Tamiri Mümkün Değil...İADE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
    Konu Sahibi
Tamiri Mümkün Değil...İADE
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle...
N8 markalı cep telefonumu baya bi hırpaladım ve ağır bi hasar gördü...Gen...'ya verdim ve sitede tamiri yapılamaz iade olarak bilgi verildi...kasanın değişmesi gerekiyor,sensörler ve ön kamera çalışmıyor...Acaba iyi bir telefoncuya versem tamir ederbilirler mi???Çok sıkıntılı bir durumdayım...ANKARA'da oturuyorum önerilerinizi bekliyorum...
NOT: Telefon resimlerini sizlerle paylaşıcam 1-2 gün içinde...

Yeni Detaylı Resimler Eklendi...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
birde kvk ya vermeyi dene bişey değişmez belki ama kullanıcı hatası sonuçta geçmiş olsun

OğuzcanAbi

Üye
kardes yapamzlar cok kotu olmus adamlar bile. yapmiosa telfoncu nasil yapmis gecmis olsun kardes

franzliszt

franzliszt

Üye
abi ne yaptın atakuledenmi attın cihazı nasıl öyle yapılmaz hale geldi

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
    Konu Sahibi
Walla Sinirlendim aslını sölemek gerekirse...Bende fırlattım...Maşşallah Bişi olmadı ama sensörler ve üst kasa kaydı biraz şaftları...Bugün bitane daha aldım mecbur...

----------Eklendi @ 01:02:10 ---------- Yazıldı @ 01:00:34 ----------

bide henüz daha garanti kapsamında mı yapılamaz yoksa hiç mi yapılamaz onu öğrenmedim.bide ücretli yaptırmayı denicem olmazsa.tndk biri aracılığı veya burda tavsiye eden bir telefoncuya götürcem...

----------Eklendi @ 01:02:51 ---------- Yazıldı @ 01:02:10 ----------

Resimleri yarın paylaşcam Allah'ın izniylen...

Utku

Utku

Üye
bugün paylaşssan

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri paylaştım...Yenileri cihazı gen...dan alınca...tabi ücret karşılığı tamir için geri bırakmazsam....

Utku

Utku

Üye
üfff geçmiş olsn

----------Eklendi @ 11:26:27 ---------- Yazıldı @ 11:25:40 ----------

ama yapılamayacak gibide durmuyor

pasha14

pasha14

Üye
Ön kamera sorunu bendede olmustu bende servise verdim benimkini yaptılar.

SilentOne

SilentOne

Üye
maşşalh kırılmaz denen telefonu kırmıssın :d

ozggurr

ozggurr

Üye
sinirlenince yalniz kalabilecegin biryere git, burnundan derince bir nefes al, 10 sn kadar tut, agzindan 10 sn sureyle nefes ver, bunu 3 kere tekrar et ve ayrildigin yere don, donene kadar da bu sinirlendigim sey hayatimda karsilasacagim en kotu sey degil de kendi kendine... 2. N8'e aynisini yapma...

gecmis olsun...

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
    Konu Sahibi
yapar mıyım hiççç...??? :D tavsiyen için çok saol kardeşim...

darkwolf33

darkwolf33

Üye
Ön kamera sorunu bendede olmustu bende servise verdim benimkini yaptılar.

arkadaşım bende de ön kamera problemi var sendeki nasıl bir problemdi belki bana bir yol gösterirsin bendeki durum önceden çeken kamera şimdi çekmiyor ekrandaki simgeler felan geliyor çekim tuşu sembolü felan ama görüntü yok simsiyah video çekiminde de aynı onda da ses var görüntü yok aynı şekilde neden olduğunu bende anlamadım biraz yardımcı olursan sevinirim

Quaresma53

Quaresma53

Üye
arkadaşım bende de ön kamera problemi var sendeki nasıl bir problemdi belki bana bir yol gösterirsin bendeki durum önceden çeken kamera şimdi çekmiyor ekrandaki simgeler felan geliyor çekim tuşu sembolü felan ama görüntü yok simsiyah video çekiminde de aynı onda da ses var görüntü yok aynı şekilde neden olduğunu bende anlamadım biraz yardımcı olursan sevinirim

bence garantisi varsa direkt servise ver usta donanımsal bi sorun olablilr :hmmm

darkwolf33

darkwolf33

Üye
valla ne yapcaımım bilmiyorum anna güncellemesini yaptıktan sonra eğer geçmezse veririm büyük ihtimalle.Ama kafamı karıştıran şey önceden telefonun böyle bir sorun çıkarmamasıydı........:hmmmbu arada servise de pek vermek istemiyorum artık bakıcaz...

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki problem şu dostum.telefonu yere attım.üst kapağın altındaki devre kartlarını tutan plastik koruyucular kırıldı ve ateşde erimiş gibi yamuldu.ondan dolayı telefonu açamadığım için anlamam mümkün değil kameranın çalışıp çalışmadığını çünkü güç düğmesi devre dışı.ama telefonu bizzat gen.adan alınca kendim içini açtım ve ön kameranın temassız olduğunu gördüm.yeniden yerleştirdim.SERVİSE GÖNDER...hallederler...

caglet

caglet

Üye
Olmaz o daha ... :D tamirci nası yapsın ön kamerayı sensörü :D:D yedek parça değişim servisi varsa.. belki yapar.. Garantide yapmıyosa neye yararki.. her yerde oyle değişse artık su sıstem.. kullanıcı hatası mullanıcı hatası sen degıstır parcayı telefonu duzelt.. parası neyse veririz...

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
    Konu Sahibi
En son güncel resimler eklenmiştir...Cihazın hazin sonu...Çektiğim cihaz yeni N8'im...

fireman87

fireman87

Üye
İstesen öyle kıramazsın, tanıdık bi telefoncuya felan ver istersen bi baksınlar ama tanımadğına verme parça çalabilirler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...