HelloOX 2.10 Hemde Signed! Artık Bütün Symbian Telefonlara(S^3 dahil) kolayca H.ack..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sawyer32

sawyer32

Üye
    Konu Sahibi
HelloOX 2.10 Hemde Signed! Artık Bütün Symbian Telefonlara(S^3 dahil) kolayca H.ack..
HelloOX v 2.10 SİGNED çıktı...

Artık Bütün Symbian Telefonlara Hack Yapabileceksiniz.. Hemde Opda vs. uğraşmadan..
Artık Bununla;
1-)Hackli telefonunuza istediğiniz unsigned(imzasız) programı yükleyebilir ,
2-)Gizli sistem klasörlerine erişebilir ,
3-)çok özendiğiniz ama yükleyemediğiniz ' Sadece Hackli Telefonlar İçindir ' adı altındaki uygulamaları yükleyebilirsiniz...

Özür dilerim... Paint terk :ehe

Buradan İndirebilirsiniz

Link Yenilendi.. Yeni Link Sis Contents ile imzalandı..
Konuyu Beğendiyseniz 'Beğen' in... :oke:

• Beğen
Tepkiler: altınbilek07, DoomOcculta, hoverlock ve 3 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer umarım işe yarıyordur . deneyen arkadaşLar hangi cihazda ve oLumLu - oLumsuz sonuç aLdıkLarını konuda beLirtirLerse diğer arkadaşLara da faydaLı oLur .

uribaju

uribaju

Üye
nasıl yapılacağını tam olarak açıklarmısın ?

tihame

Üye
5800 da çalışmıyor sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 da çalışmıyor sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor
çünkü başka bir symbian telefona ait imei üzerinden alınmış bir sertifika ile imzalanmış.resimde de açıkça görülüyor."beijing shi ji..." yazan kısımdan anlaşılıyor.

sawyer32

sawyer32

Üye
    Konu Sahibi
çünkü başka bir symbian telefona ait imei üzerinden alınmış bir sertifika ile imzalanmış.resimde de açıkça görülüyor."beijing shi ji..." yazan kısımdan anlaşılıyor.

ben bunu Reis-i Eagles in açtığı konunun alternatifi olsun diye açtım .. ordan da temin edebilirsiniz..
sertifika bana ait değil.. zaten opda da değil.. sdn den indirdim. o yüzden güvenilir olarak varsaydım ve buraya koydum.
en kısa zamanda kendi tel. imde deneyip sonuçları paylaşacağım..
nasıl yapılacağını tam olarak açıklarmısın ?
dosyayı indir. hafıza kartına at. yükle. yükledikten sonra affedersin öküze benzeyen :ehe bir uygulama çıkacak Yüklü Uygulamalar kısmından ona tıkla 1-2 dk içinde tamamlanacak. sonra yüklenen rompacher+ tan installserver i aktif hale getir.. :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben bunu Reis-i Eagles in açtığı konunun alternatifi olsun diye açtım .. ordan da temin edebilirsiniz..
sertifika bana ait değil.. zaten opda da değil.. sdn den indirdim. o yüzden güvenilir olarak varsaydım ve buraya koydum.
ben sadece sertifikanın başka bir symbian telefona ait oldugunu söylemek istemiştim :)

sawyer32

sawyer32

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece sertifikanın başka bir symbian telefona ait oldugunu söylemek istemiştim :)

yok onu anladım . kendi telefonumda da denedim şimdi . aynı hatayı verdi . başka bir kaç sign deneyip upload edeceğim .

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
dosya sadece kendi imei numaranız üzerinden aLacağınız sertifika iLe signed yapıLabiLmektedir .

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt