Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok ısrar geldi ben de katılıyorum yalnız eşli olup da sonradan tekli olmanın mantığını çözemedim bence baştan tekli olsun öyle devam etsin işte.Hem eş bulmakta sorun olacaktır.Herkes tek olsun
Tuba.Erva
Üye
bız facede oynarızla kura cekılcekms saglık olsun
zaten katılanların hepsı bızden
Çok ısrar geldi ben de katılıyorum yalnız eşli olup da sonradan tekli olmanın mantığını çözemedim bence baştan tekli olsun öyle devam etsin işte.Hem eş bulmakta sorun olacaktır.Herkes tek olsun
semih ortak bulmayacağız zaten kura ile ortak belirlenecek eşli yapıyoruz çünkü tekli oynarsak bir oyunda tek kişide galip gelebilir,bu durumda bir masadan 2.kişiyi çıkarmada sorun yaşarız.4lü finalden itibaren herkesin tek olmasının sebebi atıyorum ortağın hiçbirşey yapmıyor tamamen senin şansınla bir yerlere geliyor,ama 4lü finalden itibaren artık herkes kendi şansıyla kazanacak bu turnuvayı.
arslansem
Üye
1. ile 2. puana göre belli olur işte Murat nasıl 2. çıkmaz.Eşli olduğunda bu söylediğin sorun oluşur asıl.Karşıdaki bilmiyorsa eşi de cezasını çekecek.Herkes baştan sona tekli olsun bence
Tuba.Erva
Üye
aynen belki kurada denk gelırz akif Ben cktm hadi grup sana emanet.d
Mobildn bkarm arada. Kuralar ne zaman cekılck bu arada
greenmile
Üye
Konu Sahibi
semih diyelim ki 4 kişiyiz mynette oynuyoruz,herkes tek,oyunu ben kazandım.Diğer 3 kişi ise aynı puanda oyunu bitirdi.Bu 3 kişiden hangisini 2. olarak yazacağız?
3 kişinin aynı puanda bitmesi çok zayıf ihtimal Murat yapma olsa bile kura o zaman çekilir bence.Ama eşli olması çok saçma.Bazen biten eli bitemeyen insanlar var şans oyunu ama sonuçta bilgi de gerektiriyor