fireman87
Üye
almeidayı da satın almışızdır
Böyle imà'larda bulunarak bişey ifade edemezsin

almeidayı da satın almışızdır

EEE azize adı bi sorun mu war?

tamamıyla zihniyet meselesi işte bu sen her tutuklu adama hüküm giydirirsen buralarda harcanırsın,bence hakim olmalıymışsın inan ki bu davalar boşuna 3-4 yıl sürüyomuş baksana

Böyle imà'larda bulunarak bişey ifade edemezsin![]()
O zaman tutuksuz yargılanır ve dışarda beklerdi ciddi bi durum olmasa içeriye neden atsınlar ? Hükümü giydirmeme gerek yok, o zaten aziz başkanın üzerinde![]()

adam diyor ferrariyi satın aldınız diye tek benim mesajlarımı okuyorsun adam yüzde yüzlük golü kaçırdı 3-1 olacak ona göre buda mantıklı.
----------Eklendi @ 17:20:45 ---------- Yazıldı @ 17:19:50 ----------
sana kaç para verdiler?![]()

ya bakın bizim tek derdimiz gs onlarında biz 
Ferrari artık bizim oyuncumuz değil, beni o ilgilendirmez söylediğin söz ilgilendirir.. Banada çok para verdiler inanamazsın![]()

türkiye'de fenerbahçe ve galatasaray varken asla 2 büyük arasına giremeyeceğiniz için bize sallıyorsunuzya bakın bizim tek derdimiz gs onlarında biz
![]()
E birde şöyle bi laf vardır bildinmi ; Fenerbahçe bizi kalesinde ' Anelka veya Alex ' olupta yenene kadar, ezeli rekabet bitmiştir ; Kadıköy panteri pancu.türkiye'de fenerbahçe ve galatasaray varken asla 2 büyük arasına giremeyeceğiniz için bize sallıyorsunuzya bakın bizim tek derdimiz gs onlarında biz
----------Eklendi @ 17:23:56 ---------- Yazıldı @ 17:22:51 ----------
futboldan anlamadığın belli neyse daha konuşmayacağım gençler allaha emanet olun![]()

Sen bu sözlerinle ancak egonu tatmin et güzel kadesim devam etE birde şöyle bi laf vardır bildinmi ; Fenerbahçe bizi kalesinde ' Anelka veya Alex ' olupta yenene kadar, ezeli rekabet bitmiştir ; Kadıköy panteri pancu.
----------Eklendi @ 17:25:05 ---------- Yazıldı @ 17:24:31 ----------
Senden iyi anladığım kesin![]()

Canım kardesim güzel kardesim, konuyu şikeden derbiye sen sürükledin birde gelip laf söylüyorsun, iyimisin sen gerçekten kendindemisin yani.. Sen derbiyi öne sürersen bende kadıköy panterini sürerim ne var bunda ?
adam fenere şike yaptı diyor biz bu sezon sizi de gsyi de trabzonu da eze eze yendik konu ordan açıldı sizi de mi satın aldık dedim, sonuçta o maçlarda bu yıl oynandı değil mi? Sonrada alakaya maydonoz olan pancu konusunu açıyorsun sonra kendinde misin iyimisin diye yazıyorsun önce bi oku anla neymiş ne deyilmiş sonra gel bana kendinde misin diye sor uğraşamam hiç anlamıyorsan
Eze eze yenmiş bak ya, abicim git yazma bu konuya artık, futbol bölümüne bişey yazma mümkünse. Buda son mesajım bu konuda. mümkünse muhattabım olma birdaha.
Buna eze eze demek yanlış olur kardeşim kabulüm