Maxicep-Radyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep-Radyo
Arkadaşlar Maxicepte Radyo yayını yapan bir bölüm olsa sizce nasıl olur?

Radyo yayını shoutcast üzerinden tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak üyeler tarafından gerçekleştirilebilir....

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike ", 'Patron, technoshark ve 1 kişi daha

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
guzel fıkır:oke:

Burak

Üye
sıcak bakmıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben bakıyorum:ehe

Masha

Masha

Üye
:oke: harika olur

technoshark

technoshark

Üye
oLur ve Dj olurum !

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Gerek yok bence :)

• Beğen
Tepkiler: Burak
'Patron

'Patron

Üye
Bence de olur dj ben olabılırım hatta kesın olmalı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sabote olmaya çok açık ama ben üye kardeşlerime güveniyorum, birileri gelip kendi propagandasını yapmaya kalkışırsa ona en güzel cevabı sizin vereceğinize inanıyorum.
shoutcast'ta banlama, yasaklama varmı ? dj olan arkadaşlar istenmeyen kişiyi engelleyebiliyorlarmı ?

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
dinlenimide kolay bir sistem... hem siteye eklenebilir hemde winamp tan dinlenebilir....
dj ler içinde çok kolay sadece winampa sarkıları atacaklar arada bir butona basıp anons yapacaklar....

pelın_

harıka dandık hakkarıde bıle vardı bence olsun

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Sabote olmaya çok açık ama ben üye kardeşlerime güveniyorum, birileri gelip kendi propagandasını yapmaya kalkışırsa ona en güzel cevabı sizin vereceğinize inanıyorum.
shoutcast'ta banlama, yasaklama varmı ? dj olan arkadaşlar istenmeyen kişiyi engelleyebiliyorlarmı ?

Radyonun id si ve sifresi var onu sadece radyodan sorumlu yönetici ve ya mod. lar bilecek...
dj lere ayarlama yapılırken teamwiver programı kullanılacak...
eğer dj in bir hatası olursa onun elinden hakları alınabilir... ve ya şifre değişikligi yapılabilir....

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Anlamadın. Radyoyu açtık diyelim ben radyoya geldim gevezelik yapıyorum, hakaret ediyom sizleri rahatsız ediyorum. Ne yapabilirsin bana ? radyodan banlayabilirmisin. Chatta yapıyolar ya radyoda.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet var kullanmstm bende daha önce
bence sorun olmaz eger kabul edılırse cok da guzel gder sıtede
sonucta dayanısması olan bır site

----------Eklendi @ 16:44:16 ---------- Yazıldı @ 16:42:58 ----------

hakaret eden bırıne yönetıcılık verılmez heralde radyoda sıtenın guvendıgı tanıdık kısıler olur yönetım secer
sonucta yenı üyeler konulmaz radyoya küt dıye
yönetıme kalms ynede
Anlamadın. Radyoyu açtık diyelim ben radyoya geldim gevezelik yapıyorum, hakaret ediyom sizleri rahatsız ediyorum. Ne yapabilirsin bana ? radyodan banlayabilirmisin. Chatta yapıyolar ya radyoda.

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi

evet haklarını alabilirsin...
hem adamı siteden banlarsın hemde haklarını alırsın...
dj ler seçilerek alınırsa öyle bir şey olmaz... mesela atıyorum maximum 30 dj alırız belirli forma katkısı olan bu işlerden anlayan arşivi kuvvetli olan vs. vs.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D yahu bu radyolar

Şeklinde olmuyormu. Dinleyiciler djler falan muhabbet çeviriyolar ya radyoda ben ondan bahsediyorum. Dj hakaret etmez zaten ben ziyaretçilerden bahsediyorum.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benım dedıgm böyle deıl:ehe

technoshark

technoshark

Üye
Ya chat sohbet koymuyacaksın, sadece radyo. chat olucaksa farklı chat programları var banlanabiliyor.. chatbox var mesela en basitinden... sen gevezzelık derken.. radyo dj leri zaten herkes olmuyacak eleme yapılır aralarından seçilenler ve bilindik kişiler gönüllüler olur , ve iş yerinden katılanlar sadece şarkı paylaşır ve istek alır.. tahmin etmiyorum ki konuşabilsin :) şahsen ben konuşamam.. ama akşam yayınlarında :) konuşurum makaranın gibine vururum :))

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt