Kupa tamamda alınan para nerde , onu da iade edin hadi bakalım ...
Madem bir jest yapmışlar ya ...![]()
) biz hakkımızla aldk o zamn şike iddiası falan yoktu.Şimdi şike iddiaları çıktı diye ve Renkliler fazla dedikodu yapmasn diye geri werdk o kupayı... Aklanana kdar geri wrildik geri de alcz.Kolaysa fener yapsın.Bu kupayı alsın yeter ki reklam yapmasın hakkıyla alsın onu bile yapamzlar ;Dgerı alacaklarını anladılar kendılerı iade ettiiyi olmuş sevindim ee fenerbahce kımınle oynayacak süper kupa finalini

sızde yakısanı yapın o halde bız ortada belge resım yokkenn bunu yapa bılıyosak ,sıze dusen gorev cok daha farklıydı bunu becerebılmekte bı erdemdır alıcım
Mecburuz bu şekilde destek vermeye ... pardon hangı para takımları karıstırmıs olsan gerek![]()

ali zaten herseyı karıstırıyo aradasinir yapma ali kupa bızım bız sakınız bak

Erciyesle oynadığımız kupa finalını (FENERİN YAPAMADIĞINI) biz hakkımızla aldk o zamn şike iddiası falan yoktu.Şimdi şike iddiaları çıktı diye ve Renkliler fazla dedikodu yapmasn diye geri werdk o kupayı... Aklanana kdar geri wrildik geri de alcz.Kolaysa fener yapsın.Bu kupayı alsın yeter ki reklam yapmasın hakkıyla alsın onu bile yapamzlar ;D

evet cok o yüzden savuruyosunuz her mactaitiraf etmen cok güzel bunu zaten bılen bılıyo
![]()

Anca bunu bilirler başkada bişey bilmezler..

valla ben hayret edıyorum ya daha ne cıkıcak resımler belgeler ıtıraflar
ali daha ne istıyonuz bıraz örnek alın yaa ayıp pess

beşiktaşın bu şekilde avrupaya gitmemesi gerekiyor bu durumda![]()

Biz gidemezsek eğer siz hiç gidemezsiniz zaten merak etme sen onu![]()
bizimle alakası yok avrupa bize onayı vermiş zaten
ligler tescil edildi avrupa onayı verdi,siz kupayı geri veriyorsunuz kardeş bu demek oluyor ki ben bu kupayı hak etmedim alın bu durumda belediye giderbizimle alakası yok avrupa bize onayı vermiş zaten