SON DAKİKA ... Beşiktaş kupayı iade etti ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fireman87

fireman87

Üye

tamamıyla zihniyet meselesi işte bu sen her tutuklu adama hüküm giydirirsen buralarda harcanırsın,bence hakim olmalıymışsın inan ki bu davalar boşuna 3-4 yıl sürüyomuş baksana

O zaman tutuksuz yargılanır ve dışarda beklerdi ciddi bi durum olmasa içeriye neden atsınlar ? Hükümü giydirmeme gerek yok, o zaten aziz başkanın üzerinde :oke:

greenmile

greenmile

Üye

Böyle imà'larda bulunarak bişey ifade edemezsin :pro:

adam diyor ferrariyi satın aldınız diye tek benim mesajlarımı okuyorsun adam yüzde yüzlük golü kaçırdı 3-1 olacak ona göre buda mantıklı.

----------Eklendi @ 17:20:45 ---------- Yazıldı @ 17:19:50 ----------

O zaman tutuksuz yargılanır ve dışarda beklerdi ciddi bi durum olmasa içeriye neden atsınlar ? Hükümü giydirmeme gerek yok, o zaten aziz başkanın üzerinde :oke:

sana kaç para verdiler?:ehe

fireman87

fireman87

Üye

adam diyor ferrariyi satın aldınız diye tek benim mesajlarımı okuyorsun adam yüzde yüzlük golü kaçırdı 3-1 olacak ona göre buda mantıklı.

----------Eklendi @ 17:20:45 ---------- Yazıldı @ 17:19:50 ----------

sana kaç para verdiler?:ehe

Ferrari artık bizim oyuncumuz değil, beni o ilgilendirmez söylediğin söz ilgilendirir.. Banada çok para verdiler inanamazsın :pro:

greenmile

greenmile

Üye
türkiye'de fenerbahçe ve galatasaray varken asla 2 büyük arasına giremeyeceğiniz için bize sallıyorsunuz:ehe ya bakın bizim tek derdimiz gs onlarında biz :)

----------Eklendi @ 17:23:56 ---------- Yazıldı @ 17:22:51 ----------

Ferrari artık bizim oyuncumuz değil, beni o ilgilendirmez söylediğin söz ilgilendirir.. Banada çok para verdiler inanamazsın :pro:

futboldan anlamadığın belli neyse daha konuşmayacağım gençler allaha emanet olun:oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
İşte taraftraların yorumlarından bazıları;

* Bazıları kupa için ŞEREF'ini verir, bazıları ŞEREF için kupasını..!

*Demirörenin belkide BEŞİKTŞAŞ'A geldiğinden beri en büyük hareketi

*Bu durumda yapılması gereken en mantıklı ve en şerefli karar

*süper Beşiktaşlılık duruşu budur işte

*Şeref’in takımına yakışan yapıldı

*eğer yıllardır şerefimizle övünüyorsak bunu yapmamız gerekliydi helal olsun kartalım ..... BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ

*Kupayi biraktiysak super kupa finalinede cikmak istemiyoruz fenev as takimiyla fenevin paf takimyla oynasn yakisir onlara

*Madem hakkimizla almadığımızı düşünenler var bırakın kupa onlarin olsun

*en doğru karar . dert etmeye gerek yok bizde o kupadan çok var zaten biz şerefzilerin liginde şerefli kalan tek takımız .:oke:

• Beğen
Tepkiler: onur_Q7
onur_Q7

onur_Q7

Üye
Sen bi kere fenere şike yapmadn şampıyon olmş diyen bi zihniyetsn dha bşy denmez sna bşwer...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
fireman87

fireman87

Üye
türkiye'de fenerbahçe ve galatasaray varken asla 2 büyük arasına giremeyeceğiniz için bize sallıyorsunuz:ehe ya bakın bizim tek derdimiz gs onlarında biz :)

Sen bu sözlerinle ancak egonu tatmin et güzel kadesim devam et :oke: E birde şöyle bi laf vardır bildinmi ; Fenerbahçe bizi kalesinde ' Anelka veya Alex ' olupta yenene kadar, ezeli rekabet bitmiştir ; Kadıköy panteri pancu.

----------Eklendi @ 17:25:05 ---------- Yazıldı @ 17:24:31 ----------

----------Eklendi @ 17:23:56 ---------- Yazıldı @ 17:22:51 ----------

futboldan anlamadığın belli neyse daha konuşmayacağım gençler allaha emanet olun:oke:

Senden iyi anladığım kesin :oke:

greenmile

greenmile

Üye

Sen bu sözlerinle ancak egonu tatmin et güzel kadesim devam et :oke: E birde şöyle bi laf vardır bildinmi ; Fenerbahçe bizi kalesinde ' Anelka veya Alex ' olupta yenene kadar, ezeli rekabet bitmiştir ; Kadıköy panteri pancu.

----------Eklendi @ 17:25:05 ---------- Yazıldı @ 17:24:31 ----------

Senden iyi anladığım kesin :oke:

belli adam ferrariye şikeci diyor o maçta yaptığı hareketten ötürü,bende diyorum almeida da şikeci senin mantığına göre sen laflarımı cımbızla çekip alıyorsun.Hala pancu diyorsun olmuştur kabul ediyorum,o zamanlar rüştüye pembe panter diyipte takıma alan kim şuan ben mi sen mi:ehe

----------Eklendi @ 17:39:43 ---------- Yazıldı @ 17:38:14 ----------

şeref diyenler bana rize ve sebat maçlarını anlatsın bursayla neden düşman olduklarını anlatsın,her bursa beşiktaş maçında niçin olaylar çıkıyor bunları anlatsın.Sonra bende diyeyim ki size helal olsun;)

fireman87

fireman87

Üye
Canım kardesim güzel kardesim, konuyu şikeden derbiye sen sürükledin birde gelip laf söylüyorsun, iyimisin sen gerçekten kendindemisin yani.. Sen derbiyi öne sürersen bende kadıköy panterini sürerim ne var bunda ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
Canım kardesim güzel kardesim, konuyu şikeden derbiye sen sürükledin birde gelip laf söylüyorsun, iyimisin sen gerçekten kendindemisin yani.. Sen derbiyi öne sürersen bende kadıköy panterini sürerim ne var bunda ?

adam fenere şike yaptı diyor biz bu sezon sizi de gsyi de trabzonu da eze eze yendik konu ordan açıldı sizi de mi satın aldık dedim, sonuçta o maçlarda bu yıl oynandı değil mi? Sonrada alakaya maydonoz olan pancu konusunu açıyorsun sonra kendinde misin iyimisin diye yazıyorsun önce bi oku anla neymiş ne deyilmiş sonra gel bana kendinde misin diye sor uğraşamam hiç anlamıyorsan

fireman87

fireman87

Üye

adam fenere şike yaptı diyor biz bu sezon sizi de gsyi de trabzonu da eze eze yendik konu ordan açıldı sizi de mi satın aldık dedim, sonuçta o maçlarda bu yıl oynandı değil mi? Sonrada alakaya maydonoz olan pancu konusunu açıyorsun sonra kendinde misin iyimisin diye yazıyorsun önce bi oku anla neymiş ne deyilmiş sonra gel bana kendinde misin diye sor uğraşamam hiç anlamıyorsan

Herkes biliyo kimin iyi olduğunu zaten merak etmem :) Eze eze yenmiş bak ya, abicim git yazma bu konuya artık, futbol bölümüne bişey yazma mümkünse. Buda son mesajım bu konuda. mümkünse muhattabım olma birdaha.

greenmile

greenmile

Üye
2-1 den 4-2 kim yendi amcaoğlun mu? arenada açılışı da biz yaptık, trabzonuda 2-0 yendik eğer 2-1 yada 1-0 yenmiş olsak şampiyon trabzondu.. ha bu arada toplamda 18 maçın 17sini kazandık,bursa maçında da süper oynadık ama olmadı işte.Lig başlarken size diyorlardı bjk 17 de 17 yapar diye:eheBuna eze eze demek yanlış olur kardeşim kabulüm:D

ha bu arada sen değil miydin takımın canını istese verir misin böyle takım tutulmaz diye bakıyorum da bugün baya fanatik olmuşsun hadi hayırlısı:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt