Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda lg nin meegosu aradaki farkı kendi gözlerinizle görün umarım aynı anda çıkarmazlar kesinlikle topu atar lg çünkü hiç göze hitap eden bi şekli yok..
iPhone alın, çıkmamış bir işletim sisteminin oturması uzun sürecektir![]()
iptal olmuş deniliyordu bu gw990 için sağlam cihazmış.
----------Eklendi @ 21:56:13 ---------- Yazıldı @ 21:52:42 ----------
biz oturmuş olarak yad ettiklerinizide biliyoruz bkz.ios ve android çorap söküğü gibi sorunlar üstü üste geliyor ne zmaan bi android cihaz kullansam fire vermeden kesin kes bi hata buluyorum ve nete yazınca benim gibi yüzlerce kişinin bunlarla karşılaştıklarını ve google ve o bi yığın destekçi firmaların hala bir çözüm getiremediklerini görüyorum
N9, Bu telefonda daha çıkmadı, sorunları olacaktır elbet doğal olarak 
ölü filan olmayacak kessin hüküm verip duruyorsunuz bekleyin görün yeter artık cihaz hakkında duyurulmadan öncede çok konuşuldu duyurulduktan sonra nedir bu milletin meego yu çekememezliği herkes kendi bölümünde istediğini yapsın grupmu açarsınız ne yaparsınız bilmem başka yerde tartışın. Konuyu ve amacını dağıtmanın lüzumu yok. Defalarca sorunlarını androidin sorunlarını söylemeyede gerek yok
Nokia adam gibi destek verirse tabiibak görürsünüz nokia n9 ile kaybettiği prestiji geri kazanacak...
Yoo bu çıkmamış bir işletim sistemi değil.maemo nun bir üst versiyonu diyelim.maemonun çok daha düşük donanımla neler yaptığını biliyoruz,ozaman meego bu n9 gibi güçlü bir cihazla tozunu attırır diye düşünüyorumTamam, telefonu çıkmamış bir işletim sistemini fazla yeriyorum ama sizde fazla övüyorsunuz daha görmeden.

Nokia'nın battığına dairLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgün yeni bir haberLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgeliyor...
Stephen Elop, bu adam yakında Nokia'yı Microsoft'a satar arkadaş hatta satmak bir tarafa hibe eder.
symbian kullananların bedduası tuttu bu adamları.bunlar daha iflah olmazlar yakında batarlar. dükkanın kepeğini komple indirirler..
Symbianlı telefonları 800 liradan satarsa Nokia bu gidişle dükkanı tamamen kapatacak
![]()
ben demiştimArkadaşlar daha dün Nokia Shopa gidip bir görevliye sordum N9 Türkiye ye gelecek mi diye adam gelmeyecek dedi ben nedenini sordum Türkiyede onunla alakalı bi alt yapı yok dedi![]()

hadi ordanlüzumsuz ağrısın başka birşey değil...