2-3 özellik değiştirmiş 1-2 tanede eklemiş ama yinede almam bunu 2-3 özellik için tekrar para veremem

Ayrıca bu 5mp lik c5 te Wi-fi olacağını bilmiyordum keşke en başından bu şekilde çıkarsaymış telefonu daha iyi olurdu şimdi birçok kullanıcı elindekini satıp bunu alacak yine cebinizdeki paralar nokiaya gidicek ayrıca flash desteği yine yok at çöpe daha iyi
EKLEME:Yeni c5 telefon almak isteyenler açısından güzel bir seçim olabilir.Ama eski c5i olupta bizim gibi yani elimizdekileri satıp bu yeni c5i almak aptallık olur 2-3 tane değişen özellik var sadece bu benim düşüncem tabikide yani dediğim gibi yeni kullanıcılar açısından gayet güzel bi seçim c5 (5mpx)
2.EKLEME:Orjinal ingilizce olan sitesine baktım teknik özelliklerinden Wi-fi veya Wlan adında bir kelimeye rastlamadım üstte verdiğiniz adresteki bazı bilgiler yanlış verilmiş sanırım.
3.EKLEME:Üstteki bilgiler yine yanlış dahili hafızası 250mb değil 270mb'dır 512mb ram demişsiniz bu aslında rom'dur.Bu telefonun ramı 256mb'dır.60-70mb'ını sistem kullansa bize kalır 170-180mb

Eğer bi yanlışım varsa düzeltininiz