecek gibizaman bulursam bi kaç güzel foto çekersem koyayım ustam.

Opera mini 4 önceki sayfalarda link werilmştirkardeş opera mini 4.3 kur telefona bende o var sorunsuz çalışıyor wifi ilede bağlanıyor onu kurduktan sonra opera mininin üstünde seçenekler gelişmiş ordan bağlantıları seçip sizin wifi ağını seçeceksin sonra programı açıp istediğin gibi kullan ben denedim şahsen oldu yani4.3 kullanıyorum

işte sorun orada dostlarım pera miniyi kurdum fakat ayarlarda o wifi seceneği yokbirde sizin telefonda sol üst köşede '' E '' simgesi sürekle varmı ?
işte sorun orada dostlarım pera miniyi kurdum fakat ayarlarda o wifi seceneği yokbirde sizin telefonda sol üst köşede '' E '' simgesi sürekle varmı ?
Menü<uygulamalar<Oyunlar<Opera Mini seçenekler<gelişmiş<bağlantılar<modem adı <ayarla okeyyy işlem tmm,

Süpersın dostum eyvallah yaptım valla... seviyorum senı kanka![]()

,ne dEMEK kANKA yA HER ZAMAN![]()
sanirim cozumu yok mesaj sesinin kendin ayarladiginda surekli caliyor diger orjinallerde tek ses...bendede ayni duzeltemedim onu...telefon kendi kamera cozunurlugu ustunde resimleri acmiyor malesef
peki tuş kilidi süresini uzaltabilirmiyiz? çok kısa değil belki süre ama çok uzun da değil. karıstırdım ama bulamadım. belki ufak bi detayı atlamısımdır