Hiçbir bilgim yok lütfen yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

nexpow

nexpow

Üye
telefondan olcagını sanmam modeme yakın ol ttnet kullanıyosan

gir

nick admin
şifre ttnet

ordan bilgilerini gör 2.de

kablosuz ag adı ve şifresi var onlara göre yap

duyguSG

Üye
    Konu Sahibi
naısl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz

----------Eklendi @ 22:13:54 ---------- Yazıldı @ 22:12:39 ----------

telefondan olcagını sanmam modeme yakın ol ttnet kullanıyosan

gir

nick admin
şifre ttnet

ordan bilgilerini gör 2.de

kablosuz ag adı ve şifresi var onlara göre yap

link kırık diyor

mc_shekil

mc_shekil

Üye

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ya bende senin gibi wpa2 den baglanıyordum..ama ondan sonra baglanmadı.çoğu kişide bu sorun vardı çözzümüde o ..muhtemelen arkadasımızında problemi odur..

nexpow

nexpow

Üye
ya o yada yanlış giriyo şifreyi obilgilere bakarak denesin olmassa degiştirsin

mc_shekil

mc_shekil

Üye
denemekten zaarar cıkmaz :)

duyguSG

Üye
    Konu Sahibi
sanırım modeme uzak oldugumdan kaynaklanıyor telefon suan sarjda cıkaramıyorum, laptop kullanıyorum ondada netin sinyal gücü az diyor. yarın deneyceğim olmazsa wpa2'ya ayarlarım

berkcombil

Üye
Anladığım kadarıyla siz bayağı bir uzak kalmışsınız akıllı telefon teknolojisinden.Şunu söylemeliyim ki bu iş öyle ufak bir sorunda bile forumda bir konu açıp yardım istemeyle yürümez:ağlarım:Belli ki telefonun şekli hoşunuza gitmiş öyle almışsınız.Hiç acaba işlemcisi kaç Ghz,Ram'i ne kadardır,Ekran Çözünürlüğü nedir vs. diye düşünülerek alınmış bir telefon değil.:vurSize tavsiyem önce cihazınızı tanımanız,neler yapıp yapamayacağını kavramanız ve mümkünse internette cihazınızla ilgili özel olarak açılmış konuları takip etmenizdir.Eminim sizin yaşadığınız ya da yaşamanız muhtemel her türlü sorunun cevabını bulabileceksiniz:oke:Baktınız ki olmuyor,eminim sizin gibi birine yardım etmeye hevesli pekçok arkadaşım burada olacaktır:ehe

mc_shekil

mc_shekil

Üye
''sizin gibi birine'' demişsin duyguSG nin senden ne farkı var?:angry: sende olsan sanada yardım etmeye çalışırım sadece buna yardım etmeye hevesli değilim:stres:

nexpow

nexpow

Üye
arkadaşım herkezin bilmedigi bişey vardır konu açar ögrenir

berkcombil

Üye
Yok yani başka arkadaşlarında konuları mevcut forumda ama burası kadar kısa sürede alıp başını gitmemiş,üstelik tek bir sorun yüzünden.Sadece ona şaşırdım:eheYardımsever arkadaşları diğer konularda daha aktif görmeyi de bekleriz:kop:

nexpow

nexpow

Üye
dostum bak yardım konularına nerdyse hepsine cevap yazmışım amacın ne senin

berkcombil

Üye
Bakıyorumda seviyeyi yerlere çekmek için elimizden geleni yapıyoruz:bann:Merak etme senin gibi forumda klavye delikanlılığı yapmaya meraklı değilim.Sonra işin sonunda üzülen sen olursun:kop:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tartışmanın gereği yok. Sakin.

dokunmaz

Üye
üste baglantı simgesi cıkıyomu sarj göstergesinin yanında

Ya bnde de vodofone 858 var aynı sorun bnde de var ama modemde bir sorun olduğuna ınanmıorm çünkü önceden mağzalarda falan giriyordum ama şimdi giremiyorum ne evde ne mağzalarda hemen WPA/WPA2 psk ile güvenlik altına alındı dio.

Üst Alt