nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse 4G alınmalı CEVAPLAR ?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse™ 4G alınmalı

• Kullanılan toplam oy
    77
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse 4G alınmalı CEVAPLAR ?
nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse™ 4G alınmalı

uribaju

uribaju

Üye
n9u bekle ozellikleri tam belli olunca karar verirsin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yok bu anna güncellemesi bana daha 6 aylık telefonu sattırıp galaxy s2 aldıracak vallahi:vur

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Anna güncellemesi :) nokiada var galiba

enaa_881

enaa_881

Üye
kesinlikle galaxy s2 diyorum

belferkay

Üye
Donanimhaberdw okumustum aciklamislar n9 detaylarini. 1 ghz cortex a8 islemci 1gb ram olcakmis. Isletim sistemi de symbian3 degil meego

OğuzcanAbi

Üye
neden 2 konu ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nokia fanı değilsen bekleme. Galaxy S2 al. :ehe

nexpow

nexpow

Üye
valla sana diyim symbian boş bizler symbianı bırakıp androide geçtik kardeşim kesinlikle SAMSUNG GALAXYS 2 cift cekirdek 1,2 dual core işlemci 1 gb ram android kullanması ayrı avantaj şuan android 1. benden söylemesi

bazıları 1milyar verip n8 almışlr androidin symbiandan üstün olmasını cekemiyolar onlar sana n9 dicekler bekliyolar onlar symbian anna cıkacakmış kurtulacaklarmış bu cileden

61semih

61semih

Üye
valla sana diyim symbian boş bizler symbianı bırakıp androide geçtik kardeşim kesinlikle SAMSUNG GALAXYS 2 cift cekirdek 1,2 dual core işlemci 1 gb ram android kullanması ayrı avantaj şuan android 1. benden söylemesi

bazıları 1milyar verip n8 almışlr androidin symbiandan üstün olmasını cekemiyolar onlar sana n9 dicekler bekliyolar onlar symbian anna cıkacakmış kurtulacaklarmış bu cileden

tamam katılıyorum sana fakat n9 sanbyan olmayacak.bunu yanlıs bılıyorsun.n9 un fıyatını gormeden bırsey soylemek yanlıs olur fakat gs2 ıle boy ölçüşemez ha fıyatı 1200 tl felan olursa tamam ozaman iş yapar bızde nokıa onermeye başkarız.tabı oyun uygulama konusundada baya yol almaları lazım:aha:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
NOKIA N9 inceleme:

.
.
.
.
.
Bu da tanıtım vidyosu:

berkcombil

Üye
Örnek bir Androidci zaten Android telden başkasına bakmaz:oke:
Dersen ki ben donanımına bakarım,çift çekirdek+Super Amoled Plus Ekran+Çok daha ileri seviyede bir GPU olayıyla zaten N9'un işini bitirmiştir.N9'un GPU'su Galaxy S ya da Wave'den bile geri.Ben şu an için N9'un tek ilgi çeken yanını Ram ve dahili hafıza(64GB deniyor)görüyorum.Geri kalanlar geçen sene teknolojisi:ehe

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
n9 fiyatı 1.296 tl olcak o civarda microsoft olcak ama Samsung Infuse™ 4G bu tlde çift cekirdek ve 1.4 gzh işlemci yha hngisiii :D:D ulennn

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Nokia’nın geliştirdiği yeni akıllı cep telefonu N9’a ait olan teknik özelliklerse şöyle;

• Intel – Nokia işbirliğiyle geliştirilen Linux tabanlı MeeGo 1.2 Harmattan işletim sistemi,
• 1 GHz frekans hızında görev üstlenen ARM Cortex-A8 işlemcisi,
• 3.9 inç genişliğinde 480 x 854 piksel ( FWVGA ) çözünürlüğünde görüntü oluşturabilen dokunmatik kapasitif AMOLED ekran,
• 16 ve 64 Gigabayt olmak üzere iki farklı depolama alanı,
• 1 Gigabayt kapasitesindeki RAM bellek,
• Profesyonel görüntü oluşumu için PowerVR SGX 530 grafik birimi,
• Ekranın çizilmesini önlemek için Corning Gorilla Glass teknolojisi,
• Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v4.0 + EDR ve GPS / aGPS bağlantı seçenekleri,
• 8 Megapiksel çözünürlüğünde Çift LED flaş destekli Carl Zeiss optiği kullanan kamera,
• Git gide yaygınlaşmaya devam eden (Near-Field Communications) desteği,
• Micro SIM kart desteği ve HTML 5 destekli internet tarayıcısı.

----------Eklendi @ 22:56:40 ---------- Yazıldı @ 22:56:08 ----------

akıllı ol, illa android istiyorsan n9'a da yüklersin, linux tabanlı herşey yüklenir, özelliklere de bi bak!!!!!!

belferkay

Üye
android uygulamaları da çalıştırabilecekmiş zaten, donanım olarak s2 den geri olabilir ama işletim sistemi olarak daha zengin olacağı kesin !

ultrayer6

ultrayer6

Üye
android uygulamaları da çalıştırabilecekmiş zaten, donanım olarak s2 den geri olabilir ama işletim sistemi olarak daha zengin olacağı kesin !

katılıyorum, ister android yükle ister meego kullan, yazılım olarak aşırı derecede zengin (bkz. n900'ün abisi)
meego'lu haliyle de android şeylerini açar zaten.

AYNA

AYNA

Üye
n9'a android yükediğimizi varsayalım galaxy s2 ile tekrar kıyasladığımızda gene galaxy s2 n9'dan iyi..
donanımsal yönden işlemci ram ekran super amoled plus..
yani n9 meego s2 ise android..
ben gene galaxy s2 diyorum n9'dan üstün bence..

61semih

61semih

Üye
n9'a android yükediğimizi varsayalım galaxy s2 ile tekrar kıyasladığımızda gene galaxy s2 n9'dan iyi..
donanımsal yönden işlemci ram ekran super amoled plus..
yani n9 meego s2 ise android..
ben gene galaxy s2 diyorum n9'dan üstün bence..
tamamda hacı aradakı fıyat farkı ne olacak,olsun okadarda.aradakı fıyat varkıyla ıyı bır android li telefon alınır :naughty:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
n9 çıktı diye haber var zaten syimbian kullanmıyor başlığa bakarsanız görürsünüz 1gb ram meego işletim sistemi 854x480 3.9 amoled ekran arayüzü falan derken çok güzel bir telefon ama kabul edilmesi lazım galaxys 2 ile kapışacak bir telefon değil çünkü çok yakında çift çekirdekli dual-core kullanan samsung galaxys2 gibi lg gibi telefonlar için tasarlanan çok gelişmiş oyunlar ve uygulamalar çıkarılacak yeni nesil şeyler diyebilirim artı ekran olarak süper amoled plus ful hd çekimi batarya gücü android 2.3 bir çok yönden samsung galaxys 2

• Beğen
Tepkiler: AYNA
enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar fiyatı diyosunuzda 789 dolar dedikleri fiyat yurtdışı değil mi??
eğer öyleyse zaten aynı fiyata falan gelecek demektir
ki öyle olmadını varsayarsak arada 250 lira falan oluyo o da s2ye değer bence
benim seçimim hala s2 yönünde

----------Eklendi @ 02:02:00 ---------- Yazıldı @ 01:51:47 ----------

n9 çıktı diye haber var zaten syimbian kullanmıyor başlığa bakarsanız görürsünüz 1gb ram meego işletim sistemi 854x480 3.9 amoled ekran arayüzü falan derken çok güzel bir telefon ama kabul edilmesi lazım galaxys 2 ile kapışacak bir telefon değil çünkü çok yakında çift çekirdekli dual-core kullanan samsung galaxys2 gibi lg gibi telefonlar için tasarlanan çok gelişmiş oyunlar ve uygulamalar çıkarılacak yeni nesil şeyler diyebilirim artı ekran olarak süper amoled plus ful hd çekimi batarya gücü android 2.3 bir çok yönden samsung galaxys 2

bunlarada katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: AYNA