E72, E52, E5, C5-00, 6700 slide Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

angmar55

angmar55

Üye
:oke:

blade__7

blade__7

Üye
nokia e5 telefonu güncelleyen var mı acaba?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
güncellemeyi şebeke üzerinden yaparsanız dolmuş olan telefon hafızası boşaltılıyor. bende 8 mb yer kalmıştı. telefon üzerinden güncelleme yaptım. 25 mb boş yer açıldı. ama ne varki az önce telefon üzerinden ovi haritaları güncelleyeyim dedim. keşke yapmasaydım. şimdi 12 mb boş yer kaldı. niye böyle oluyor anlamıyorum. güncelleme yapmadan önce de ovi haritalar yüklüydü.

miroctas

Üye
e71 için güncelleme gelmedi mi? Gelmeyecek mi? :/

fatih_347

Kapalı Hesap
EVET YEPYENİ BİR S60V3 TELEFON GELİYOR ADI NOKİA C5-00 5 MP.DİGERİNE ÖZELLİKLERİ İSE SÖYLE
5 MP KAMERA 32 GB DAHİLİ VE ARTTIRILABİLİR HAFIZA Wİ Fİ 250 MB DAHİLİ HAFIZA 512 MB RAM VE DAHA FAZLASI NOKİA SYMBİANDAN VAZGECEMİYECEGİNİ BİLİYORDUM...:oke:

----------Eklendi @ 23:13:12 ---------- Yazıldı @ 23:12:05 ----------

angmar55

angmar55

Üye
2-3 özellik değiştirmiş 1-2 tanede eklemiş ama yinede almam bunu 2-3 özellik için tekrar para veremem:eheAyrıca bu 5mp lik c5 te Wi-fi olacağını bilmiyordum keşke en başından bu şekilde çıkarsaymış telefonu daha iyi olurdu şimdi birçok kullanıcı elindekini satıp bunu alacak yine cebinizdeki paralar nokiaya gidicek ayrıca flash desteği yine yok at çöpe daha iyi :ehe

EKLEME:Yeni c5 telefon almak isteyenler açısından güzel bir seçim olabilir.Ama eski c5i olupta bizim gibi yani elimizdekileri satıp bu yeni c5i almak aptallık olur 2-3 tane değişen özellik var sadece bu benim düşüncem tabikide yani dediğim gibi yeni kullanıcılar açısından gayet güzel bi seçim c5 (5mpx)

2.EKLEME:Orjinal ingilizce olan sitesine baktım teknik özelliklerinden Wi-fi veya Wlan adında bir kelimeye rastlamadım üstte verdiğiniz adresteki bazı bilgiler yanlış verilmiş sanırım.:hmmm

3.EKLEME:Üstteki bilgiler yine yanlış dahili hafızası 250mb değil 270mb'dır 512mb ram demişsiniz bu aslında rom'dur.Bu telefonun ramı 256mb'dır.60-70mb'ını sistem kullansa bize kalır 170-180mb:oke:Eğer bi yanlışım varsa düzeltininiz :)

fatih_347

Kapalı Hesap
BIRAK YA ALMICAKTIM ZATEN:box:d:

angmar55

angmar55

Üye
:kop::ehe:kop:

aliozan48

Üye
Arkadaşlar telefondan ne oviye usb olarak bağladığımda nede telfondan direk bağlantı denediğimde 071.004 sürümünü görmüyor 054 de kaldı. Ovi de yüni güncelleştrime yok diyor sadece 054 sürümünü yeniden yükleme seçeneği gözüküyor.Telefondada hiçbir güncelleştirme yok yazısını görüyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olun telefon black e72 054 sürümünü yüklememde sorun çıkmamıştı. Şimdi niye gözükmüyor anlamış değilim lütfen yardım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederm.

uzici

Üye
Bir sorum olucak bu güncelleme ile internet üzerinden facebooktan video izliyebiliyormuyuz indirmeden ?

angmar55

angmar55

Üye
Bir sorum olucak bu güncelleme ile internet üzerinden facebooktan video izliyebiliyormuyuz indirmeden ?
Malesef izlenmiyor fakat alternatif bir tarayıcı olarak Bolt browser 2.52 yi tavsiye ederim facebook videoları izleniyor onda:op:

uzici

Üye
Peki teşekkürler.

ayasin

Üye
Nokia'dan bir saçmalık daha! Denemedim henüz ama açıklanan bilgiye göre E52'ye güncelleme var ama ikizi olan ve aradaki tek farkı klavyesi olan E55'e güncelleme yok! Windows Phone'u bari eline yüzüne bulaştırma Nokia, yoksa bir dakika daha durmam Android'e geçerim.

deforze

deforze

Üye
türkçe dilindeki java sorununu çözsün nokia ve piyasada nokia giderek kan kaybediyor sanırım symbyanın sonu geldi

yedi_alti

yedi_alti

Üye
bizim 6700s de hala bi renk görünmüyor. bu versiyonu iyice bi öğreneyim sonra bu annayı bulup değerlendiririz

nokialover

Üye
E5 güncellemesi çıktımı?

53F4

53F4

Üye
ya bu surumun ısmı ne bendekı surun 71.04 bu 71.05 mı yoksa aynısımı.telde net yok bakamıyorum guncellemelere

cesares_

Üye
peki arkadaşlar bu güncellemeyle bizim symbian 9.3, anna'ya mı dönüşüyo bu mudur olay.yoksa yine nokianın pazar payını arttırma çabası mı bu.nokia e5 güncellemesi yapan var mı bizzat.sonuçları açıklarsa seviniriz...

sky2007

Üye
Yazılım güncellemeye girdim Ve telefon güncellemesi vardı yaptım oldum Nokia E5

özkan331

Üye
Umut kardeşim,ben de Turkcell E72-1 Kahverengi kullanıyorum.Bunlarda Turkcell Firmware var.Hatta Navifirm'den baktığımızda Turkcell'in yazılımı Türkiye yazılımlarından ayrı gözüküyor.Yeni güncellemelerde Turkcell Firmware yok.Ben şu an Nokiia Yazılımı kullanıyorum yani daha önce yazılımı değiştirdim.Sen de değiştirebilirsin.Phoenix ve Navifirm kullanarak. Ayrıca Yeni gelen 81.3 yazılımına sevinen arkadaşlara sesleniyorum.Türkiye'de daha Nokia Software Updater tarafından gözükmeyen 71.3 versiyonunu kullanıyordum ve smileyler onda da vardi.Değişen bi şey yok.Telin hızlanması da normal.Format atıyorsunuz.

Üst Alt