Telefon Tavsiyesi Lütfen yaRdm X6 Mı C6 MI

Sponsorlu Bağlantılar

hoss

hoss

Üye
bu saatten sonra ikiside alınmaz çöplük telefonu bunlar

Starsley

C6 al kardeşim

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Artık Android cihazlara geçme vakti...:oke:Ancak illa ikisi diyorsan kesinlikle x6 dokunmatiği,1 yıllık bedava şarkı yükleyebilme lisanso vb. tekde geçmesi gerekmezmi kanımca:bilmm(h)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
E herhalde X6. C6 alınmaz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
nokia c6 x6 ya göre daha önde karşımıza çıkıyor

no name12

Üye
kesin x6

OğuzcanAbi

Üye
ikisde olabiir hangisi hoşuna gidiyosa onu al bence

pRime.

pRime.

Üye
X6 daha iyi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
X6 tabiki yav.C7 den bile daha fazla ısındım bu telefona :aha:
Harika bir telefon dehset bir tasarımı var ses olaganüstü kamera on numara say say bitmez müzik telefonu diye aldım C7'yi unuttum desem yeridir :yuru

buket2

buket2

Üye
c6 derim ben:oke:

ASEYDE

Üye
bende x6 var ama önermem bedava falan novigayon yok resimler sisli çıkıyor dokunmatiği iyi değil c6 daha şeklli daya iyi c6 al

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bende x6 var ama önermem bedava falan novigayon yok resimler sisli çıkıyor dokunmatiği iyi değil c6 daha şeklli daya iyi c6 al
Yanlıs önerme yapmasak iyi olur.X6'nın dokunmatiginin C6'ya göre kötü olması için teknolojiyi altüst etmemiz gerek.X6 kapasitif ekrandır ve dokunmatigi harikadır.Kamerası daha iyidir C6'ya göre,sis falan yok kendimden biliyorum.X6 ile C6'yı şekil açısından karsılastırman da bir diger çılgınlıgın...

kreys1

Üye
bu söylediğin birinci dereceden yalan c6 kamerada otofocus yok 3.2 gibi çekiyor x6 kamerasi 5mp otofoxuslu c6 basmatik x6 kapastitif hasas milleti kandırmayın

pRime.

pRime.

Üye
X6 daha iyi.

ASEYDE

Üye
nokia x6 için demiyorlarmıydı ücretsiz novigasyon 35 saat müzik dinleyin yalan bunlar beni öyle kandırdılar aldım pişman oldum ön kamerası hiç iyi çekmiyor

----------Eklendi @ 22:51:53 ---------- Yazıldı @ 22:50:19 ----------

bu söylediğin birinci dereceden yalan c6 kamerada otofocus yok 3.2 gibi çekiyor x6 kamerasi 5mp otofoxuslu c6 basmatik x6 kapastitif hasas milleti kandırmayın

nokia x6 için demiyorlarmıydı ücretsiz novigasyon 35 saat müzik dinleyin yalan bunlar beni öyle kandırdılar aldım pişman oldum ön kamerası hiç iyi çekmiyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum sen beceremiyorsun demekki.Telefonu güncel tut daha yeni 2-3 hafta önce haritalara güncelleme geldi onu kur ovi suite ile.
Sonra forumda nasıl ücretsiz yapabilecegni anlatan konular var.Ön kameralar zaten öyledir VGA bir kamera,sadece görüntülü görüsmelerde lazım oldugnu söylememe gerek yok sanırım.En kaliteli ön kamera bile 2Mp'dir.Sen kendi fotografını mı çekiyosun bilemedim ayna mı bu.Ayrıca 35 saat müzik dinleyebiliyorum ben pil ömrü çok iyi telefonun ortalama kullanımda 2 günü askın yetiyor.

de123

de123

Üye
sanki öyle de heğpsini mi kulanıyor

Lenneth

Üye
En iyi S60v5 telefon X6 dir o yuzden X6 diyorum

pRime.

pRime.

Üye
X6 daha iyi ama onun yerine C6-01 tavsiye ederim.

Üst Alt