MeeGo vs. iOS Hangisini kullanırsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

MeeGo mu iOS mu

• MeeGo

Kullanılan: 51 63.8%
  • iOS

Kullanılan: 29 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    80
Uruloki

Uruloki

Üye
evet geçen bir toplantıda az daha selop kovulavaktı zor ikna etti hissedarları hatta

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve mert_1047

nonamex

Üye
CEO Symbian yerine WP7 kullanacağız dedi. Symbian battı, kaç aydır oyun uygulama çıkmıyor. O da yönetim kurulu kararıydı ? :ehe

mert_1047

mert_1047

Üye
Hayır kesinlikle maksadım o değil iphone şimdi bakıyorsun şekil filan birazda pohpohluyorlar işte çıkarıyorsun ooo iphone mu bunu diyenler genelde bu işten anlamayanlardır genellikle yani nam salmış başka bi durum yok ben kısıtlı şeyleri sevmem niye pcye bağladığımda itunes a mahkum kalayım veya cihazın içini görebilmek için neden pwntunes almalıyım niye dosya gönderirken 3.parti yazılımlara ihtiyaç duyayım dünya kadar kısıtlama söz konusu sevmedim sevemedim ben iphone hevesimi yeterince aldım jailbreak yaptığım oyun pro kurduğum cihazlarda daha geçen gün 2 tane 4 vardı elimde yoksa o kadar para ben bayılmam n900 üde 3gs e değişmem şahsen iphone da 2 taraf tuttuğum durum var 2 side büyük ihtimal yazılımsal 1i navigasyon gps olayları gözle görülür derecede iyi 2.si ise oyundur o da tabi anlaşma meselesi vs...

Sonuç olarak iphone a para vermem ama denk gelrise affetmem 10gb oyun pro setim var işte denk geldikçe deniyoruz yoksa o kadar para bayılacak fazla bi numarasını göremedim

Apple Müşterisini Peçete gibi kullanıyor en fazla 2 versiyon güncellemeye filan taşıyor sonra bırakıyor güya yeni versiyon geliyor önceki cihazınada geliyor aynı versiyon yazılımda belki küçk bi değişiklikle hallolacak hatta o nesil cihazları kullananların 3.parti yazılımla hallettiği şeyleri devreye sokmuyor bkz. 3g yi 4.2.1 e kadar taşıdı ama genede güncellemelerde video çekmeyi sunmadı

• Beğen
Tepkiler: pRime., saruman_me ve Esendağlı
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
@nonamex

Senin lafın MeeGo'nun biteceği üzerine değil miydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa ? Ayrıca Symbian'la ilgili benim hiçbir yorumum yok :)
Benim yazmadığım ama galiba var olan yorumlarım üzerine konuşuyorsun sen ? :ehe

Neyse ben dışarı çıkıyorum. Gelince devam ederiz senle.

Bu arada Meego'nun problemlerini belirttiğin için teşekkürler.
Biz de Android sorunlarını belirtmek isterdik çok fazla olmasaydı ;)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bir türlü androide vede ios a ısınamadım,ama meego olsun wp7 olsun daha hiç kullanmadan vede canlı olarak bile görmeden bana nedense çok cazip geliyor.aslında şöyle bir cihazım olsa bir bölümüne wp7 diğer bölümünede meego yükleyebilsem ne güzel olurdu.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
buda lg nin meegosu aradaki farkı kendi gözlerinizle görün umarım aynı anda çıkarmazlar kesinlikle topu atar lg çünkü hiç göze hitap eden bi şekli yok..

Ekran çözünürlüğünü duydunuz mu? 1024'ten sonra dinlemeyi bırakıp ağzımı kapamaya çalıştım. O ne ya!

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
evet prototip cihaz mesela orda video oynaya devam adam sağa sola çekiyor hd filmde tık yok

• Beğen
mert_1047

mert_1047

Üye
iptal olmuş deniliyordu bu gw990 için sağlam cihazmış.

----------Eklendi @ 21:56:13 ---------- Yazıldı @ 21:52:42 ----------

iPhone alın, çıkmamış bir işletim sisteminin oturması uzun sürecektir :oke:

biz oturmuş olarak yad ettiklerinizide biliyoruz bkz.ios ve android çorap söküğü gibi sorunlar üstü üste geliyor ne zmaan bi android cihaz kullansam fire vermeden kesin kes bi hata buluyorum ve nete yazınca benim gibi yüzlerce kişinin bunlarla karşılaştıklarını ve google ve o bi yığın destekçi firmaların hala bir çözüm getiremediklerini görüyorum

• Beğen

nonamex

Üye
iptal olmuş deniliyordu bu gw990 için sağlam cihazmış.

----------Eklendi @ 21:56:13 ---------- Yazıldı @ 21:52:42 ----------

biz oturmuş olarak yad ettiklerinizide biliyoruz bkz.ios ve android çorap söküğü gibi sorunlar üstü üste geliyor ne zmaan bi android cihaz kullansam fire vermeden kesin kes bi hata buluyorum ve nete yazınca benim gibi yüzlerce kişinin bunlarla karşılaştıklarını ve google ve o bi yığın destekçi firmaların hala bir çözüm getiremediklerini görüyorum

Ölü doğacak bir işletim sistemini kullandığı için iptal olması normaldir :ehe N9, Bu telefonda daha çıkmadı, sorunları olacaktır elbet doğal olarak :bigstar:

----------Eklendi @ 23:06:12 ---------- Yazıldı @ 23:02:53 ----------

LG çıkardı dünyanın en ince akıllı telefonunu, koydu android'i satıyor mis gibi.

Şimdi niye MeeGo gibi geleceği belli olmayan işletim sistemiyle çıkarsın ki telefonu.

mert_1047

mert_1047

Üye
ölü filan olmayacak kessin hüküm verip duruyorsunuz bekleyin görün yeter artık cihaz hakkında duyurulmadan öncede çok konuşuldu duyurulduktan sonra nedir bu milletin meego yu çekememezliği herkes kendi bölümünde istediğini yapsın grupmu açarsınız ne yaparsınız bilmem başka yerde tartışın. Konuyu ve amacını dağıtmanın lüzumu yok. Defalarca sorunlarını androidin sorunlarını söylemeyede gerek yok

• Beğen

nonamex

Üye
ölü filan olmayacak kessin hüküm verip duruyorsunuz bekleyin görün yeter artık cihaz hakkında duyurulmadan öncede çok konuşuldu duyurulduktan sonra nedir bu milletin meego yu çekememezliği herkes kendi bölümünde istediğini yapsın grupmu açarsınız ne yaparsınız bilmem başka yerde tartışın. Konuyu ve amacını dağıtmanın lüzumu yok. Defalarca sorunlarını androidin sorunlarını söylemeyede gerek yok

Tamam, telefonu çıkmamış bir işletim sistemini fazla yeriyorum ama sizde fazla övüyorsunuz daha görmeden.

mert_1047

mert_1047

Üye
Hayır biz n900 ün devamı olacağını bildiğimizden üç aşağı beş yukarı kestirimlerde bulunuyoruz ve çoğu tutacaktır bekleyip göreceğiz ben n900 dende memnunum n9 çok daha fazlasını karşılayacak tabii ki. Arayüzü multi-task gücü arayüz geçişleri ve teknik özellikleri bile istediklerimden fazlasını gözler önüne sererken cihazı övmemek elde değil.

Benim için cihaz ve sistemi yeterlidir

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve saruman_me
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bak görürsünüz nokia n9 ile kaybettiği prestiji geri kazanacak...

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bak görürsünüz nokia n9 ile kaybettiği prestiji geri kazanacak...
Nokia adam gibi destek verirse tabii

----------Eklendi @ 00:27:43 ---------- Yazıldı @ 00:24:06 ----------

Tamam, telefonu çıkmamış bir işletim sistemini fazla yeriyorum ama sizde fazla övüyorsunuz daha görmeden.
Yoo bu çıkmamış bir işletim sistemi değil.maemo nun bir üst versiyonu diyelim.maemonun çok daha düşük donanımla neler yaptığını biliyoruz,ozaman meego bu n9 gibi güçlü bir cihazla tozunu attırır diye düşünüyorum

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
Nokia'nın battığına dair gün yeni bir haber geliyor...
Stephen Elop, bu adam yakında Nokia'yı Microsoft'a satar arkadaş hatta satmak bir tarafa hibe eder.
symbian kullananların bedduası tuttu bu adamları.bunlar daha iflah olmazlar yakında batarlar. dükkanın kepeğini komple indirirler..
Symbianlı telefonları 800 liradan satarsa Nokia bu gidişle dükkanı tamamen kapatacak
:bigstar:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Nokia'nın battığına dair gün yeni bir haber geliyor...
Stephen Elop, bu adam yakında Nokia'yı Microsoft'a satar arkadaş hatta satmak bir tarafa hibe eder.
symbian kullananların bedduası tuttu bu adamları.bunlar daha iflah olmazlar yakında batarlar. dükkanın kepeğini komple indirirler..
Symbianlı telefonları 800 liradan satarsa Nokia bu gidişle dükkanı tamamen kapatacak
:bigstar:

lüzumsuz ağrısın başka birşey değil...

• Beğen
brksnr

brksnr

Üye
Arkadaşlar daha dün Nokia Shopa gidip bir görevliye sordum N9 Türkiye ye gelecek mi diye adam gelmeyecek dedi ben nedenini sordum Türkiyede onunla alakalı bi alt yapı yok dedi :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
ya resmen nokia türkiye tanıtıyor bir kaç arkadaş shopdan ön sipariş bile veriyor ki bende dahil buna yine bilgisiz nokia çalışanları durumu karıştırıyor

• Beğen
eRdaL.

eRdaL.

Üye
ya bu çağlar arkadaş nerede yaşıyor dünyada olup bitenlerden bu kadar uzak anlayamadım

• Beğen

Üst Alt