5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma :D

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma :D
Arkadaşlar Öncelikli Şunu Söylemeliyim Ki Uygulama İnşallah Signedtir. Benim Telefon Hackli O Yüzden Bilmiyorum Signed Olup Olmadığını Ama Sis Contentte Signed Yazıyor. Neyse Ben Kullanıma Geçiyim :D ( Resimler Kendi Telefonumdan Tamamen Kendi Yazımdır )

1. Aşama

Linkten Dosyayı İndirin Ve Kurun Daha Sonra Ekrana Şu Çıkacak

Bu Çıkınca Ekrana Küçük Bi Yazı Gelirse Seçenekler Yazan Yerdeki Yere Basın Çince Bi Şey Yazacak Güncelleme Yapacak. Daha Sonra Resimdeki Yeşil Yere Basıyorsunuz

2. Aşama

Daha Sonra Ekrana Şu Geliyor

Burdan Seçeneklere Basıyorsunuz. Ekrana Aşağıdaki Resimdeki Gibi Seçenek Gelecek

Burdan Aşağıdaki Yere Tıklıyorsunuz Ordan Çıkan Yerde İlkine Tıklıyorsunuz

Sonra Aşağıdaki Gibi Olacak Eğer Çok Uzun Sürerse Tekrar Deneyin

Sonra Sizden Yer Seçmenizi İsteyecek

Ben Hafıza Kartını Seçtim

Bakın Gelmiş MyCert Yazan Klasörde

Buyrun İçerde Sertifika Gelmiş

3. Aşama

Burdan Freesigner Uygulamasını İndiriyorsunuz ve Kuruyorsunuz Sonra Telefon Hafızasında Freesigner Adlı Bi Klasör Oluşuyor Oraya Hafıza Kartına Atılmış Olan MyCert.Cer ve MyCert. Adlı Dosyaları İçine Kopyalıyorsunuz. Sonra Freesigner Uygulamasını Açın Sırasıyla Seçenekler - Ayarlar - Sertifika - MyCert.Cer Seçin - Anahtar - MyCert. Seçin Bu Kadar Sonra Görev Ekle Deyin İstediğiniz Unsigned Uygulamayı Seçin Ve Sis İmzalama Deyin Hadi Kolay Gelsin. İsterseniz Bu Konudan Direk Hack Yapabilirsiniz... :ehe :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: 57dikmenli, xx001, Lord_oF_Dark ve 1 kişi daha

ultrayer6

ultrayer6

Üye
güzel

eç038

eç038

Üye
58im serv,sten gel,nce deneyecem :D.. teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
Vayy sağol dostum nerden buldun :D ama ilk ve 2.resım uçmuş yenıle bi.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
freesigner hata veriyo yalnız nolcek :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
freesigner hata veriyo yalnız nolcek :D

Ne hatası imzalarken hata oluştu diyorsa kapatıp yeniden aç veya ayarlardan diğer sertifikaya gir ordan sertifika dosyalarının yerini seç

----------Eklendi @ 18:28:29 ---------- Yazıldı @ 18:15:10 ----------

Vayy sağol dostum nerden buldun :D ama ilk ve 2.resım uçmuş yenıle bi.

Bulalı Oldu Baya Rastgele Uygulama İndirip Deniyordum O Zaman Farkettim Bugüne De Konu Açtım. Yav Bilinmedik Bi Siteye Upload Ettim Bi Gidip Bi Geliyor Konuyu Açarkende Öyle Oldu :D

'Patron

'Patron

Üye

Ne hatası imzalarken hata oluştu diyorsa kapatıp yeniden aç veya ayarlardan diğer sertifikaya gir ordan sertifika dosyalarının yerini seç

----------Eklendi @ 18:28:29 ---------- Yazıldı @ 18:15:10 ----------

Bulalı Oldu Baya Rastgele Uygulama İndirip Deniyordum O Zaman Farkettim Bugüne De Konu Açtım. Yav Bilinmedik Bi Siteye Upload Ettim Bi Gidip Bi Geliyor Konuyu Açarkende Öyle Oldu :D
İmageshackten vazgeçme :oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ressim.net hiç yarı yolda bırakmadı, topluca upload etme, zip dosyası upload etme, yüklenen resimler arasında belirli resimleri veya hepsinin linkini birden seçme, küçük resim haline getirme vs.

kuatromen

Üye
Arkadaşlar siz resmi onu bunu boşverinde bu yöntemi deneyip çalıştırabilen varmı ?

Lütfen telefonu hacksiz ve versiyonu 52.0.007 olanlar yazsın.

Düzgün çalışıyorsa eğer hemen kuracam telime ...

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamada ben bu çinlilere pek güvenemiyorum

----------Eklendi @ 20:15:44 ---------- Yazıldı @ 19:55:21 ----------

Lanet olsun bu programı kurdum dediklerini aynısını yaptım olmadığı gibi programı kaldırdıktan sonra bile telefon hafızamda çok az yer kalmış !!!

Yani program beraberinde başka şeylerde kurmulş ve ne kurduğunu bilmiyorum !!!

Ayrıyetten program tamamen çince ve dediklerinin aynısını yapmama rağmen hata veriyor telefon

jeosalih

jeosalih

Üye
Başka deneyen var mı? tel yanımda değil.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siz resmi onu bunu boşverinde bu yöntemi deneyip çalıştırabilen varmı ?

Lütfen telefonu hacksiz ve versiyonu 52.0.007 olanlar yazsın.

Düzgün çalışıyorsa eğer hemen kuracam telime ...

Konuyu açan arkadaş yanlış anlamada ben bu çinlilere pek güvenemiyorum

----------Eklendi @ 20:15:44 ---------- Yazıldı @ 19:55:21 ----------

Lanet olsun bu programı kurdum dediklerini aynısını yaptım olmadığı gibi programı kaldırdıktan sonra bile telefon hafızamda çok az yer kalmış !!!

Yani program beraberinde başka şeylerde kurmulş ve ne kurduğunu bilmiyorum !!!

Ayrıyetten program tamamen çince ve dediklerinin aynısını yapmama rağmen hata veriyor telefon

Uygulama beraberinde bi şey kurmuyo olsa benimkinde de yer kalmazdı ayrıca nerde hata verdi söyle yardımcı olayım bu uygulama opdaya bağlanıp indiriyor

jeosalih

jeosalih

Üye
yani işe yarıyomu?

berk2010_2

Üye
arkadaş ben cer ve diğer dosyayo bulamadım yapmaya çalışımca error veriyo

kuatromen

Üye

Uygulama beraberinde bi şey kurmuyo olsa benimkinde de yer kalmazdı ayrıca nerde hata verdi söyle yardımcı olayım bu uygulama opdaya bağlanıp indiriyor

Bak dostum ben bu verdiğin programı kurmadan önce teldeki boş hafıza miktarı 16 MB idi şimdi ise resimde gördüğün gibi 7 mb'ye kadar düşmüş ve program kurulurken bana nereye kurmam gerektiğini sorduğunda ben E yani hafıza kartını seçmeme rağmen telefon hafızamdan düşmüş. Şimdi programı tamamen kaldırdım telefondan ama telefon hafızam halen daha aynı :angry:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş ben cer ve diğer dosyayo bulamadım yapmaya çalışımca error veriyo

Nerde Arıyorsun İndirdi Mi Ve Nerde Error Diyor

----------Eklendi @ 00:06:37 ---------- Yazıldı @ 00:03:38 ----------

Bak dostum ben bu verdiğin programı kurmadan önce teldeki boş hafıza miktarı 16 MB idi şimdi ise resimde gördüğün gibi 7 mb'ye kadar düşmüş ve program kurulurken bana nereye kurmam gerektiğini sorduğunda ben E yani hafıza kartını seçmeme rağmen telefon hafızamdan düşmüş. Şimdi programı tamamen kaldırdım telefondan ama telefon hafızam halen daha aynı :angry:

Sende Niye Öyle Oldu Hiç Bi Fikrim Yok Bende Şuan 57 Mb Yer Var Tel Hafızasına Kurduğumda 56,9 Oluyor Tuhaf Belki Başka Bi Şeydendir

Üst Alt