Cin mali nokia N8 mi Nokia N97 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
Cin mali nokia N8 mi Nokia N97 mi?
arkdaslar cin mali nokia cakmasi bir telefon alcam N8 ile N97 Arasinda kaldim sizce hangisi almaliym nedenyle brlikte cewp werirsenz sewinirm...
 


uribaju

uribaju

Üye
cin telefonu alma da ne alirsan al c7 tavsiyemdir n97 cok eskidi
 

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
N97 alma nedenim QWERT klawyesi olmasi dokunmatgi bozulsa klawyeden kullanirm.brde orjinal alcak kdar param yok cakmasinin omru nekdar olur sadce msj atma we faceye grmek icin kullancm oyun progrm ws. yuklemycm...cevapin icin saol...
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben olsam n97 alırdım. :)
 

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
bnde n97 dusunuyorum 180 tl.yan kizakli olmasi hosuma gdiyor.brde orjinal nokia n97 yazilimi ile ayni yazilm mi oluyor cakma n97nin yazilimi?
 
uribaju

uribaju

Üye
olmuyor tabiikide cogu fonksiyonu desteklemiyor ve bazi ozellikleri normalinden dusuk oluyor.
 

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
zaten sadece face we sms icin lazm bska bsy ypmycm ortalama omru nekdar olur...
 
technoblue

technoblue

Üye
1 sene kullanabilirsen yat kalk namaz kıl, dua et, bi fakire sadaka ver. çin malından uzak dur. sadece face ve sms için alınacak başka telefonlar var. çin malına vereceğin parayla onlardan alırsın.
 
uribaju

uribaju

Üye
cok sorun cikartiyorlar turkce dil secenekleride sorunlu oluyor .bosver zorda kalirsin cok cesitli mesaj telefonlari mevcut ucuzundan pahalisina..
 

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
war ama n97nin tipi guzel satici adam telefon parcalana kdar kullanrsn ariza cikarmaz dedi...cin malina guwen olmaz ama bi sansimi deneym dyorm.. .d
 
mobilegeek

mobilegeek

Üye
n97 bence; çünkü N8'in çin versiyonu bile tasarımsal bakımdan vasat. :)
 

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
bska bilgisi olan yokmu yaww?
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ne yapacaksın çin malını
orjinal al
 

emoyso

Üye
    Konu Sahibi
cin mali ucuz oldugundan almak istym orjinali cok para
 
meme4

meme4

Üye
10 gün ortalama ömrü bu tür telefon satanlar bu yüzden bataryaswını takmazlar telefon kendi kendine bozulur diye korkarlar bunun yanında patlama tehlikeside var sms ve facebook için istiyorsan nokıa al 175 tl ye nokıa 2730 al kullan varya ben bi hata yaptım 2730 umu sattım trident t1000 telefon aldım şimdi firmayı mahkemeye vermek üzereyim telefon degişim için istanbula gitti eger degişim yapılmazsa mahkeme yolu gözüküyor sen bide garantisiz alcaksan sakın alma 10 gün ömrü var ha 10 günde bozulcak diye bişe yok önce imeı kaydı gider 30 tl tekrar kayıt parası sonra ani bir eyilmede pantolana sıkışan telefonun ekranı 5 bölünür 75 tl de o sana tavsiyem git nokıa al bu çin mallarına kanma daha m.youtube.com a giremiyorlar satan adam 3 sayfa özellik sayar kesin bu özellikler yok deil hepsi telefonun içinde ama ya telefon desteklemiyor yada hiç açılmıyor çin malı aldın ne yapcan araban varsa kaymasın diye takoz yapabilirsin bak çok yararı olur arabaya :oke:
 
ONER-1997

ONER-1997

Üye
para biriktir daha iyi bi telefon al bence :hmmm
 

McCeNe

Üye
satıcı bişey olmaz dedi diyorsun da ben2 bu zaman kadar bişey olur diyen satıcıya denk gelmedim :) alırsın 2 ay sonra dokunmatik ekran arızalanır, hoparlör patlar vs. vs. 3. ayda elinde patlar. hiç gerek yok. fiyatı 300-400 tl'ye android işletim sistemli smartphone modelleri var artık piyasada. az daha sık dişini onlardan al.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt