E72, E52, E5, C5-00, 6700 slide Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E72, E52, E5, C5-00, 6700 slide Güncelleniyor! [29/06/2011]
Nokia ilginç bir şekilde Symbian 3.2 ve 5.0 güncelleme kararı aldı. Bu güncelleme ile gelecekler Symbian Anna ile gelen tarayıcı Nokia browser v7.3, Ovi Maps yeni sürümü ve son olarak SMS ve MMS'lerde yeni ifadeler...

Güncellemeye dahil olan telefonlar:

Symbian 3.2

Nokia E72
Nokia E52
Nokia E5
Nokia C5-00
Nokia 6700 slide

Symbian 5.0

Nokia C6-00
Nokia C5-03
Nokia 5230
Nokia 5235
Nokia 5250
Nokia N97 mini

Nokia C6-00 ve Nokia 5230 için güncelleme bugünden itibaren yayınlanmaya başladı. Diğer telefonlar için önümüzdeki haftalarda yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak:

taskaya_54

Üye
bilgi için teşekkürler benim c5 telde güncelleme buluyo ama nokianın sitesinde güncel gözüküyor. kafam karışmıştı...

ivdg

ivdg

Üye
E72 güncellemesı çıkmış tel hızlandı süper simdi :)

nervium

nervium

Üye
e72 için bende indiriyorum şimdi, görüşlerimi paylaşırım kurulum sonrası.

nicco87

Üye
Arkadaşlar nereden indirdiniz?

erknlmn

erknlmn

Üye
e72 güncellemesini yükledim telefon baya hızlandı :hmmm

angmar55

angmar55

Üye
C5 imi güncelledim ama sesi biraz daha az çıkıyor gibi geldi bana:hmmm

nicco87

Üye
Arkadaşlar nereden indirdiniz?

laglagaa

Üye
dostum nokia sonunda yaptı en güzelini symbian anna mükemmel e72 de farkı çok yüksek ama diğer telefonlarda bilemem tşkrler nokia =)

akerimakdag

Üye
Bende e72 güncellendim baya iyileşti :)

Punsier

Üye
arkadas bende guncelledimde sorun su devamli olarak hafiza dolu diyor ilginc hatalar vermeye basladi anlamadim gitti

fatih_347

Kapalı Hesap
Arkıdas bu c5 e daha gelmedimi güncelleme

mevlut

Üye
yav bu sambian annada noliy ????

angmar55

angmar55

Üye
Arkıdas bu c5 e daha gelmedimi güncelleme
Navifirmden çek dosyaları telefondan güncelleştirme kontol etsende güncellenmiyo ordan denedim yazılımı görüyor ama bilgisayara bağlayıp nokia software updater ile yükleyin diyor bende kökten çözüm olarak navifirmden indirdim versionu bastım flashı phoenixle onlamı uğraşacam bide :ehe

Sende öyle yap istersen 71.5 in hacklı fw sinide vereyim ben sana:--> :aha:
İlk olarak NaviFirm+ yardımıyla telefon renginize uygun 071.5 versionunu indiriyoruz.Sonrada RM-645 adında klasör oluşturup inen dosyaların hepsini içine atıyoruz ve sorna üstte verdiğim hacklı dosyayı indirip RM-645 klaröünün içine atıuoruz değiştirilsin mi diye bi soru sorucak evet diyin sornada RM-645 kalasörünü kopyalayıp;

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\ ve C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ dizinlerine atın bazen Phoenix programı versionu görmeyebiliyor yani 2 sinede atın siz garantili olsun birini görmezse öbürünü görür:naughty:Sonrasını biliyorsunuz zaten:oke:

Entegre edilenler:
1-)Rom Patcher+ v3.0 (Son sürüm)
2-)İnstallserver.exe

Bunlar dışında hiç bir ayarı ile oynanmamıştır:oke:

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar bende Turkcell kampanyalı E72-1 var. Ne yaptıysam yeni versiyonu görmedi. cihaz hacksizdir. halen v54 teyim. navifirm'le denesem olurmu acaba. :vur:hmmm

umutgidik

umutgidik

Üye
Varmı yardımcı olabilecek arkadaş.....???

fatih_347

Kapalı Hesap
Navifirmden çek dosyaları telefondan güncelleştirme kontol etsende güncellenmiyo ordan denedim [COLOR=#ff0000' Alıntı:
yazılımı[/COLOR] görüyor ama bilgisayara bağlayıp ile yükleyin diyor bende kökten çözüm olarak navifirmden indirdim versionu bastım flashı phoenixle onlamı uğraşacam bide :ehe

Sende öyle yap istersen 71.5 in hacklı fw sinide vereyim ben sana:--> :aha:
İlk olarak NaviFirm+ yardımıyla telefon renginize uygun 071.5 versionunu indiriyoruz.Sonrada RM-645 adında klasör oluşturup inen dosyaların hepsini içine atıyoruz ve sorna üstte verdiğim hacklı dosyayı indirip RM-645 klaröünün içine atıuoruz değiştirilsin mi diye bi soru sorucak evet diyin sornada RM-645 kalasörünü kopyalayıp;

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\ ve C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ dizinlerine atın bazen Phoenix programı versionu görmeyebiliyor yani 2 sinede atın siz garantili olsun birini görmezse öbürünü görür:naughty:Sonrasını biliyorsunuz zaten:oke:

Entegre edilenler:
1-)Rom Patcher+ v3.0 (Son sürüm)
2-)İnstallserver.exe

Bunlar dışında hiç bir ayarı ile oynanmamıştır:oke:
arkadas insallah daha sonra denerim su an telefonu riske atmak istemiyorum yinede cok saol:oke:
bu arada güncellemenin artılarını ve eksileri neler

angmar55

angmar55

Üye
+Ları;
1-)sanki telefon hafızasında biraz daha yer açılmış gibi geldi(Belki ben yanlış gördüm ama her zamankinden fazla olduğu açık :D)
2-)Web browser güncellenmiş 7.3.1.26 sürümüne.
3-)Mesaj yazarken renkli smileyler kullanılabiliyor(güzel bi özelliğe benziyor):ehe

Bunlar dışında twitter,Myspace,Friendster,Hi5 uygulamaları silinemiyor(kullanamdığım için ben silerdim genelde):eheBunlar dışında bi farklılık görmedim açıkçası belki vardır ama ben farkedemedim.

fatih_347

Kapalı Hesap
iyi bi güncellemeye benziyor en kısa zamanda denemeyi düsünüyorum:evet:

Üst Alt