MeeGo vs. iOS Hangisini kullanırsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

MeeGo mu iOS mu

• MeeGo

Kullanılan: 51 63.8%
  • iOS

Kullanılan: 29 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    80

nonamex

Üye
MeeGo işletim sistemi olarak harika ama,nokia maemo ya yaptığı gibi sadece bir akıllı cihazda(n900) kullanıp heba etmez umarım.

Elop hazretleri sadece 1 cihazda kullanacaklarını açıkladı.

enolaguy

Üye
bu yüzden sonunda kovacaklar onu

----------Eklendi @ 04:21:25 ---------- Yazıldı @ 04:16:07 ----------

Meego sistem olarak, daha dosyanın boyutunu göremeyen, ismini bile değiştirme özelliği olmayan ios a kafadan on basar aslında ios a sistem olarak symbian bile basar. Bunu tartışmanın bile anlamı yok. Ama ios un program desteğini düşününce işletim sistemi olarak meego nun, program desteği olarak ios un üstünlüğünü kabul etmek zorundayım.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
saruman_me

saruman_me

Üye
buda lg nin meegosu aradaki farkı kendi gözlerinizle görün umarım aynı anda çıkarmazlar kesinlikle topu atar lg çünkü hiç göze hitap eden bi şekli yok..

pRime.

pRime.

Üye
buda lg nin meegosu aradaki farkı kendi gözlerinizle görün umarım aynı anda çıkarmazlar kesinlikle topu atar lg çünkü hiç göze hitap eden bi şekli yok..
Abi bu telefon iptal edildi çıkmayacak.

Uruloki

Uruloki

Üye
evt abi o cihaz proto intelin planı google gibi kendi cihazını yapmak düşünebiliyormusunuz çift çekirdek atom işlemci cep telefonun süper bir güç

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
Tabi ki MeeGo Arayüz çok hoşuma gitti :)

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Merak ediyorumda Meego yu seçenler neye göre seçiyo kullandınız mı daha önce nasıl kıyaslıyosunuz :ah

Uruloki

Uruloki

Üye
@WeiLSiDe linux olması yeterli ne yapabileciğini biliyoruz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merak ediyorumda Meego yu seçenler neye göre seçiyo kullandınız mı daha önce nasıl kıyaslıyosunuz :ah
Maemo n900 ile bu yaptıklarını yapabiliyorsa,meego n9 ile neler yapabilir buda senin hayal gücüne kalmış dostum:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında esendağlı da özetledi her şeyi "hayal gücüne kalmış"

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Dereyi görmeden paçayı sıvamayın bence.Yeni doğan çocuğun ne yapacağı belli olmaz.

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
ios tabiki meego da neymiş:pro:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Dereyi görmeden paçayı sıvamayın bence.Yeni doğan çocuğun ne yapacağı belli olmaz.

Meego yani Linux tabanlı bir işletim sistemi. Tabanınıda geçtik basbayağı bir linux işletim sistemi yeni doğan bir bebek mi ?

4-5 yıllık bir işletim sistemi (İOS) Tabi ki 21 yıllık bir işletim sistemine taş çıkartır değil mi ? (Linux) [[IOS'un UNIX Tabanlı olmasına rağmen)

İOS her ne kadar Unix tabanlı olursa olsun asla Unix'in gücünü kullanamadı ki Maemo ile zaten herşey apaçık ortadır. Donanım karşılaştırabilirsiniz bu konuda ama Sistemi asla karşılaştıramazsınız.
Android de Linux tabanlı bir sistem ama Maemo karşısında bile hala yavaş.

enolaguy

Üye
N900 donanim olarak bile iphone ile kiyaslanamaz aslinda da neyse.....kizilotesi,klavye,fm verici,hafiza karti,carl zeiss cift flash kamera, vs

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
enolaguy biraz abarttin yani :D

m542tf

m542tf

Üye
kısıtlı ios tercih edeceğime özgür mego tercihimdir

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
peki N9 ne çoğu özelliği aynı N900 ile ama o da omap3 kullanıyor diye aslında sadece gpu su ve işlemci platformu aynı diğer herşeyi ondan iyi e o zaman daha hala niyr çırpınıyorsunuz arkadaş ya adamlar sizin çift çekirdek diye diye bitiremediğiniz cihazları N900 ile geçiyor ee N9 bunun abisi senne bekliyorsun N900 den iyi bir şey değil ki N9 zaten öyle ama hala boş konuşmaya devam

• Beğen

nonamex

Üye
5800 da v60 diye bekledim, N8'de Anna Anna diye bekledim bıktım Android'e geçtim. Eminim N9 alsaydım sorunları çıkardı Meego 1.3 güncellemesi derler yine bekle yine bekle...

Uruloki

Uruloki

Üye
nonamex öyle birşey olması MeeGo için imkansız şuamda yanlış hatırlamıyorsam intelin sitesin 10 ekimde çıkıcak diyor ama ekimde kesin 10 olayını tam hatırlamıyorum bakabilirsin ayrıca MeeGo nokia yaya ait bir proje değil hala bunu anlayabilmiş değilsiniz

• Beğen

Üst Alt