Biz o kupayı geri almasınıda biliriz sen merak etme, mesele kupa meselesi değil, mesela şeref haysiyet meselesi.. Fenerbahçeyi gördük, başkanı içerde. Heh bu durumda gidiyorsanız söyleyecek tek bir sözüm daha yok..
Biz o kupayı geri almasınıda biliriz sen merak etme, mesele kupa meselesi değil, mesela şeref haysiyet meselesi.. Fenerbahçeyi gördük, başkanı içerde. Heh bu durumda gidiyorsanız söyleyecek tek bir sözüm daha yok..
şikeyi ispat et kardeş hem sizi hem trabzonu hem galatasarayı eze eze yendik şampiyon olduk,Allah'a şükür kimseyle düşmanlığımız yok ama sizin bursayla ne durumda olduğunuzu elalem biliyor,bu adamlar size niye düşman
----------Eklendi @ 17:00:37 ---------- Yazıldı @ 16:58:33 ----------
ibrahim ve iskender itiraf etmiş bu durumda beşiktaşın söyleyeceği bişey yok zaten,1.dalgada tutuklananların hangisinden evet yaptık dediğini duydun sen her türlü gideriz,paranın döndüğü heryerde bunlar olur,olacaktır da bunu anlamak gerek.
beşiktaş dün açıklama yaptı mahsum olduğumuza inanıyoruz diye madem kendinden eminsin ne diye kupayı iade ediyorsun,güven meselesi birazda dün şike yapmadığına inancı tam olan bugün kupayı neden iade eder?

ali kafanmı güzel blmıyorum ama suan fenerın para saçarak macları gayet güzel aldıgını ben söyledım sende gercek bu dye onayladın
hesabını mı hackledıler ne iş.d
İyi bak kendine ... 
aklı sıra erkeklik yapıyorlar bursaya zamanında yapacaklarını yaptılar şimdi bunlara gerek yok![]()

ne desek bos anlamıycaklar

ligler tescil edildi avrupa onayı verdi,siz kupayı geri veriyorsunuz kardeş bu demek oluyor ki ben bu kupayı hak etmedim alın bu durumda belediye giderbizimle alakası yok avrupa bize onayı vermiş zaten

Haydaaaa sen gçmişi anlatıyosn biz neyi anlatıyoruz illa bi başlık çkartıcam dimi... başlık; (FENERİN ŞİKE İLE ŞAMPIYONLUĞU) başlıyımmı roman olur be roman olur.Böyle bi kitap çıksa (FENERİN ŞİKE İLE ŞAMPİYONLUĞU) yılda en fzla satılan kitap olur.

Siz başka bşey bilmezmisiniz ? Uydurmuşsunuz bi söz yok ıspat et yok bilmem ne et, abi bi kere şöyle bişey var ; Aziz yıldırımı boşunamı içeriye attılar ? Sen bunun bana cevabını ver ondan sonra gel ıspat et de, Bişey yoksa eğer neden atsınlar bu adamı içeriye ?
Sen soruma neden soruyla karşılık veriyorsun ? Önce sorumu cevapla ondan sonra soru sor.![]()
Kendinden eminsen ne diye kupayı iade ediyosun,ya yapmışsındır ya yapmamışsındır.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusubeşiktaş dün açıklama yaptı mahsum olduğumuza inanıyoruz diye madem kendinden eminsin ne diye kupayı iade ediyorsun,güven meselesi birazda dün şike yapmadığına inancı tam olan bugün kupayı neden iade eder?
O zmn azize yıldırım nie tutuklandı kendi söle bakalm? Adınız şikebahçeye çkmş.Utanmasan biz namuslu bi takımız diceksn :S
okadar dürüst bı takıma sahıbz kı şereflıce sorusturma sürecınde geri iade ettı kupayı
ortada bısey yok
ama fenerbahcenın masallah bütün kirli camasırları cıktı
kendı takımına bakmadan neden besıktasın böyle yargıya karsı titiz bir kararı sorgulanrki .)
kendinden emin olan takım arkasında durur hocasının 2.başkanının kupayı vermek demek biz bunlara güvenmiyoruz demektirbiz bu ülkede aylarca boş yere hapis yatan insanları da biliyoruz,tutukluk hükümlülük değildir.Bazı deliller vardır şüphelidir adam deliller karartılmasın diye tutuklarlar birazda hukuk mu konuşalım şimdi?
verdim güzel kardeşim merak etme ama sende o soruma cevap ver Kendinden eminsen ne diye kupayı iade ediyosun,ya yapmışsındır ya yapmamışsındır.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

[video=youtube;xJuLO2DNoxo]http://www.youtube.com/watch?v=xJuLO2DNoxo[/video] al sana şikenın ıspatı bunlardan daha çok war.

Tamam sen arkasında ol zaten ona lafımız yok bizim güzel kardesim, burda gelip kompleks yapma yeter, He aziz başkanı gereksiz yere hapise attılar diyosan o senin görüşündür saygı duyarım bişey diyemem ama öyle bi saçmalık olamaz, Hak ve adalet yerini bulacaktır işte o zaman bu sözlerine sende güleceksin![]()