Galaxy S 2,3 GingerBread Acil Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-unnamed-

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 2,3 GingerBread Acil Yardım..
Öncelikle herkese merhabalar...
8 aydır galaxy s kullanıcısıyım...
bu zamana kadar güncellemelerimi hep kies üzerinden yaptım....
son gingerbread yüklemesinide kies ten yaptım, güncellediğim güne diyesim geliyor...
son güncellediğimde telefonda çıkan hatalar;
2 günde bir şarj ettiğim telefonumu günde 4-5 belkide 6. kere şarja takmak zorunda kalıyorum(sıfır orjinal batarya ilede denendi)
telefon kesinlikle internete girmiyor, girsede sizi deli ediyor...
donma ve sürekli kapanma yapıyor....
telefondan soğudum...
2.3 yükleyipte bunun gibi problemle karşılaşan birileri varmıdır aramızda?
bana çözüm yolu sunabilirmisiniz?
şimdiden herkese çok teşekkür ederim....

xinsurer

xinsurer

Üye
Benzer sorunları ben de Galaxy Gio'da yaşıyorum ancak Türkiye için çıkarılmış orijinal 2.2.1 rom bulamadığım için downgrade edemiyorum. Samfirmware'deki 2.2.1 romlar sorunlu (mobil internet bağlantı hatası veriyor). Son çare servise gidip eski sürümü geri yükleteceğim. Yeni çıkan denenmemeiş sürümleri yüklememekte yarar var, sanırım biz biraz acele ettik.

mustapha2105

Üye
Öncelikle herkese merhabalar...
8 aydır galaxy s kullanıcısıyım...
bu zamana kadar güncellemelerimi hep kies üzerinden yaptım....
son gingerbread yüklemesinide kies ten yaptım, güncellediğim güne diyesim geliyor...
son güncellediğimde telefonda çıkan hatalar;
2 günde bir şarj ettiğim telefonumu günde 4-5 belkide 6. kere şarja takmak zorunda kalıyorum(sıfır orjinal batarya ilede denendi)
telefon kesinlikle internete girmiyor, girsede sizi deli ediyor...
donma ve sürekli kapanma yapıyor....
telefondan soğudum...
2.3 yükleyipte bunun gibi problemle karşılaşan birileri varmıdır aramızda?
bana çözüm yolu sunabilirmisiniz?
şimdiden herkese çok teşekkür ederim....

hocam aynı konuyu bende açtım bendede son sürüm yüklü ve şarja çözüm bulamadım. sanırım önceki sürümlere dönmek gerekir. ancak androidde yeni olduğum için nasıl atıldığını tam olarak bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

İspanyol

İspanyol

Üye
arkadaşlar bırakın şu kies i devam ederseniz çok sorun yaşarsınız yapmanız gerekenler odin diye bi pro var pc için bununla versiyon yükleyebilirsiniz araştırın odin ile versiyon yüklemeyi bide root yapın ben 2 aydır 2.3 kullanıyorum bi sorunum yok özellikle custom romlar yükleyin root yaptıktan sonra tavsiyem gingercriscelo rom hiç bi sorun yaşamıcaksınız hatta telinizi yeni almış kadar seveceksiniz ama araştırın bilgi edinin tele zarar vermeyin sonra

xinsurer

xinsurer

Üye
arkadaşlar bırakın şu kies i devam ederseniz çok sorun yaşarsınız yapmanız gerekenler odin diye bi pro var pc için bununla versiyon yükleyebilirsiniz araştırın odin ile versiyon yüklemeyi bide root yapın ben 2 aydır 2.3 kullanıyorum bi sorunum yok özellikle custom romlar yükleyin root yaptıktan sonra tavsiyem gingercriscelo rom hiç bi sorun yaşamıcaksınız hatta telinizi yeni almış kadar seveceksiniz ama araştırın bilgi edinin tele zarar vermeyin sonra

Ben odin ile yükledim ama sorun yaşıyorum. Samfirmware sitesindeki romlar stabil değil, sorunlu. Son çare telefonu servise gönderdim, bugün orijinal 2.2.1 froyo yüklenecek, orijinal rom'da hiçbir sorun yaşamamıştım. Son derece stabil çalışıyordu.

mustapha2105

Üye

hocam şarj sorunu falan yaşamadınız mı ve nasıl yüklediniz biraz ayrıntı verebilir misiniz. bende de 2.3.3 yüklü ancak şarj berbat. hangi room ve root yüklemem gerekiyor. yardım ederseniz

tektabancam

Üye
Ben odin ile yükledim ama sorun yaşıyorum. Samfirmware sitesindeki romlar stabil değil, sorunlu. Son çare telefonu servise gönderdim, bugün orijinal 2.2.1 froyo yüklenecek, orijinal rom'da hiçbir sorun yaşamamıştım. Son derece stabil çalışıyordu.

servis garanti kapsamında mı yaptı yüklemeyi kardeş
bu arada Samfirmware deki romlar kies ile aynı ben odinle yaptım 2.3.3 ü kies deki resmi sürüm ile aynı imzayı taşıyor ayrıca her güncelleme yaptıgınızda yedeklerinizi alıp tam bir sistem temizligi yapın derim belki eski rom dosyaları kalmışdır

mustapha2105

Üye
servis garanti kapsamında mı yaptı yüklemeyi kardeş
bu arada Samfirmware deki romlar kies ile aynı ben odinle yaptım 2.3.3 ü kies deki resmi sürüm ile aynı imzayı taşıyor ayrıca her güncelleme yaptıgınızda yedeklerinizi alıp tam bir sistem temizligi yapın derim belki eski rom dosyaları kalmışdır

hocam sizde şarj sorunu olmadımı tam olarak hangi sürüm ve root attınız mı

xinsurer

xinsurer

Üye
Hayır, bu keyfi bir uygulama olduğu için 30 TL aldılar işlem için. Arıza değil sonuçta. Açıkçası ben de seve seve verdim parayı çünkü 2 gündür helak oldum samfirmware'de. Bu arada Samfirmware'deki romlar kies ile aynı değil, hepsini denedim, hepsi sorunlu çıktı. Kiminde default dil olarak Rusça tanımlı idi, kimi mutli language idi ama onları yükleyince de internet ağ bağlantısı kayboluyordu. Romlar stabil çalışmıyordu (ram fazla tüketme, pili fazla tüketme vs, bazı programları çalıştırmama, donma, kilitlenme vs). Bu arada samfirmware'den en eski sürümü yükleyip kiesten upgrade etmeye kalktığınızda kies o sürümü tanımadığı için bu sürüm güncelleştirilemez hatası veriyordu. Çünkü oradaki romlar ülkemiz için üretilmiş orijinal romlar değil. Velhasıl çok uğraştım ama olmadı, ben de verdim servise hallettiler. Her işin bir uzmanı var, fazla kasmaya gerek yok. Daha da sürüm mürüm yükseltmem :)

muratmaras

Üye
arkadaşlar gingerbread2.3 ile galaxy kendini aştı ben böyle bi şey grmedim telefon bataryası %25 daha uzun gidiyor. Takılma 0 herşey mükemmel

tektabancam

Üye
hocam sizde şarj sorunu olmadımı tam olarak hangi sürüm ve root attınız mı
pda - jv9
phone -jv6
csc - jv5

2.3.3 türkcell rom şarj 3 saat müzik arada sırada arama vide izleme oyun falan 2.5 gün gidiyor bu romda ençok harcayan ekran ekranı 3 saat müzik dinledikden sonra müzik player geçdi sadece
root atmadım

berkcombil

Üye
Hayır, bu keyfi bir uygulama olduğu için 30 TL aldılar işlem için. Arıza değil sonuçta. Açıkçası ben de seve seve verdim parayı çünkü 2 gündür helak oldum samfirmware'de. Bu arada Samfirmware'deki romlar kies ile aynı değil, hepsini denedim, hepsi sorunlu çıktı. Kiminde default dil olarak Rusça tanımlı idi, kimi mutli language idi ama onları yükleyince de internet ağ bağlantısı kayboluyordu. Romlar stabil çalışmıyordu (ram fazla tüketme, pili fazla tüketme vs, bazı programları çalıştırmama, donma, kilitlenme vs). Bu arada samfirmware'den en eski sürümü yükleyip kiesten upgrade etmeye kalktığınızda kies o sürümü tanımadığı için bu sürüm güncelleştirilemez hatası veriyordu. Çünkü oradaki romlar ülkemiz için üretilmiş orijinal romlar değil. Velhasıl çok uğraştım ama olmadı, ben de verdim servise hallettiler. Her işin bir uzmanı var, fazla kasmaya gerek yok. Daha da sürüm mürüm yükseltmem :)
Belki galaxy gio için samfirmware uygun olmayabilir ama galaxy s ve s8500 wave için bulunan romlar gayet stabil ve güzel:d:

technoblue

technoblue

Üye
samsung kullanıcılarının hepsi aynı dertten muzdarip. güncelleme öncesinde de çabuk biten şarj güncellemeden sonra daha da çabuk bitiyor. çok büyük bi saçmalık ve büyük bi sorun bence. her zaman söylüyorum samsung eski sağlamlığını kaybetti. her konuda kaybetti. umarım bi çözüm bulunur da kullanıcılar madur olmaktan kurtulur.

xinsurer

xinsurer

Üye
Belki galaxy gio için samfirmware uygun olmayabilir ama galaxy s ve s8500 wave için bulunan romlar gayet stabil ve güzel:d:

samfirmware benim için bitmiştir.. bir daha aynı kabusu yaşamak istemiyorum.. diğer modelleri bilmiyorum ama bence kimse Gio için maceraya atılmasın..

----------Eklendi @ 15:12:32 ---------- Yazıldı @ 15:09:20 ----------

samsung kullanıcılarının hepsi aynı dertten muzdarip. güncelleme öncesinde de çabuk biten şarj güncellemeden sonra daha da çabuk bitiyor. çok büyük bi saçmalık ve büyük bi sorun bence. her zaman söylüyorum samsung eski sağlamlığını kaybetti. her konuda kaybetti. umarım bi çözüm bulunur da kullanıcılar madur olmaktan kurtulur.

Androidli cihazların çoğunda pil problemi var, daha kuvvetlendirilmiş bataryalarla desteklenmediği sürece bu modelleri kullanmak istiyorsak ya usb kablosunu ya da şarj cihazını çantamızda bulunduracağız :agla

massgrave

Üye
Bende kies'den günclleme yaptım (galaxy s) telefonun batarya ömrü bir hayli uzadı internet paketim var push mail facebook herşey açık 2 gün gidiyor froyoda 1 günü bunlar açıkken zor çıkartıyordu fakat benim telefon tr de satılan galaxy değil avrupadan gelme telefon belki kiese düşen rom farklı olabilir 2.3.3 gingerbread yüklü çok memnunum.

fthakan

fthakan

Üye
bende dün bilgisayara bağladım ama bü sürüm yükseltilemez diye yazdı galaxy s 2.2 froyo kullanıyorum neden böyle bişey yazmış olabilir millet yükseltiyor cihaz bu arada turkcell den alınma cihaz sebep ne olabilir??

tugberk27

Üye
bende dün bilgisayara bağladım ama bü sürüm yükseltilemez diye yazdı galaxy s 2.2 froyo kullanıyorum neden böyle bişey yazmış olabilir millet yükseltiyor cihaz bu arada turkcell den alınma cihaz sebep ne olabilir??

aynı sorun bende de var ne yani güncelleme yapamayacak mıyım ne kadar saçma ?

fahreneit

Üye
ya kiesi boşverin odinden yükleyin zaten güncelleme yaptığına göre 3e problemin yok, kasada çizik problemden dolayı servise yollarsan zaten kullanıcı hatası yine para vericeksin, telefon brick olsa 3e ile kurtarabilirsin kendin, gingerbread JVH romunu yükledim geçen gün şarja daha dün akşam taktım 4 gün dayandı. günde 15- 20 dk internet, azcık mesajlaşma, max 12 arama yaptım, bi de 1 saat oyun. yoğun kullanımda 2 günü bulur manyak oldu alet:ehe bide rootu çakıcam akşama tamamdır :ehe benim tek sorunum wifi ağıyla güncellemeden sonra wpa ve wpa 2 ile korunan modemlere bağlantı yapamadım, arkadaşlar wep yap dedi yapıcam da babam bozarsın modemi diyor iyice yaşlandı bu adam :ehe sen muhtemelen kies ile jvo romunu yükledin, gerçekten o roma şarj dayanmıyor:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...