C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
hangi telefona güncelleme geldiğini nasıl görüyorsunuz? ya da nereden

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaşlar dün Nokia'ya attığım e-mail bu:
"Kolay gelsin. Ben 5800 Xpressmusic kullanıcısıyım. bu linkte de görebileceğiniz gibi güncelleme duyurusu yapıldı. Orada adı geçen çoğu modele güncelleme çıktı ancak halen 5800'a bir güncelleme çıkmış değil. Biz 5800 sevenler ve kullananlar olarak gittikçe sabırsızlanıyoruz ve ne zaman çıkacağını merakla bekliyoruz. Tahmin ediyorum ki hergün onlarca mail alıyorsunuz bu konu hakkında. Lütfen artık net bir şey söyler misiniz? Çıkacak mı çıkmayacak mı?"

Bugün aradılar ve verdikleri cevap şu:
"Verdiğiniz linki kontrol ettim. 5800'a bir güncelleme çıkacağı doğru. Ancak henüz tarihi belli değil. Şu anda Symbian 3'lere bir güncelleme hazırlanıyor ve önce o çıkacak. Ondan sonra araştırma ve geliştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra 5800 ve seviyesindeki modellere güncelleme çıkacak. Tarih veremiyorum maalesef ama önümüzdeki günlerde, dikkatinizi çekerim 'günlerde' ibaresini kullanıyor, çıkacak dedi."

Yani biraz sabır sabır sabır. Özeti bu.

ozinyousan

Üye
2 haftadan önce gelmez

anılbaran

anılbaran

Üye
1 ay sonra gelir artık

ozgur_473

Üye
Arkadaşlar dün Nokia'ya attığım e-mail bu:
"Kolay gelsin. Ben 5800 Xpressmusic kullanıcısıyım. bu linkte de görebileceğiniz gibi güncelleme duyurusu yapıldı. Orada adı geçen çoğu modele güncelleme çıktı ancak halen 5800'a bir güncelleme çıkmış değil. Biz 5800 sevenler ve kullananlar olarak gittikçe sabırsızlanıyoruz ve ne zaman çıkacağını merakla bekliyoruz. Tahmin ediyorum ki hergün onlarca mail alıyorsunuz bu konu hakkında. Lütfen artık net bir şey söyler misiniz? Çıkacak mı çıkmayacak mı?"

Bugün aradılar ve verdikleri cevap şu:
"Verdiğiniz linki kontrol ettim. 5800'a bir güncelleme çıkacağı doğru. Ancak henüz tarihi belli değil. Şu anda Symbian 3'lere bir güncelleme hazırlanıyor ve önce o çıkacak. Ondan sonra araştırma ve geliştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra 5800 ve seviyesindeki modellere güncelleme çıkacak. Tarih veremiyorum maalesef ama önümüzdeki günlerde, dikkatinizi çekerim 'günlerde' ibaresini kullanıyor, çıkacak dedi."

Yani biraz sabır sabır sabır. Özeti bu.

5230 c5-03 ve c6-00 da 5800 la aynı seviyede neden hala çıkmadı?

ozgunb

ozgunb

Üye
s^3 lere güncelleme ağustosta çıkacakmış. Ağustostan önce 5800'a beklemeyin.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çıkacak ama bellimi olur bi baktınız nokia sürpriz yapar ve hiç beklemediğiniz bir yenilik koyar sabır sabır sabır

'Patron

'Patron

Üye
buhafta hiç guncelleme çıkmadı bu hafta birine çıkmaylı yarın-birgün.

erdi_s

erdi_s

Üye
noldu ya sustu herkes ya

fatih54102

fatih54102

Üye
Off microsoft satın alsa manyak olur

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çoğu s60v5 güncellendi ama sadece 5800 kaldı bakalım ne zaman yeni yazılımı verecekler :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Daha X6 ve 5530'da var.

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Yeni sürümde Mesajlara Emotion (gülen,ağlayan, somurtan..vb sarı kafa) eklenıyomş.Benm eski tel 3120 onda wardı Güzel bişey fakat 5800a bunu baştan yapsalar dha iyi olrdu.Baştan eksik eksik şeyler çkartıyo NOKİA(BİLEREK) sonrada millet sevinsin diye de daha önemli şeyler çıkartmak yerine sonradan daha önce çıkartacak şeyleri şimdi koyuyolar. :angry: .Çok saçma :nono:

PureFood

PureFood

Üye
Yeni sürümde Mesajlara Emotion (gülen,ağlayan, somurtan..vb sarı kafa) eklenıyomş.Benm eski tel 3120 onda wardı Güzel bişey fakat 5800a bunu baştan yapsalar dha iyi olrdu.Baştan eksik eksik şeyler çkartıyo NOKİA(BİLEREK) sonrada millet sevinsin diye de daha önemli şeyler çıkartmak yerine sonradan daha önce çıkartacak şeyleri şimdi koyuyolar. :angry: .Çok saçma :nono:

Tüm S40 serilerinde smileyler mevcut.
Ancak hiç bir S60 serisinde smiley olayı yoktu yeni çıktı bu.
Haklısın.

Üst Alt