SON DAKİKA ... Beşiktaş kupayı iade etti ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
gerı alacaklarını anladılar kendılerı iade etti :D iyi olmuş sevindim ee fenerbahce kımınle oynayacak süper kupa finalini

pelın_

sızde yakısanı yapın o halde bız ortada belge resım yokkenn bunu yapa bılıyosak ,sıze dusen gorev cok daha farklıydı bunu becerebılmekte bı erdemdır alıcım

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
İşte Beşiktaş'a yakışan asil davranış:oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

ali zaten herseyı karıstırıyo arada :) sinir yapma ali kupa bızım bız sakınız bak

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Erciyesle oynadığımız kupa finalını (FENERİN YAPAMADIĞINI :D ) biz hakkımızla aldk o zamn şike iddiası falan yoktu.Şimdi şike iddiaları çıktı diye ve Renkliler fazla dedikodu yapmasn diye geri werdk o kupayı... Aklanana kdar geri wrildik geri de alcz.Kolaysa fener yapsın.Bu kupayı alsın yeter ki reklam yapmasın hakkıyla alsın onu bile yapamzlar ;D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
gerı alacaklarını anladılar kendılerı iade etti :D iyi olmuş sevindim ee fenerbahce kımınle oynayacak süper kupa finalini

Ben yine Beşiktaş ı istiyorum ...:ehe

sızde yakısanı yapın o halde bız ortada belge resım yokkenn bunu yapa bılıyosak ,sıze dusen gorev cok daha farklıydı bunu becerebılmekte bı erdemdır alıcım

Bize ne görevi düşecek ki ...
Biz yine üzerimize düşen görevi yapıyoruz . Orta da belge ve kanıt yokken ne yapabiliriz ki ? :) Mecburuz bu şekilde destek vermeye ...

pardon hangı para takımları karıstırmıs olsan gerek:P:

Para biz de çok , karıştırmaz bizi ...:ehe

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet cok o yüzden savuruyosunuz her macta:ehe:d: itiraf etmen cok güzel bunu zaten bılen bılıyo:d:

• Beğen
Tepkiler: onur_Q7

pelın_

bende buna ınanamıyorum hala yuzunuz var ya belge kanıt yok dıye bılıyosunuzya haytret yanı

fireman87

fireman87

Üye
Anca bunu bilirler başkada bişey bilmezler..

• Beğen
Tepkiler: onur_Q7

pelın_

valla ben hayret edıyorum ya daha ne cıkıcak resımler belgeler ıtıraflar
ali daha ne istıyonuz bıraz örnek alın yaa ayıp pess

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
ali zaten herseyı karıstırıyo arada :) sinir yapma ali kupa bızım bız sakınız bak

Yoo , gayet iyiyim . Rahatım ..:ehe

Erciyesle oynadığımız kupa finalını (FENERİN YAPAMADIĞINI :D ) biz hakkımızla aldk o zamn şike iddiası falan yoktu.Şimdi şike iddiaları çıktı diye ve Renkliler fazla dedikodu yapmasn diye geri werdk o kupayı... Aklanana kdar geri wrildik geri de alcz.Kolaysa fener yapsın.Bu kupayı alsın yeter ki reklam yapmasın hakkıyla alsın onu bile yapamzlar ;D

Hakkınızla mı kazandınız ...:ehe
2 tane adamların yüzde bir milyon penaltıları verilmemişti ... 1 hafta bu olay olmuştu... Anlaşıldı , işinize gelmeyince hatırlamazsınız tabiii :)

evet cok o yüzden savuruyosunuz her macta:ehe:d: itiraf etmen cok güzel bunu zaten bılen bılıyo:d:

Gerçekler bunlar ...:)

greenmile

greenmile

Üye
beşiktaşın bu şekilde avrupaya gitmemesi gerekiyor bu durumda:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Anca bunu bilirler başkada bişey bilmezler..

Beşiktaş a çekmişizdir ... Normaldir :)

valla ben hayret edıyorum ya daha ne cıkıcak resımler belgeler ıtıraflar
ali daha ne istıyonuz bıraz örnek alın yaa ayıp pess

Neyin itirafı , neyin belgesi Allah aşkına ...
Fedarasyon bile açıklama yaptı yahu ... Ortada bir delil , belge , kanıt yok ...

Hepsi sadece birer iddaa ... Şu an senin yaptığın gibi ...:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ali kafanmı güzel blmıyorum ama suan fenerın para saçarak macları gayet güzel aldıgını ben söyledım sende gercek bu dye onayladın
hesabını mı hackledıler ne iş.d

greenmile

greenmile

Üye
aklı sıra erkeklik yapıyorlar bursaya zamanında yapacaklarını yaptılar şimdi bunlara gerek yok:ehe

pelın_

ne desek bos anlamıycaklar

greenmile

greenmile

Üye

Biz gidemezsek eğer siz hiç gidemezsiniz zaten merak etme sen onu :pro:

ligler tescil edildi avrupa onayı verdi,siz kupayı geri veriyorsunuz kardeş bu demek oluyor ki ben bu kupayı hak etmedim alın bu durumda belediye gider:) bizimle alakası yok avrupa bize onayı vermiş zaten

fireman87

fireman87

Üye

ligler tescil edildi avrupa onayı verdi,siz kupayı geri veriyorsunuz kardeş bu demek oluyor ki ben bu kupayı hak etmedim alın bu durumda belediye gider:) bizimle alakası yok avrupa bize onayı vermiş zaten

Biz o kupayı geri almasınıda biliriz sen merak etme, mesele kupa meselesi değil, mesela şeref haysiyet meselesi.. Fenerbahçeyi gördük, başkanı içerde. Heh bu durumda gidiyorsanız söyleyecek tek bir sözüm daha yok..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt