v52.0.101&c6 v40.0.021 PORT SP2++ [70 MB RAM] YERLİ MALI ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
v52.0.101&c6 v40.0.021 PORT SP2++ [70 MB RAM] YERLİ MALI ;)

Evet arkadaşlar v52.0.101 portumun 2. sürümünü sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum..

70 MB RAM,SADELİK,TEMİZ PORT...

PORTA GEREKLİ GÖRDÜĞÜM ŞU PROGRAMLARI GÖMDÜM:

BTSWİTCH

KEYLOCK

BRİGHTLİGHT..

RomPatcher v3

Ovi Store v1.10 tıkla açılsın sorun yok!!

Uygulanan Modlar:::

Bluetooth fixlendi.Birazdan SS'lerde de göreceksiniz (KOTUKOYLU ABİMİZİN MODU)

Sensöre Bağlı QWERTY HALA YOK!!

MEDİABAR SORUNSUZ AÇILIR

TAMAMEN TÜRKÇE (KOTUKOYLU ABİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM)

Web Browser MÜKEMMEL!! İNSANIN İŞTAHINI KABARTIYOR :naughty:

ÇOK STABİL..DOKUNMATİK HASSASİYETİNDE SORUN YAŞAMAZSINIZ

5800 SES CODEC EKLENDİ

İnstallserver.exe yaması yapıldı

Tuş ışıkları düzeltildi

+5 kısayol var

2. ev ekranı dokunulmadı (saat duruyor)

Kamera Fixlendi (sorunsuz açılır)

Kamera Kalitesini yükselttim

Eğer beğeni olursa portun 3. güncellemesini yayınlayacağım :naughty:

SSLER::

LİNK:

nereharme

nereharme

Üye
Ilk mesaj benden olsun harika görünüyor. Daha neler göreceğiz. Bu hızla c6lardaki t9a da bi çözüm bulmanı bekliyorum:)

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
Ilk mesaj benden olsun harika görünüyor. Daha neler göreceğiz. Bu hızla c6lardaki t9a da bi çözüm bulmanı bekliyorum:)

Teşekkür ederim abi :D t9 hakkında bi program var kelime ekleme ile ilgili bilmiyorum belki onu da düzeltiriz :D

nereharme

nereharme

Üye
Teşekkür ederim abi :D t9 hakkında bi program var kelime ekleme ile ilgili bilmiyorum belki onu da düzeltiriz :D

Custom Dictionary bazen kullanıyorum ama sorunu tamamen çözmeye yetmiyor. Bunu bitirdikten sonra v52.0.07 için son çıkan modlarla klas bir cfw yaparsan senin için dua ederim. Bu c6 v40in web browseri beni çok etkiledi. Şu an Tsunami 1.3 kullanıyorum. Ayıptır söylemesi tamamen bana özel. Kotukoylu ustaddan yardım alarak kendime özel yaptım. Hiç bir yerde paylaşmadim zaten benden başka seven az olur:)

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
Custom Dictionary bazen kullanıyorum ama sorunu tamamen çözmeye yetmiyor. Bunu bitirdikten sonra v52.0.07 için son çıkan modlarla klas bir cfw yaparsan senin için dua ederim. Bu c6 v40in web browseri beni çok etkiledi. Şu an Tsunami 1.3 kullanıyorum. Ayıptır söylemesi tamamen bana özel. Kotukoylu ustaddan yardım alarak kendime özel yaptım. Hiç bir yerde paylaşmadim zaten benden başka seven az olur:)

:D Tamam abi v52.0.007 için sana güzel bi cfw modlarız :aha::evet:

----------Eklendi @ 03:33:19 ---------- Yazıldı @ 03:30:27 ----------

Edit:Tepkimeye Hassas demiştim ama biraz azalmış olabilir bunun için farklı bir çekirdek ile yarın v2.1 upload edeceğim :D

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
özelden mesaj attım bir okurmusun

orcn31

orcn31

Üye
güzele benziyor V52.0.007 içinde yapabilirmisin ?

amgceko

Üye
kardeş orjinal 52.007 nin üzerine yükleyebilirmiyiz yazılımı

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
şuan bende fw mi yaptım. sadece kalvye de sensörle tam ekran klavye olma hataı var onuda halledersem koyucam foruma bulursan bana pm at olur mu:hmmm

kemal6677

Üye
msn sorunu karde$ msn cali$tiramadim yardimci olursan sevinirim.harika olmu$ eline saglik.

----------Eklendi @ 22:20:41 ---------- Yazıldı @ 21:59:24 ----------

msn sorunu karde$ msn cali$tiramadim yardimci olursan sevinirim.harika olmu$ eline saglik.

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 22:20:41 ---------- Yazıldı @ 21:59:24 ----------

MSN'i fixleyeceğim kardeşim bgun yarın çıkar.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm 4*4 dünü yaparmısın :aha:

baya1994

baya1994

Üye
Süper olmus kardeşim basarılarını dilerim en kısa zamanda yenisini beklerim bende sorun var 52.0.101 kurulu onu nasıl ofw yüklerim garantiye ollayacamda tşk

baya1994

baya1994

Üye
güzel kurdum web browser süper qklavye çalısmıyor yan döndürünce onu düzeltirsen seviniriz

edit: ayriyeten ovi storeye giriyorum güncelle diyiyor dosyayı indiriyor kurarken bu birleşen ögedir kurulamıyor diyiyor ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt