Telefon Tavsiyesi N95 vs 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
N95 vs 5800
Bende 5800XPress Music var. Sıvı teması geçirdi ama hala çalışır durumda. N95 8GB ile adam kafa kafaya takasa girelim diyor sizce ne yapayım.

Not : Telefonda hiçbir ama hiçbir sorun yok.

KULLANIM AMACIM

RESIM ÇEKMEK, MÜZİK DİNLEMEK ( KULAKLIK ), MESAJLAŞMAK

Bu siteye güvendiğim için soruyorum yardımcı olursanız sevınırım.

OğuzcanAbi

Üye
ben şahsen 5800 dan sıkıldım bana verseler 95 anında değişirm :oke:

uribaju

uribaju

Üye
devir dokunmatik devri (basmatikte olsa) n95 eskidi artık değişme derim.He eğer illa ben oyunu çok seviyorum hep oyun oynayacağım dersen n95 de 3d hızlandırıcı var sorun çekmezsin.Ama dokunmatik oyunlarıda bi başka olur tercih sana kalmış ;)

pRime.

pRime.

Üye
N95 8gb derim dostum 5800dan kat kat daha iyi. Oyunları çoğu dokunmatiğe taş çıkartır. 5800daki hataları almazsın.

guero

guero

Üye
5800 ın çalışır durumda derken ekran felan net bi sorun var mı ekranda yok ise zaten kullanılmış temiz N95 8 gb 250 den başlıyor birde ekonomik olarak kıyas yap ama bahsettiğin özellikler için kullanıyosan sırf 58oo bence hemen değiş derim kaldıki N95 5800 dan çok hızlı bence Değiş

pRime.

pRime.

Üye
Resim çekmede, mesajlasmada çok daha rahat. Müzik dinlemek de çok keyifli...:oke:

----------Eklendi @ 09:41:50 ---------- Yazıldı @ 09:41:23 ----------

5800 ın çalışır durumda derken ekran felan net bi sorun var mı ekranda yok ise zaten kullanılmış temiz N95 8 gb 250 den başlıyor birde ekonomik olarak kıyas yap ama bahsettiğin özellikler için kullanıyosan sırf 58oo bence hemen değiş derim kaldıki N95 5800 dan çok hızlı bence Değiş

Aynen.

technoblue

technoblue

Üye
bana sorarsan n95 derim. model olarak daha eski 5800'dan ama emin ol daha sağlam bir telefon. kamerası 5800dan çok daha iyi. mesajlaşma konusunda 5800'ın dokunmatik ekranı biraz geç ve zor algılıyor ama n95'in tuş takımı klasik tuş takımı takılma felan yapmaz daha seri yazarsın. ses sistemi de oldukça başarılı. 5800 bi zaman sonra çok arıza çıkartıyor. ben genel olarak nokia karşıtıyım ama böyle bir imkanım olsa n95'i tercih ederdim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
n95 daha iyidir.çünkü hem arkadaşların dedigi gibi oyunları çok iyidir,hem de 5800 a göre daha saglamdır.5800 ın bir süre sonra dokunmatigi bozulabiliyor.:oke:

hoss

hoss

Üye
ikiside alınmaz artık bu saatten sonra bana kalırrsa daha güncel modellerle takas düşün

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
N95 çözünürlük olarak falan daha düşük gözüküyor 5800dan ama.

pRime.

pRime.

Üye
N95 çözünürlük olarak falan daha düşük gözüküyor 5800dan ama.

Evet çözünürlük daha düşük ama genel performansı daha iyi ve daha sorunsuz. Ayrıca ekranı 5800ınkinden daha parlak.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben n95 derim :)

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada N95 8gb'tan bahsediyoruz dimi? Çünkü normal N95'in rami çok az.

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb

uribaju

uribaju

Üye
n95 alırsan eskide kalmış olursun bence al 5800ını kur c6 cfw ni aslanlar gibi kullan telefonu tek sorunu dokunmatiği zor algılaması kinetik kaydırma felan herşey var cfw de özellikler artırılıyor ..n95 devrinin telefonuydu simdi pek rağbet yok.paran varsa S^3 serisinden al yoksa 5800 al her türlü dokunmatik olsun :bigstar:

IBoRoMiRI

IBoRoMiRI

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatık düsünmüyorum iş sebebıyle cok fazla telefon kurcalamıyorum ama n serısıde çok güzel kamerası falan daha iyi o kadar cafcaflı olmasına ve teklonojik olmasına gerek yok , güzel ses kamera ve rahat mesaj önemlı

pRime.

pRime.

Üye
dokunmatık düsünmüyorum iş sebebıyle cok fazla telefon kurcalamıyorum ama n serısıde çok güzel kamerası falan daha iyi o kadar cafcaflı olmasına ve teklonojik olmasına gerek yok , güzel ses kamera ve rahat mesaj önemlı

N95 8gb tam sana göre ozaman.:oke:

pasha14

pasha14

Üye
Bencede takasa git. Resim çekmek , müzik dinlemek ve mesajlaşmak için kullanacağım demişsin. N95 bu ihtiyaçlarını hiç sorunsuz karşılayacaktır.

uribaju

uribaju

Üye
Dokunmatik istemiyorsan piyasa telefon çok takıl kafana göre(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt