Maxicep-Radyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
:D yahu bu radyolar

Şeklinde olmuyormu. Dinleyiciler djler falan muhabbet çeviriyolar ya radyoda ben ondan bahsediyorum. Dj hakaret etmez zaten ben ziyaretçilerden bahsediyorum.

Dinleyenlerin yayına katılması gibi bir şey yok:) sadece dj ses verebilir:)

Paranoya

Paranoya

Üye
Sabote olmaya çok açık ama ben üye kardeşlerime güveniyorum, birileri gelip kendi propagandasını yapmaya kalkışırsa ona en güzel cevabı sizin vereceğinize inanıyorum.
shoutcast'ta banlama, yasaklama varmı ? dj olan arkadaşlar istenmeyen kişiyi engelleyebiliyorlarmı ?

evet var ip ye dayalı engelleme . :oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet benım dedıgm bu işte :D
Ya chat sohbet koymuyacaksın, sadece radyo. chat olucaksa farklı chat programları var banlanabiliyor.. chatbox var mesela en basitinden... sen gevezzelık derken.. radyo dj leri zaten herkes olmuyacak eleme yapılır aralarından seçilenler ve bilindik kişiler gönüllüler olur , ve iş yerinden katılanlar sadece şarkı paylaşır ve istek alır.. tahmin etmiyorum ki konuşabilsin :) şahsen ben konuşamam.. ama akşam yayınlarında :) konuşurum makaranın gibine vururum :))

• Beğen
Tepkiler: technoshark
'Patron

'Patron

Üye
Kesın olsun dedikleri gibi belli rutbedekı ve guvenılır kişiler olsun. Ben hemen adaylığımı koyuyorum.
-MaxiHipHopLife İle Rap Vakti! - :cool :alkis
kesin olsun kesinnnn :aha::aha::aha:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve technoshark
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Valla sizin bahsettiğiniz radyoyu ben daha önce görmedim. Ben destekleyemeyeceğim o yüzden Adminleri kandırmanız lazım radyo için :D

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Valla sizin bahsettiğiniz radyoyu ben daha önce görmedim. Ben destekleyemeyeceğim o yüzden Adminleri kandırmanız lazım radyo için :D

Sistem basit 1 dj var winampa sarkıları atıyor calıyor... arada anons yapıyor gırgır sohbet(site hakkında) ... küfür vs. olayı olmaz sadece dj ses verebiliyor radyoya dinleyiciler sadece dinleyebiliyor yayında seslerinin duyulma sansı yok sadece istek parca isterler dj onları calar....

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kandırırzı:ehe
ben gördum yaptımda ıkı sene önce var yanı :D chat olayıda yoktu yanı siteyi zora sokacak bsey olmaz
ıstek alıyosun zaten okadar :D

technoshark

technoshark

Üye
flatcast var mesela bak burası beleş radyo sitesi burada sohbet odasıda mevcut... site otomatik olarak oraya yönlendirsin, biraz kac tane uyelık verılsın dj lere :) saatleri ayarlansın .. orada banlama felanda var :) sohbet edemez yazamaz ;)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
sohbet odası sitede istenmiyor onun yerine formda radyo diye bölüm açılıp istekler ordan istenebilir...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa sıtenın basında eklentı seklınde eklenıyo radyo chat bölümü yok zaten

'Patron

'Patron

Üye
flatcast var mesela bak burası beleş radyo sitesi burada sohbet odasıda mevcut... site otomatik olarak oraya yönlendirsin, biraz kac tane uyelık verılsın dj lere :) saatleri ayarlansın .. orada banlama felanda var :) sohbet edemez yazamaz ;)
onu bilmiyorum ama site ağırsa falan taklılır olmaz bence direk kendı sıtemıze yapalım :D Hasan abi nerdesin duy biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :aha:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben örnek sıte atımmı hemen ama reklama gırer dıye atamıyorum
yönetıcıler ızın verırse atarım:dry:

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
benim 1 tb taşınabilir harddiskin içi şarkı dolu eğer radyo fikri hayata geçerse günde rahat 3-4 saat aralıksız yayın yaparım:)
özel anonslar filan ayarlayabilirim güzel olur yani:D

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
technoshark

technoshark

Üye
ya örnek site muhabbeti değil olay :) mesela radyo için popup ekran olur :) tıkladıgında popuptan radyo açılır :)) kimseyide rahatsız etmez.. altta durur :))) maxiradyo :))) reklamıda yaptım hadi :)

flatcast bu arada en ünlü radyo sitesidir.. ve çok sağlamdır takılma felan söz konusu olamaz.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
flatcast benim demek istediğim sisteme uygun değil...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet bende onu dıyorum ya tam örnek olarak ama chat olayına takmslar o olmasn ztn ısteyen dınler ıstek saatlerı olur yayın saatlerı hos olur
zaten bi radyomuz eksık maxıde
hem bukadar gönüllü siteyı yapmaya ble hazır üyeler var yönetım daha ne ıstesın (:
ya örnek site muhabbeti değil olay :) mesela radyo için popup ekran olur :) tıkladıgında popuptan radyo açılır :)) kimseyide rahatsız etmez.. altta durur :))) maxiradyo :))) reklamıda yaptım hadi :)

flatcast bu arada en ünlü radyo sitesidir.. ve çok sağlamdır takılma felan söz konusu olamaz.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
technoshark

technoshark

Üye
he o ayrı ona birşey diyemem :) orada rahat rahat toplanırız manasında.. hem chat isteyen olursa diye ama chat olmaması daha güzel olur sankim :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet chat bozar bıraz zaten ıstek bölümü yapılır olursa tabı .)

'Patron

'Patron

Üye
he o ayrı ona birşey diyemem :) orada rahat rahat toplanırız manasında.. hem chat isteyen olursa diye ama chat olmaması daha güzel olur sankim :)
yok chate gerek yok ozelden istek yollanabılr. tabi sunun gibi
'meraba ben maxi burdan alamanyadakı teyzemlere selamlar manga-dursun zaman çalarsanız sevinirim iyi yayınlar' :cool

----------Eklendi @ 17:08:19 ---------- Yazıldı @ 17:08:03 ----------

gibi :D

technoshark

technoshark

Üye
yok canım o kadar abartı olmasın bence :)) kım konusucak ben dj oldugumda ancak aksam konusurum gunduz konusamam :)

evde takılanlar onu rahat yaparlar :))
çok deli şeyler olur yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt