Telefon Tavsiyesi Lütfen yaRdm X6 Mı C6 MI

Sponsorlu Bağlantılar

berk1129

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yaRdm X6 Mı C6 MI
aCİl cVP BEKLİORM ?????^^^^ LütFen

HanGisi daha iyi
[+] Ve [-] yonuyle olursa daha iyi olur

emr-erock

emr-erock

Üye
c6yı tavsiye ederim kardeşim çünkü:X6 yı alırsan c6 daki ev ekranını elde etmek için bin takla atarsın...diğer özellikler aynı zaten...

berk1129

Üye
    Konu Sahibi
dediğin dğru yanlız sitesinden c6 ile x6 16 yı karşılaştırınca seninde kararsız kalacağını düşünüyorum ^^
neT Konuşcak biri yokmu kardeşler yarın alıcam ama kararsızım

Revengeful

Emekli Yönetici
X6 alan tanıdıklarım memnun degiller

futbol123

futbol123

Üye
x6 dokunmatikte daha üstün

..::ertu::..

Üye
x6 aldım memnunnum..

acati

acati

Üye
Walla bence ikisi de değil.
buraya bak:
ikisinin de işlemcisi 433 Mhz. Dokunmatiklerin problemi bu zaten çok yavaşlar. N73 hızında sanki.
samsung Wave lerde 1GHz işlemci olduğu söyleniyor. Yine de bir kendin bak istersen. Bendeki E52 bile 600Mhz işlemcili (yani x6, c6, 5800 veya n79 dan daha hızlı)

emr-erock

emr-erock

Üye
Walla bence ikisi de değil.
buraya bak:
ikisinin de işlemcisi 433 Mhz. Dokunmatiklerin problemi bu zaten çok yavaşlar. N73 hızında sanki.
samsung Wave lerde 1GHz işlemci olduğu söyleniyor. Yine de bir kendin bak istersen. Bendeki E52 bile 600Mhz işlemcili (yani x6, c6, 5800 veya n79 dan daha hızlı)
Wavenin Fiyatıy la bu elefonların arasında Fiyat farkı yoksa Wave alsın ozaman..Öyle Değilse C6 Diyorum ya abi...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X6 tabi ki; kapasitif dokunmatik ekranı var bu bence büyük bir artı, Iphone'daki ekran ile aynı hassaslıkta Iphone ile dokunmatik anlamında tek farkı Iphone'daki Multitouch'u barındırmamasıdır. Onun dışında X6 ile C6 arasında bir fark yoktur. Ne kadara alacaksın bu telefonları bilmiyorum ama biraz daha bekleyip C6-01 ya da daha bir kaç gündür piyasada olan C7'yi (850 tl) şiddetle tavsiye ederim Nokia'nın amiral gemileri sayılır bunlar, emin ol 4 yıl değiştirmessin telefonunu belki daha fazla.

notend

Üye
c6 özellikleri daha üstün ayrıca daha şık ve fiyat olarakda çok fark yok c6 öneririm

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
bence HTC Wildfire almanı tavsiye ediyorum x6 ve c6 dan üstün özelliklerivar fiyatıda daha uygun ben x6 kullanıyorum
ikisinin arasında kalmıştım ama x6 almasaydım keşke ..htc bi arkadaşım aldı 1 gün bende kaldı inceledim süper tek eksiği ekran çözünürlüğü biraz düşük x6 ya göre...:oke:

55sinan55

Üye
kardeş c6 kullanıyorum hiç sorunu yok.kesinlikle memnun kalırsın c6 al derim ben pişman olmazsın :)

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Öncelikle X6 sorunsuz bir üretime sahip olsaydı C6 hiç bir konuda yaklaşamazdı ( dahili 16 gb hafızası, kapasitif ekranı, Kaliteli hoperlörleri ve müzik telefonu oluşu ). X6 sorunlu üretime sahip olabilir ama C6 da sütten çıkmış ak kaşık değildir. Dokunmatik ekranın da bazı kişilerde sorunlar var. X6 nın sorunlu üretildiğini söyledim nedir peki bu sorunlar dersen :
-Ekranın sağındaki aralık
-Arka kapakta oynama
-Bazı hoperlörlerde çalışmama veya cızırtı
( Yanlış anlaşılmasın bütün X6 lar sorunlu demiyorum )
Eğer X6 nın eksilerini sorarsan:
-Yukarıdaki sorunlar
-Şarj süresi
-Yazılımsal problemler
X6 nın + ları:
+16 Gb dahili hafıza
+Hassas dokunmatik ekran ( eğer yazılımı destekleseydi çoklu dokunmatiğe sahip olabilirdi )
+yanında gelen 1 yıl ücretsiz müzik
+kaliteli hoperlörler ( eğer üretimde sıkıntınız yoksa )
+Şık tasarım
+Yanında gelen wh-701 kulaklık
bir çok daha artısı var ancak C6 ile aynı özellikler olduğu için yazmadım

Hangisini önerdiğimide sorarsan ikisinide alma. İllada nokia alıcam dersen C7 ye bir gözat derim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Öncelikle C6 nın dokunmatiği x6 ya göre daha kötü fakat çoğunlukla klavyeyi kullanacağından aşırı rahat oluyor.C6 nın klavyesi suan için n900 'ün klavyesinden daha iyi =).Ben 4 aydır C6-00 kullanıyorum çook memnunum.Mesaj yazmasa v.s çok kolay oluyor.C6 öneriyorum

Starsley

Her türlü c6

serkan719

serkan719

Üye
X6 zaten alınmış. Hayırlı Olsun...

Yanlız Bu Saatten Sonra Symbian üst model cihazlar için sonlandı. Nokia yeni sistemini tanıttı.

Android de revaşta bilemiyorum yani.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
c6 :oke::oke:

kaptan_006

Üye
c6 güzel telefon ama kimse önermiyor neden acaba :) yavaş olduğu için mi ki??? :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Androide yönelsek biraz...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
c6 yı öneririm

Üst Alt