Telefon Tavsiyesi SAMSUNG S5830 GALAXY ACE mi, NOKIA C7 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
iphone 'un tek led flashı bulunmasına ragmen c7 de çift lef flash bulunmaktadır.
Bu c7 nin hd video kaydı
[video=youtube;Bs9Z8A0afmM]http://www.youtube.com/watch?v=Bs9Z8A0afmM[/video]
Buda iphone 4 ün
[video=youtube;slIxUTaGdyU]http://www.youtube.com/watch?v=slIxUTaGdyU[/video]
Burda da övdüğünüz retina ekranın amoled ekranla karşılaştırılması n8 ile iphone zaten c7 nin ekranıyla n8in ekranı aynı..
[video=youtube;KM5x87YVcAI]http://www.youtube.com/watch?v=KM5x87YVcAI&feature=related[/video]
Bunlar da c7 nin yakın çekim resimleri auto focus olmamasına ragmen (standart ayarlarda)

Bu iphone 4 macro çekimi:

İphone 4 ile çekilmiş gündüz fotografı:

Buda c7 ile çekilmiş gündüz fotografı:

İki telefonu da karşılaştırmalı olarak koydum :oke:

pasha14

pasha14

Üye
iphone 'un tek led flashı bulunmasına ragmen c7 de çift lef flash bulunmaktadır.
Bu c7 nin hd video kaydı
[video=youtube;Bs9Z8A0afmM]http://www.youtube.com/watch?v=Bs9Z8A0afmM[/video]
Buda iphone 4 ün
[video=youtube;slIxUTaGdyU]http://www.youtube.com/watch?v=slIxUTaGdyU[/video]
Burda da övdüğünüz retina ekranın amoled ekranla karşılaştırılması n8 ile iphone zaten c7 nin ekranıyla n8in ekranı aynı..
[video=youtube;KM5x87YVcAI]http://www.youtube.com/watch?v=KM5x87YVcAI&feature=related[/video]
Bunlar da c7 nin yakın çekim resimleri auto focus olmamasına ragmen (standart ayarlarda)

Bu iphone 4 macro çekimi:

İphone 4 ile çekilmiş gündüz fotografı:

Buda c7 ile çekilmiş gündüz fotografı:

İki telefonu da karşılaştırmalı olarak koydum :oke:

+1 Nokia'yı illaki kötüleyecekler.

nexpow

nexpow

Üye
Yanlışın var Galaxy Ace 'nin işlemcisi 800 ghz değil mhz daha öyle bir teknoloji çıkmadı :oke: Ayrıca Galaxy Ace Android kullanıyor.Ve 800 mhz bir android için yeterli değil bence.Zaten arkadaşımda Ace var N8 ile kıyasladık (Sadece hız konusunda) zaten C7 ile N8 işlemcileri aynı fark yapmaz.Ace o kadar yavaş kalıyorki.N8 gayet akıcı bir şekilde menülerde dolaşırken Ace'de ekranı kaydırırken o kadar kasıyorki bu gözlemlerimden dolayı C7 Diyorum.

dostum telefon elimde ve ekran kaydırırken kasmıyor yani atıyonuz bol keseden

asperatus

Üye
Arkadaşım ace yi gözün kapalı al derim 3 aydır kullanıyorum.Bundan telefonlarda android işletim sistemi olacak.Diğer sistemli tlflar üretimi yavaşladı yakında bitirilecek

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Samsung galaxy ace ın QVGA 15fps video kaydı C7 nin ise HD 25 fps video kaydı var .Galaxynin 5mp kamerası.C7nin 8mp kamerası var.Galaxy Bluetooth 2.1 ,C7 Bluetooth 3.0(Hızlı Veri Gönderme).Galaxynin işlemcisi 800 ghz,C7 nin ise 680 ghz (pek fark yaratacagını zannetmiyorum)Galaxy nin ekranı Amoled değil galiba.C7 nin Amoled ekran.Galaxy nin 158 MB dahili hafızası var C7 nin ise 8gb .C7 de bulunan Yakınlık sensörü İvme sensörü donanımları.C7nin Çift Led flashının olmasına karşın Galaxy de tek led flash bulunmaktadır.Seçim sana kalmış:oke:

hihihiih ne adamsın aga yhaa galaxy acenin andorid oldugunu sölememişin :D bikere 8 megabiksel hiç bi işe yarama z bikere c7 de af yok [ af demek sabitleştirme) çekerken 1 minimetrekaydırırsan ki herkesin eli titrer yani bulanık çeker 2 megapiksel gibi :ehe bişi bilemeden konusuyorsunuz gerisi önemli değil bu arada cift led flash bi işe yaramıyo anca kırmızı göz yapıo hihihi onun için fotografı cektikden sonra direk kırmızı göz silme cıkıyo karsına :) konusma kullanmadan telefonu ;)

----------Eklendi @ 21:34:00 ---------- Yazıldı @ 21:32:03 ----------

dostum telefon elimde ve ekran kaydırırken kasmıyor yani atıyonuz bol keseden
haklısın dostum hiç kasmıyo ve bende 8 gb class 6 var düşünsen class 10 saate 180 km gider la o valla bol keseden adıyonuz :)

----------Eklendi @ 21:36:24 ---------- Yazıldı @ 21:34:00 ----------

Nokia Ovi de de hafta başı 1000 uygulama ekleniyor ..
Ayrıca Auto Focusun olup olmaması beni ilgilendirmez fotografçılıkla ilgilenmiyorum çünkü .İsterseniz f.makinesi alın niye ugrasıyorsunuz ki okadar :ehe O yüzden kamerayı auto focusa göre değerlendirmek saçma bence :oke: Ayrıca HD kalitesi var daha ne olsun 8mp kamera ve Fullfocus ile tam odaklama denilen olay var birde..ben özellikleri sıraladım seçim sana kalmış kardeş ;)
hihih ozaman neden karşılaştırdın 5 megapixel 8 megaixel ozaman susacan .) konusmaa

----------Eklendi @ 21:40:30 ---------- Yazıldı @ 21:36:24 ----------

Ace bunların arasında telefondan sayılmaz onun için at. Wave2 veya C7'ye bak.[/QUwawe 2 ne lan :D ksusura bakmada iğrenc telefon bade işletim sistemi ne :D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Kesinlikle katılıyorum bu dokunmatik telefon işini nokia beceremiyor adamların son telefon modelleri olmasa da diğer telefonları hala 1gz lik hızı yakalayamadı oysa samsung wave 1 kaç yıl önce çıktı ve işlemci hızı 1gz di ayrıca önemli olan telefonun hızı yoksa direk duvara yapıştırırsın ayrıca telefon da android var...

uribaju

uribaju

Üye
hihihiih ne adamsın aga yhaa galaxy acenin andorid oldugunu sölememişin :D bikere 8 megabiksel hiç bi işe yarama z bikere c7 de af yok [ af demek sabitleştirme) çekerken 1 minimetrekaydırırsan ki herkesin eli titrer yani bulanık çeker 2 megapiksel gibi :ehe bişi bilemeden konusuyorsunuz gerisi önemli değil bu arada cift led flash bi işe yaramıyo anca kırmızı göz yapıo hihihi onun için fotografı cektikden sonra direk kırmızı göz silme cıkıyo karsına :) konusma kullanmadan telefonu ;)

----------Eklendi @ 21:34:00 ---------- Yazıldı @ 21:32:03 ----------

haklısın dostum hiç kasmıyo ve bende 8 gb class 6 var düşünsen class 10 saate 180 km gider la o valla bol keseden adıyonuz :)

----------Eklendi @ 21:36:24 ---------- Yazıldı @ 21:34:00 ----------

hihih ozaman neden karşılaştırdın 5 megapixel 8 megaixel ozaman susacan .) konusmaa

----------Eklendi @ 21:40:30 ---------- Yazıldı @ 21:36:24 ----------

[/QUwawe 2 ne lan :D ksusura bakmada iğrenc telefon bade işletim sistemi ne :D

anlamadığım şey alıntı yaptığın yazılara verdiğin cevaplara yine alıntı yaptığın mesajlarla karşılık verebilirim sana.umarım anlamışsındır..

pRime.

pRime.

Üye
anlamadığım şey alıntı yaptığın yazılara verdiğin cevaplara yine alıntı yaptığın mesajlarla karşılık verebilirim sana.umarım anlamışsındır..

Bence onun yazdıklarına cevap vermeye değmez.

Üst Alt