5800 Sensör çalışmıyor ! Doodle Jump'ta atıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sensör çalışmıyor ! Doodle Jump'ta atıyor !
Arkadaşlar kafama esti sensörü açayım dedim, açtım , sanki telefonda sensör yok, ne oldu bilmiyorum, hiç bişey yapmadım, sonra dedim bi sensörlü oyunu açayım, Doodle Jump play dediğim anda atıyor, ancak Raging Thunder çalışıyor ekranı sağa sola döndürdüm kaç kere algılıyor ?? Sorun nedir ? Telefon normal kullanımda da sensörü alglamıyor ?

Şimdi bir daha denedim Doodle Jump'ta çaılştı ama hala menüde ve diğer yerlerde algılamıyor ???
Kapattım açtım , bataryayı söktüm ?

OğuzcanAbi

Üye
bozulmuş bence :hmmm

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
oyunlarda çalışıyorsa sensörde problem yok cfw felan kullanıyorsan onda belki problem olabilir :hmmm

OğuzcanAbi

Üye
vakti gelmiştir :hmmm
evet fv den flnda olabilir bazı uygulamalarda yapabiliyor olabilir :oke:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarda çalışıyorsa sensörde problem yok cfw felan kullanıyorsan onda belki problem olabilir :hmmm

Ee niye öyle menüde problem var algılamıyor ama Doodle jumpta ilk başta hep attı sonra Ragıng thunder açtım onu oynadı sonra tekrar Doodle Jump açtım bu sefer algıladı ama hala normalde algılamıyor ve CFW yok telefon orjinal.

----------Eklendi @ 18:33:04 ---------- Yazıldı @ 18:32:21 ----------

vakti gelmiştir :hmmm
evet fv den flnda olabilir bazı uygulamalarda yapabiliyor olabilir :oke:

Dostum olur mu ya cnavar gibi telefon dedim yapamaz :naughty:
Hacklemedim CFW de atmadım daha. :hmmm

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hard format at tek çare yine çözülmesse servis :islik

mangdaşire

mangdaşire

Üye
senin hard format atma zamanın gelmiş.bazen böyle sorunlar verebiliyor ve hard format atmak zorunda kalabiliyoruz.benimde mesaj göndermiyordu,bekliyor diyordu,format attım yine düzelmedi :D tabi 1-2 mesaj göndermeye çalıştıktan sonra kendine geldi.birde sensörler bence açık dursun daha havalı oluyor (h)

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
senin hard format atma zamanın gelmiş.bazen böyle sorunlar verebiliyor ve hard format atmak zorunda kalabiliyoruz.benimde mesaj göndermiyordu,bekliyor diyordu,format attım yine düzelmedi :D tabi 1-2 mesaj göndermeye çalıştıktan sonra kendine geldi.birde sensörler bence açık dursun daha havalı oluyor (h)

hard format at tek çare yine çözülmesse servis :islik
Ya 2.kez bataryayı söktüm taktım düzeldi yine canavar gibi :D Defalarca denedim sorun çıkmadı dedim ya canavar gibi telefon diye maşallah (h)
İlgilinize teşekkürler.

fatih54102

fatih54102

Üye
kardesler benim doodle jump sensörlü değil dokunmatik :( yardım

'Patron

'Patron

Üye
hacı ayarlardan menude döndurme kapalı olmasın :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt