Güncellendi!!! ve hatalar giderildi!!!(10-07-2011) smbian^3 v4.2 by oguzhan mobile

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
onemli deil

----------Eklendi @ 13:42:36 ---------- Yazıldı @ 13:40:41 ----------

temayi paylasabilir misin rica etsem ?
<br />
<br />
tema yanımda deil bigisayarda pm ile atarım isteyenlere

qpel

Üye
sanırım mini klavyeyi silmişsin ama o silinince staticfeatures.dll de acayiplik oluyor ekran ışığı daha gün ısığına göre otomatik yükselip alçalmıyor onun orijinal dosyasını siteye koyabilirmisin

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
ona göre yamadıda var gün ışığı ayarı var :oke:

Luaz.

Luaz.

Üye
v52.0.007 içinde var mı acaba

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
yazmıştım ama yine uazayım akşama uplozd edicem 007 için olanı:oke:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
keylock ve btswich uygulamalarını da ekleseydin keşke o zaman süper olurdu birde iconları nokıa için uygun olanından oluverse süper olacak ...

worry

worry

Üye
tarzını beğendm emeğin için sağol c5 unlock olsa tam olacaktı ama olsun teşekkürler.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
<font color="red"><b>keylock ve btswich uygulamalarını da ekleseydin keşke o zaman süper olurdu birde iconları nokıa için uygun olanından oluverse süper olacak ...</b></font>
<br />
<br />
btswich var keylock bence gereksiz

----------Eklendi @ 17:06:16 ---------- Yazıldı @ 17:03:45 ----------

c5 tus kilidi eklene bilir fakat boyle daha iyi bence

worry

worry

Üye
ekledim güzel oldu ilk defa düzenledm :D fw güzel baya ama şu tema artık demode oldu be

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hepinize tesekkurler bu eksiklikler beni en iyiye goturur. Yakın zamanda guncelleme gelecek

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Bak orjinalliği bozulmasın çevrimiçi paylaş olsun media çubuğundakini diyorum,ben kendim düzenlemeye çalıştım fakat web browser'ın seçenek kısımları çıkmıyor birşeyleri yanlış yaptım yani bilen birisinin tam orjinal halini yapması lazım bunun millet arayıp duruyor ve arkadaşın biri keylock mühim değil diyor,tuş kilidini yandan yapması daha zor oluyor tuş bazen çıkacak gibi oluyor bilmeyen arkadaşlar eline ala ala zaten telefon pert oldu ondan dolayı istiyorum btswict mavi simgeli olursa iyi olur yani olmasada olur ama olursa iyi olur neyse kolay gelsin ... ;)

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
slider var yandan açmayan öle açabilir. Mediabardaki online paylaşım zaten etkisiz

qpel

Üye
herhalde rompatcher da otomatik başlamıyor gibi geldi bana

sekolele

sekolele

Üye
kardeşim denemedim ama Qt installer çalışıyomu bileşen hatası veriyosa onuda gömersen yazılıma sevinirim :D

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
qt de bileşen hatası var fw ye gömmeye çalışıyorum biraz yer kaplıyor 12 mb kadar

----------Eklendi @ 22:48:51 ---------- Yazıldı @ 21:55:14 ----------

v52 007 ve 101 için 4.1 hazırladım bugun upload edebilirsem paylaşırım

Furkan-E

Üye
v52.0.007 için N8 tuş kilidi koyar mısın? Zahmet olmazsa aynısı olsun, şimdiden teşekkürler. :)

frankendream

Üye
Benim 007 ydi versiyon. Flashladım bunu ben. Sonra biraz eksiklikler görüp kendimce düzenledim tekrar flashladım. Sürekli başlangıç ekranını açıp duruyor daha telefon açılmadan. Tekrar 007 olanı yüklemeye çalıştım. Flashladım. Oluyor ama telefon açılmıyor. Orjinali atmaya kalktım yine olmadı. Seninkini düzenleyip atıyorum yine olmuyor. Bir tek bu yükleniyor. Nerede yanlış yapıyorum ki ben? :S

baya1994

baya1994

Üye
4.1 ve hatasız fw bekliyoruz ss de süper gözüküyor ellerine klavyene ve o yorduğun gözlerine sağlık kardesim

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sadece ovi hatası var. onuda bugün inş. dük akşama kadar uğraştım az kaldı. bugün sadece belli hatalar düzeltildi. en kısa sürede onu bekleyin

Üst Alt